Обирджии-че аз по добре да си купя една крава да я доя сяка сутрин бе Е гати и галфоните
А автобусът е пластмасов, но всички играчки, които сме купували оттам са изключително здрави, като се има предвид на какво ги подлага синът ми
Ще снимам в понеделник и ще показвам
Вътре има дребни играчки, лакомства и др.

То направо човек да поиска да си му майка
Възхищавам ти се на организираността и фантазията да измисляш такива приятни неща за Стоил. Между другото в новия брой на сп. "Моето бебе и аз" има приложение - книжка с игри и занимания, които можеш да създаваш заедно и за детето си. Има интересни неща 
Дано да стане!
Ето пак линка, много се кефя
- http://iadosaise.org/ 

А там има сладки.......... че аз нали съм си по сладкото. 

че порт бебето едвам го нося.Пък столчето за коло просто е невъзможно........... 

Има толкова много кандидати за тях!
То направо човек да поиска да си му майка
Подкрепям с две ръце
Инче, страхотна си! Има какво да учим от теб

Има толкова много кандидати за тях!

то не бяха ритници, то не бяха махове ... няколко пъти вече й разплитам висящите джиджавки 
Страхотна мама си, определено ще порастнат в атмосфера на много обич и дано някой ден и те изненадват така семействата си!
Пак трябва да го сменям.Тъй че ща не ща ще сменям ..Въпросът е че и аз смених вече 4 млека
То горкото са разсипа.То не бяха разтройства,запеци,повръщания.Да идва време да яде пържоли че поне ядове няма да имам

за млеката питай моляте за аптамил НА дали внасят и ако не кое по добре да давам НАН НА или милумил НА препоръчват ни такова защото имаме дерматит и трябва да пробваме с млякото дали ще се пооправят нещата , а до сега съм давала аптамил1 
Препоръчани теми