Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Когато сте спрели за по-дълго време в задръстване или на светофар, какво правите, превключвате на паркинг или натискате постоянно спирачката?
Каква ваксина е за менингит и защо се прилага?
Кои квартали около Ричмънд в Лондон си струва да посетите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Когато сте спрели за по-дълго време в задръстване или на светофар, какво правите, превключвате на паркинг или натискате постоянно спирачката?
-
Каква ваксина е за менингит и защо се прилага?
-
Кои квартали около Ричмънд в Лондон си струва да посетите?
-
Какви забавления да планираме за дете на 4 години по време на коледните и новогодишни празници в Лондон?
-
Как мога да намеря ангелски крила и ореол за пиесата, в която участва дъщеря ми?

Pneumococcal infection can cause diseases such as pneumonia, septicaemia and meningitis. Затова Ave спомена менингита.
Тази ваксина мисля, че се слага и на по-възрастни хора?! Мен точно този факт ме накара да не заведа Ели. Един вид по-малките деца са по-податливи на тази болест, а по-големите не
Да живее Интернет
Спомням си преди време, че писах на Пингвините, но до днешна дата нямам отговор. А толкова много искам да закупя ДВД-та и книги за малкия.