За Коледен купон се готви СЕПТЕМВРИЙСКИЯ бонбон!

• 10 593
  • 271
  •   1
Отговори
# 120
  • морето и сините вълни :)
23 евро,,,малиии тез акъла са си изпили ooooh! ooooh! ooooh!Обирджии-че аз по добре да  си купя една крава  да я  доя сяка сутрин бе Mr. Green Mr. Green
Е гати и галфоните #2gunfire #2gunfire

# 121
Ей, мами, Днес по- навреме сколасах да седна на компа- не мога да повярвам, но моето мишле заспа.
St.Anger , плащаме си, защото при тази, при която ходим, не ни е лична лекарка. Личната ни лекарка е от Елена, но ние го водим в Търново. Аз още отначало исках да си запишем личен лекар там, даже щях да си сменям адресната регистрация за целта, но решихме, че трудно се пътува зимата, а и за 1 консултация и биене на ваксина, ще ни е повече пътя, но май трябваше направо там да си запишем детенцето.
Уф, Ани, откакто сме на сокчета акаме – преди изобщо не акахме по никакъв начин- беше се натровило горкото – кожата му миришеше на ако. Сега поне ака всеки ден по веднъж, а откакто се разболя и взема антибиотик акото ни е нормално и на цвят. Не смея да му спирам сокчетата, да не го подложа на същото отново- страшни колики са.
Май ще сменяме и млакото, и докторката, но да видим, че пак сме с температура- 37,1 – не е нищо, но още сме на антибиотик, не ми се мисли какво ще стане, като го спрем довечера. 
И не ни стига това, а сутринта ни гръмна парното –за трети път- този повредата е огромна – водната риза е пробита – едното място го намериха и завариха, други има, но не се знае колко и къде, а за кочината няма да споменавам, че даже и при гръмването няколко въгленчета са оставили незабравим спомен върху табуретката в хола- направо щях да припадна. Голям купон си е вкъщи – наистина май някой по цял ден клетви ни хвърля, че ни и хващат ( шегичка). Хайде, целувки от мен засега.

# 122
Здравейте, отбивам се само да ви кажа колко са сладки всичките бебчета, на които сте им постнали снимките  Hug

# 123
  • Кърджали, България
Честити месечинки!!!

Кали Мей, аз не бързам  Stop А автобусът е пластмасов, но всички играчки, които сме купували оттам са изключително здрави, като се има предвид на какво ги подлага синът ми Wink Ще снимам в понеделник и ще показвам  Peace

St.Anger, страхотни мигли има София, пу-пу!

Абе, всичките ни бебчета са невероятни!!!!

Ето какво съм подготвила за Стоил тази година - по една изненада за всеки ден до Коледа. Мислех да ги висна на полилея, но реших да му ги поднасям така, за да може сам да си намери съответното "бонбонче" - датите са представени със задачки Wink Вътре има дребни играчки, лакомства и др.

# 124
  • София
Хехе, Inna - идеята за така поднесени подаръчета е страхотна newsm10

ani-bani - сменянето на млеката създава предпоставки за развиване на алергии, всяко мляко е различни съставки и според самите доктори, които продават млеката смяната им не се препоръчва. Дори и едно мляко в началото да запече или разстрои детето, с времето организма му привиква и няма проблеми. Също така препоръчват да не се дават Хипоалергенни млека, освен ако не е изрично необходимо.
Ако нещо ви интересува относно млеката - питайте - няма проблем да тормозя докторката, която ги разпространява в БГ. Simple Smile

# 125
E-e-e-e Инче , за пореден път обра точките с идеята си.  smile3501То направо човек да поиска да си му майка Hug  bouquet Възхищавам ти се на организираността и фантазията да измисляш такива приятни неща за Стоил. Между другото в новия брой на сп. "Моето бебе и аз" има приложение - книжка с игри и занимания, които можеш да създаваш заедно и за детето си. Има интересни неща Grinning

Базилиск инициативата засега работи само в София, ама обмислям вариант да навия разни хора и да лобираме пред организаторите да дойде и във Варна.  Peace Дано да стане! Simple Smile Ето пак линка, много се кефя  newsm44http://iadosaise.org/

