Отговори
# 120
  • София
Ваня, големи сладурковци са дечицата ти Heart Eyes. Все повече си приличат Емко и Дани  Peace.

В нашата ясла тържествата са без родителите. За 8-ми март ги снимаха и направиха картички. А вчера ни подариха картички апликирани от децата (разбира се с помоща на г-жите). Много трогателен жест  Hug.

# 121
Привет и от нас!  bouquet
Ние дълго време нямахме компютър и днес най-накрая го оправиха.
Веднага искам да честитя на zdravi4 и DEZIRELA.
Да са ви живи и здрави  дечицата и много послушни!
Нели ходи на детска градина и се чувства много добре там.
А ние с Поли си се се гледаме.
Аз уча за изпити,но за съжаление не ми остава много време и изоставам Confused Въобще доста ми е натоварен деня,но засметка на това ми се отразяво положително на фигурата.Отслабнах с някалко килца и съм много щастлива. Simple Smile
Това е общо взето от нас.
Чао.До скоро!

# 122
  • София
Мами, ще се копирам (че не ми се пише наново) от септемврийската отчетна какво ми се случи, поради което сигурно цяла нощ ще трия снимки, и ще съм вече много внимателна какво публикувам, че не знаем кой къде и за какво гледа.

Абе мами да ви кажа какво ми се случи тази вечер. Пише ми на мейла, после и в скайпа, непознат човек (момче моя възраст някъде, съдейки по снимката му). Видял ми профила в снимка.бг и то не профила, ами като написал "кърмене" в търсачката там, излизат няколко снимки с това заглавие, една от които с мен и Дани. То почти нищо не се вижда, но ми звучи доста странно, да не кажа извратено. Естествено той това ми го каза в последствие, след като се заговорихме и аз го питах. Заключих албума с въпросната снимка, но сега се чудя как да си заключа снимките в другия сайт. Дали има нещо гнило, или човекът може случайно да е попаднал? Thinking Rolling Eyes Rolling Eyes Уф, май не е много добре дето така си постваме и публикуваме снимките на децата... Но за мен това си е и вид архив, че на 2 пъти ни се срива компютъра и особено първия път, ако не бях качвала редовно снимки, сега щяха да липсват всички снимки от първата годинка на Емко. Whistling

# 123
  • София
Ваня, дано манеренията на въпросният г-н са били чисто любопитни  Praynig.

# 124
Много ми е интересно млад мъж и въобще мъж, за какво му е да пише в търсачката кърмене?
А иначе за албумите, Ваня, освен да си ги заключваш вече. Аз затова почти не качвам снимки в нета, неприятна ми е мисълта, че някакви непознати ги гледат, всякакви ги има...

# 125
  • Толбухин
Аня Wink наистина е странно,да не кажа извратено.
Аз качвам снимки заради родата те са в Кюстендил,сестра ми в Германия имам и роднини в Испания.Но винаги внимавам какво качвам.Без голи снимки на децата. Naughty
А и аз в скайпа с непознати не говоря. Whistling

# 126
  • София
Лелее, какви хора има! За това мъжът ми е много против да качвам снимки в нета, ама и ние като сме в чужбина това е най-бързия начин да ги покажем на роднините. Иначе и аз не отговарям на непознати нито в скайпа, нито в кю-то.
Ваня, бяхте ли в Сандански, как изкарахте?

# 127
  • София
Вчера се разходихме до Кюстендил. Постояхме малко на центъра да си поиграе Алекс в парка. После отидохме до "Хисарлъка", местност над града. Видяхме крепостта и зоологическата градина. Така Алекс видя на живо някои животинки и много се радваше  Laughing. На връщане посетихме "Земенския манастир" забележителен с консервираните иконописи от 13-14 век.

# 128
  • София
На мен качените снимки са ми вид архив, а и така роднините като искат снимки им пращам линка да си разглеждат. А ми беше много любопитно каква наша снимка е видял, че за да ми пише, та затова се "заговорих". Вече съм си направила лични всички албуми и на приятели и родата ще казвам паролата и така.
А голи снимки на децата по принцип не обичам да правя, имат само в банята и тях умишлено не ги качвам. Naughty

Шоши, сега идната неделя заминаваме за Сандански. Дано да е хубаво времето и да не вали. Simple Smile

Дори, браво на вас, пак хубава разходка сте си направили. Party Кюстендил на колко км беше? Вие там роднини ли имате или ей така решихте да отидете. Sunglasses

