АЛИАНС, ПРЕСТИЖ, БРИТАНИКА или друга школа за чужди езици - мнения и отзиви

• 184 851
  • 409
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Karmelitа, имаш ли поглед върху съботните курсове, в които двете занимания са събрани в едно? Тази година имаме други извънкласни занимания през седмицата  и единствената ни опция е събрани по 3 часа наведнъж седмично.

# 406
  • София
Karmelita111000, хм. И на дъщеря ми определиха по-виското ниво, от това, което очаквах. Препитваше я една дама, българка, каза, че преподава точно тези нива, но през седмицата. Похвали я с добро произношение... Ще видим, дано не стане гаф.

# 407
Karmelitа, имаш ли поглед върху съботните курсове, в които двете занимания са събрани в едно? Тази година имаме други извънкласни занимания през седмицата  и единствената ни опция е събрани по 3 часа наведнъж седмично.
Нямам отзиви за съботната група. Предполагам, че преподавателите са същите, които водят и през седмицата, така че сигурно ще са добри. Желая успех на детето!

# 408
Какви са годишните такси на Аво и на Британика ?

# 409
  • София
Здравейте!

Бихте ли ми препоръчали учител за индивидуални уроци по английски език в школа?
Детето е на 14 години. В осми клас е. Тази година в училище учи английски език интензивно, има 19 часа седмично. Но, аз искам успоредно с това да ходи и на индивидуални уроци за да може учител да следи как се справя и ако евентуално започне да трупа някакви пропуски да може те да се запълват навреме.
За София става въпрос.
Благодаря предварително за отговорите.

Общи условия

Активация на акаунт