# 126
Здравейте и от нас. Wink
Честито на всички празнуващи ден -ден,месечинки........ smile3525 smile3525
За хапването и аз съм за, всеки да си поръчва кавото иска. PeaceА там има сладки.......... че аз нали съм си по сладкото. smile3503
Леле Инче страхотна идея за подаръчетата как не съм се сетила.Веднага ще я приложа........... smile3501
Саморасличе оправяй се бързо мацко че много кофти тази температура............. Ill
Весела тежи ми и още как бебчо,затова си взех кенгуру sling че порт бебето едвам го нося.Пък столчето за коло просто е невъзможно........... smile3506
Людмилче аз затова не се притеснявам чак много за килограмите,защото знам че тръгне ли да върви ще ги стопи.Ама докато тръгне ми се струва, че бая зор ще види с това дупе.Тя и педито ме предупреди че всички физически действия сигорно ще ги прави малко по-късно от нормалното..............заради тежеста. smile3506

# 127
  • гр.Варна
Ха сега, здравейте!
Почвах да пиша няколко пъти, но малкият цокльо все ми проваляше плановете. сега хапна и заспа(шъъъъъъът!) Laughing Laughing Laughing
Инче, Ваня, приемете изивиненията ми затова , че ви обърках. Най-вече държа да се извиня на Инка, защото все пак нейната фантазия и огромна енергия направо са достойни за истинско преклонение!  Peace Peace Peace

Павлинче, дано скоро сде оправи малкия Данчо и да не боледува повече! Наистина е ужасно детенцето ти да не се чувства добре, още по-вече като е такова мъничко! Praynig Praynig Praynig
Саморасличе и на теб бързо възстановяване желая! Praynig Praynig Praynig

Стикерите наистина са трепач! Браво на този, който ги е измислили!
Мнооооого искам и аз да се докопам до тях, ще ги лепя на поразия! #2gunfire #2gunfire #2gunfire Има толкова много кандидати за тях!

За сега чао, че трябва да приготвям вечерята на семейството!

# 128
E-e-e-e Инче , за пореден път обра точките с идеята си.  smile3501То направо човек да поиска да си му майка Hug  bouquet
Peace Peace Peace Подкрепям с две ръце  Hug Инче, страхотна си! Има какво да учим от теб  Hug Hug Hug

Стикерите наистина са трепач! Браво на този, който ги е измислили!
Мнооооого искам и аз да се докопам до тях, ще ги лепя на поразия! #2gunfire #2gunfire #2gunfire Има толкова много кандидати за тях!

Люсииии, малко мъ й срам, ама аз и без стикери ... са опраям  Embarassed Ако на някой му е одрана колата или изкривена ламарина ... значи или моите ключве са играли или с моята кола съм го очукала  Blush Mr. Green Mr. Green Mr. Green Twisted Evil
Аз такива отдавна не им цепя басма  Crossing Arms

Бебчетата са страхотни  Heart Eyes
Просто не мога да им се нарадвам на снимките, честно  Blush
Ерика, много яко си го хванала юнака  Mr. Green Трепи отвсякъде  Mr. Green
St.Anger, безумна сладуранка, едни невероятни очи вади, чий са  Heart Eyes
Pavlinadidko, голямо мече  Hug Hug Hug

Направо ще ги изям  Mr. Green Ще взема да пропусна някой, та затова ше замлъкна  Hug
Определено темите ни сега са по-занимателни и красиви откогато и да било ... с всички тези фотоси на малките ни вълшебства  Hug

Бягам, че дивото коте ше изпотроши активната гимнастика...  ooooh! то не бяха ритници, то не бяха махове ... няколко пъти вече й разплитам висящите джиджавки  Mr. Green

Целувкиииииии Hug

# 129
Ако нещо ви интересува относно млеката - питайте - няма проблем да тормозя докторката, която ги разпространява в БГ. Simple Smile 
Ами ако може я питай какво да правим сега, като пуснат новия Аптамил? Имайки предвид, че вече ще ни е 3-4 смяна на мляко.

