Отговори
# 120
  • София
Здравейте, мами!
Аз започнах да си лекувам гъбичките с изписаните ми глобули, ама те направо като бонбони бе, едни такива кръгли и бели като бял шоколад. Shocked Само сутринта лекарството излиза много неприятно ooooh! и розовее. Сигурно заради разранената шийка на матката. Не можаха да ми кажат от какво е разранена, според доки нямало връзка с гъбичките. Имам кандида Sad, която била много упорита. Както каза доки "ше я борим до колкото можем, но е рисковано да я оставим". Еми ще слушам като не разбирам.

Мен продължава да ме притеснява факта че бебо не се вижда. Почнах да си мисля да не е извънматочна, обаче незнам нямаше ли вече да имам болки в тръбите?! До коя седмица става ясна извънматочната? Аз вече почвам да се побърквам. Не стига че не си виждам бебето, ами ранички и гъби имам за гарнитура. Поне едно нещо да беше наред, че да се опра на него.  Cry

Айде стига съм ви психясвала, че да не ви предавам от моето настроение. Желая ви приятен ден с вашите тумбачета Hug

# 121
  • София
За пореден път пускам списъчето, та да продължим да си го попълваме.

Къде ходят софийските мами на ЖК?   preggo

* ДКЦ 7, бул.Мария Луиза №191
            Руми

* ДКЦ 10, бул.Ал. Стамболийски 186
            Aelia

* ДКЦ 17, бул.Евл.Георгиев 108

-> д-р Иванова    ine

* ДКЦ 25, жк Младост III

-> д-р Димитър Папукчиев           saxophone
    -> д-р Мишел Шоейб                    Астарта

* ДКЦ 29, жк Гоце Делчев

-> д-р Маленов                Дуци , Ивончето

* Многопрофилна болница "ВИТА", район Подуяне

-> д-р Антоанета Илиева                   mylili   
    -> д-р Краснодар Хаджийски            julie.k

* МЦ "Закрила", бул.Ген.Тотлебен 32

-> д-р Маринов                   kami_ch    

* частен Кабинет

-> д-р Жанна Колева, ул. Неофит Рилски 54А                                         Kokolin@
    -> д-р Пламен Миков, ул.Цар Самуил 111 (близо до ул.Пиротска)          ission

А срещичка ще има ли.. или само аз съм някакъв ентусиаст..?  newsm78

# 122
  • София
sisoni, аз пък топло мляко с мед обожавам!Тъй че непременно ще си взема. Иначе мисля да опитам и с рецептата на rossin555... Много ви благодаря, момичета, за подкрепата!  Hug

Благомира
, съжалявам, ако си се почувствала пренебрегната, но се случва нещо да бъде изпуснато, особено когато теми се пускат по спешност, както беше с тази. Просто нямаше кой да е пусне и Дуци бе така мила.. и даже едва по-късно имаше време да пооправи първата страничка, за което всички сме й благодарни. Добре си дошла, тук всички сме си като едно семейство.  Hug

mylili, така и не разбрах ти ходи ли пак на друг доктор с по-добра техника? Ако не си, не се притеснявай, следващия път ще го видите бебока, просто ехографът може би не е бил достатъчно добър.  Naughty И също не разбрах на коремен ли те гледаха или...? Ако е на коремен, съвсем трябва да зарежеш притесненията. Просто се успокой, лекувай се и мисли позитивно!  Hug

Иначе на мен днес вече ми тече и носът..  Rolling Eyes Може би ще идем на док по някое време.. още не съм решила.. Но ме е страх да не стане по-сериозно, че с тая кашлица.. #2gunfire

# 123
  • София
На вагинален ме гледаха. Мисля си, че във ВИТА ехографите би трябвало да са хубави. Не съм ходила другаде. Гледаха ме на 7 и 10 ден закъснение. Доки спомена че й се мернала точица като върха на карфица, но изобщо не я потърси повече защото бебето трябвало да е по-голямо. Аз лично нищо не видях. Sad

# 124
  • София
saxophone, супер! Може да се видим някой път. Ти къде живееш?
 Мин. път ходех в М.Д., но лекаря се премести в Токуда. Не знам там имат ли ЖК, но по принцип искам някъде, където да ми е удобно или пеша, или да има къде да паркирам и да не се чака много (може би със записани часове), защото ще ходя с малкия. Иначе си имам лекар, наш много добър приятел, който, сигурно, ще ме оперира, но ми трябва и някой да ми пуска изследвания и т.н.
За Вита можете ли да ми кажете отзиви, като чакане и т.н.  Hug

# 125
  • София
Във Вита, дори със записан час се чака много. Свободни часове има чак за след 2-3 седмици и затова ако случаят не търпи отлагане ще те приемат без час. Затова и да имаш записан час когато приемат 10 човека без уговорка няма как да влезеш навреме. В началото се ядосвах на тази практика, но след като и на мен ми се наложи 2 пъти да ме прегледат веднага и ме приеха без час осъзнах, че така е по-добре, на всеки се случва и по-добре да има кой да те прегледа. А наплива ее толкова голям заради докторката.