# 129
Здравейте, момичета! Аз като напуснах работа и го ударих на живот!!! Не се задържам в къщи, но това продължи до петък, когато Алекс отново се разболя. Сега сме в къщи и се гледаме. Тази зима направо се отровихме от АБ и какви ли не сиропи и лекарства. Докторката ми каза, 4е трябва да го спра за известно време за да се съвземе. Това бе6е и една от причините да напусна работа, че много боледува и няма кой да го гледа, а и там почти не можех да отсъствам... Няма да ви описвам подробно. Лошото е, че напуснах, а след това разбрах, че съм бременна, та сега съм в доста неприятна ситуация. Хем няма да ме вземат на работа, хем детето няма кой да го гляда, а на всичкото отгоре няма да имам право на майчинство се оказа, нямам и познати с фирма, които да ме водят на работа фиктивно, а аз да си пла6там осигуровки, защото май това остана като вариант само... Но станалото станало, да сме живи и здрави пък все ще се справим някак. За съжаление в нашата татковина, освен да се подкрепят малцинствата др. не се прави. Имам близо 8г. трудов стаж, почти без прекъсване и сега изведнъж, попадам в някаква абсурдна ситуация. Нямам право да получавам и ползвам майчинство... Стига толкова с оплакването.
Като чета по надолу, направо нямам думи за онзи первезник, как въобще може да има такива болни хора, да ходят да се лекуват...
Dori, вие да не сте от нашия край, и аз съм от там по принцип, въпреки, че съм живяла само в най- ранното си детство там. Много е красиво, нали и въздуха е идеален, там си е курорт, за разлика от София, в която стоим само и единствено заради работата. При първа възможност бих се махнала от наща столица, тъй като с всеки изминал ден става все по трудно за дишане и придвижване. Как няма да боледуват децата, това тук не се издържа вече.
Аня Wink, страхотно е, че заминавате на Сандански, и аз се чудя, дали да не отидем с малкия поне за 1 седмица. Вие с карта ли сте или при познати(роднини). Имаш ли предства как вървят цените там. Сега пролетта е най добре да се отиде, че после става страшна жега. Бяхме на гости едно лято там и щяхме да получим топлинен удар, даже и през ноща...
 Мерси на всички за поздравленията, аз се чувствам по- добре засега в сравнение с първата бременност, дано и за напред да е така и да нямам сериозни проблеми. Трябва да отида тази или др. седмица на първите изследвания. Иначе не се притеснявам толкова, колкото с първата, защото знам какво да очаквам, пък и тогава стягахме сватба... Както повечето булки напоследък и аз бях с корема... Не ми личеше много, бях в края на 3-тия месец, но си е голямо приключение, през цялото време стисках шишето с Дегана, за да не повърна в най- важния момент... Joy
Айде стига толкова, че написах роман, малко ме мързи да пи6а, но ви чета редовноSimple Smile
До скоро!

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 18:39 от DEZIRELA

# 130
  • Кюстендил
  Здравейте,не съм писала от newsm78,но пък ви чета редовно.При нас си е все същото-Мими на градина,макар че тая зима беше много болнава.Баща и продължава да я глези,свекърите и те,а резултата е  #CrazyБелослава си е все същото капризно дете,но от другата седмица тръгва на ясла,та малко и аз да почина,че вече карам по инерция

Дори,що не казваш, като сте идвали в Кюстендил ,можеше да се видим.Другия път да свиркате Naughty

# 131
  • София
DEZIRELA, имаме приятелско семейство там, та отиваме при тях. Тя (приятелката ми) си гледа детето в къщи, та се точа зъби на доста приятна почивка. За цени не мога да ти кажа.

Няма ли начин все пак някой да те назначи, в работата на мъжа ти или при някой познат? Нещо такова, много неприятно се е получило при теб. Не че няма да взимаш майчинство, мисля, че ще получаваш минималното, което сега е 220 лв. (големите пари  Tired).

# 132
  • София
   Тъкмо се настроих пролетно, миналата седмица измих и стъклата. А то какво да видя днес, сняг. Хубава е гледката през прозорчето, ама да не съм на работа.

Ваня, да хванете слънчево време  Peace. В крайна сметка важна е смяната на климата.

Екскурзийката до Кюстендил беше импровизирана. Не бях ходила на там, но ми хареса. Направи ми впечатление, че си има доста жители, виждайки щъкащия народ из центъра и "Хисарлъка".
Ма6инка, сетох се за теб, но вече бяхме в града. Следващият път се надявам на срещичка  Hug.

DEZIRELA, хубаво е, че бременността ти понася  Peace. Сега бързо да оздравява Алекс и при първа възможност посетете някое планинско местенце. Тъкмо повод за посещение на родното ти място  Laughing.
Във връзка с паричките по майчинство, важни са последните 6 месеца преди 45 дни, които се полагат преди термина. В такъв случай ти се изплащат 9 месеца 80% от заплатата на която са те осигурили. После до 2г. майчинството. Ако не, мисля че поне 1 г. ще взимаш майчински. Но не съм 100% сигурна, затова е консултирай със специалист.
Не може ли да разговаряш с поледния си работодател или с някой стар и да обясниш положението ти newsm78.

# 133
  • София
Ама, че време, вчера бях по къс ръкав навън, днес вали сняг. #Crazy Но съм се настроила и заминаваме, дано не вали там, пък и ще си поспим повечко. Blush

# 134
  • Толбухин
Ха здравейте.
Dori никой не ти е отговорел та да ти кажа аз,София-Кюстендил 90 км.  Laughing
Ние ходихме миналото лято,наистина е разкошно и спокойно.Канени сме и тая година на бал,но на мен и Дани няма да ни се отвори парашута.
 DEZIRELA леко бременеене.

Общи условия

Активация на акаунт