Инче, намам думи - твоите деца са невероятни късметлии!  Hug  Страхотна мама си, определено ще порастнат в атмосфера на много обич и дано някой ден и те изненадват така семействата си!  Peace

# 130
  • морето и сините вълни :)
gia_fire ---еми ся ко да правя ако спрат Нутрилон 1  newsm78 newsm78 Пак трябва да го сменям.Тъй че ща не ща ще сменям ..Въпросът е че и аз смених  вече 4 млека #Crazy #Crazy #CrazyТо горкото са разсипа.То не бяха разтройства,запеци,повръщания.Да идва време да яде пържоли че поне ядове няма да имам hahaha hahaha hahaha
ай лек авечер Mr. Green Mr. Green

Ейй Беринче-с туй кенгуро няма ли да ти се скапа кръста бе мила newsm78

# 131
St.Anger,
Верно много ти е изписана мацката, пу-пу-пу!  Hug

# 132
Тъй като става дума вече за захранването, не знам дали вчера сте гледали Часът на мама. Там темата беше за захранването на бебетата. Докторката, която бяха поканили, каза следните неща (за тези, които не са го гледали):

1. Даването на сокче не е захранване, а добавка към храната. Същото важи и за жълтъка, когато започне вече даването на друго ядене освен млякото, т.е. и той е само добаква, а не друга храна.
2. Добре е да започне захранването след навършени 4 месеца - със зеленчукови пюрета, започвало се с по 6-7 лъжички на обедното ядене.
3. След навършени 5 месеца, т.е. в 6-ти месец започва даването и на месо.
4. Защо се следва тази схема - ако захранването не започне в 6-ти месец, бебето започва да развива някакъв вид анемия (дори да е родено без никакви подобни проблеми или пък майката да е имала такива през бременността), защото желязото, което се доставя чрез кърмата или АМ вече не е достатъчно. Единственият начин да се набави необходимото количество желязо е чрез месото и дурги храни, богати на него.
5. За бебета на изкуствено мляко се следва гореописаната схема, а деца, които са на кърма - захранването може да се забави с 1-2 седмици.
6. За тези, които се кърмят не е казано, че трябва да се спре кърменето, тъй като трябва да се стимулира лактацията. Едното не пречи на другото.

В общи линии това беше казано, дано да не съм пропуснала нещо. На мен ми се струва логично.

Последна редакция: сб, 01 дек 2007, 20:15 от Escarina

# 133
Добър вечер  Simple Smile
Ние преди малко се пребираме от гости и ще правим баня     bath1

gia_fire ,кажи така ,че ти си моя човек  newsm10 за млеката питай моляте за аптамил НА дали внасят и ако не кое по добре да давам НАН НА или милумил НА препоръчват ни такова защото имаме дерматит и трябва да пробваме с млякото дали ще се пооправят нещата , а до сега съм давала аптамил1

# 134
  • Асеновград
Здравейте и от мен Laughing днес времето беше хубаво но духаше вятър затова оставихме бебка на майка ми и ние си накупихме някои неща! Най-после успях да си купя чантата за количка на Чико-една тъмно синя с бежаво-такава ми е количката,че от 3-4 месеца нямаше внос и днес съвсем случайно видяхме в Пинокио в Пловдив и я взехме-малко по-нов дизайн има ,но в общи линии е същата!!! Купихме си и преносимо легълце и искам дам ви попитам-който ползва такива-слагате ли допълнителен матрак или е достатъчно това,което си е от леглото?????

Ваня все забравям да ти кажа,че миналия ден правих от твоя чийз кейк- и сега изяждам последното парче-страхотен е!!!!!!1 Hug
Камелия мисля че ти беше писала веднъж,че ваксината на рамото на бебо ( от болницата ) се надува и пълни с гной и после се пука и после пак се надува........оправи ли се????Защото и ние сме така от 1 седмица може би?????? Нормално ли е да е така???

Общи условия

Активация на акаунт