# 126
saxophone-че и аз много обичам топло мляко с мед и всякакви сладкиши но откакто съм бременна само да опитам сладко ми се гади а аз немога да повръщам

# 127
Майлили, отиди при Мазнейкова, онзи ден звънях и ми казаха, че записват часове от понеделник. 30 лв. й е прегледа в ранна бременност.

# 128
Здравейте   bouquet

Дуци, според мен изобщо не е късно да ти се появи гадене в 6 г.с. На мен ми става зле от около 1 седмица, което ще рече, горе-долу, от края на 6-та седмица. Дано бързо отшуми и не те мъчи много, защото вече знам колко е ужасно Sick

Майлили, спокойно Peace. Не си мисли изобщо за извънматочна бременност, със сигурност твоята не е такава Naughty. Тя се открива по същото време както и нормалната бременност. Още повече, че лекарите винаги първо оглеждат тръбите за всеки случай и след това търсят бременност в матката. Освен това при извънматочна бременност знам, че болките са ужасни и е трудно да останат незабелязани. Сега кой ден закъснение ти е? Защо не отидеш тази седмица при друг лекар на преглед за твое успокоение?

Благомира, добре дошла при нас Hug. Момичетата са ти го казали преди мен, не се чувствай пренебрегната, случва се при толкова информация да се пропусне нещо. Ще видиш, че тук всички са много готини и мили Heart Eyes.

Сисони, честита ти лентичка  bouquet

Дуци, купи ли си Утрогестан? Дано повече да нямаш никакво зацапване Praynig

# 129
mylili, стискам палци да видиш бебчо в най-скоро време

И да ви се похваля вече казахме на повечето от родителите. Вчера казахме на майка ми, силно е да се каже, че се зарадва, но го прие добре все пак Wink Днес казахме на родителите на приятеля ми, зарадваха се Grinning Само баща му нещо се опита да обяснява, че трябвало да се оженим сега, но се примири с един годеж накрая. Остана да кажем на баща ми, следващата седмица ще стане това най-вероятно. Но бъдещият татко си отдъхна, беше много притеснен и все си мислеше, че няма да реагират добре.
А да, и още нещо, вчера ми стана лошо Mr. Green Е, не колкото да повърна, но ми беше зле. И днес също, но по-малко.

# 130
  • София
saxophone  много благодаря, и да ти кажа че много ме разсмя с поста за мъжа ти   bouquet

# 131
Здравейте момичета bye

Не съм се включвала от няколко дни и сега не мога да насмогна да прочета.

Искам само да ви се оплача, че вече съм 10г.с. (от днес) и днес за първи път ми е много зле Sick. Мислех си , че щом до сега не ми е ставало лошо ще се размина, ама споходиме и мен "щастието на бременните"Mr. Green. Така, че Дуци може да почне да ти се гади и на доста по късен етап. Цял ден съм като парцал и почти не съм станала от леглото. Като се има в предвид, че работих и събота и ще работя така по 6дни в седмицата до коледа направо ми се приплаква. Чуствам се ужасно изморена. Ох...стига съм се оплаквала, само като си помисля коя е причината за моето неразположение и раздразнение и колко време сме чакали ми става едно спокойно и хубаво и усмихнато Grinning.
Много голям ферман написах Crazy Пожелавам ви лека вечер и успешна нова седмица.  Hug

# 132
Забравих да ви питам нещо newsm78 (ама то сигурно е нормално). Тъй като, живот и здраве наближавам 12г.с. и четох, че е хубаво първата фетална морфология да се направи 11-13г.с. някой от вас дали има отзиви за това изследване във болница Токуда. Много ми е близко до работата и удобно. Всеки един преглед в работен ден ми коства половин работен ден и ми омръзва да си измислям причини пред колегите защо закъснявам или си тръгвам по-рано.Казала съм на шефката си още преди няколко седмици , защото ми беше направила направо жесток график - пътуване след пътуване и все в другия край на страната, ама на колегите ми се струва още рано да казвам. То като си проличи те и сами ше разберат Twisted Evil. Ако някой има отзиви за Токуда може да ми пише и на личен.
Прегръщам ви всички и се надявам да караме лека и безпроблемна бременност.  Hug

# 133
Здравейте момичета!!!
Ние цяла събота и неделя обикаляме насам-натам и вече съм гроги Whistling

mylili , не се притеснявай Simple Smile още е много рано, скоро и ти ще видиш своята точица  bouquet

Дуци и при мен гаденето започна в края на 6-та седмица  Party а от ден два се чувствам по добре и все по - рядко ми е гадно!

Сисони, честита лентичка! Като си спомня и аз колко дълго си търсих моята  Wink

# 134
Бухтичка, напомняш ми моето първо бременеене. Ние с моя мъж бяхме студенти и криехме доста време. Майка ми обаче ме разкри още в началото Grinning

Гаденето при мен продължава денонощно, защо хората му казват сутрешно гадене  33uu Тъпча се нон стоп, защото докато се храня ми минава. Дано до 8-ма седмица отшуми Mr. Green
Не си купих Утрогестан, защото съм руса и бременна, опасна комбинация ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт