. Все повече си приличат Емко и Дани
.В нашата ясла тържествата са без родителите. За 8-ми март ги снимаха и направиха картички. А вчера ни подариха картички апликирани от децата (разбира се с помоща на г-жите). Много трогателен жест
. 

Кюстендил на колко км беше? Вие там роднини ли имате или ей така решихте да отидете.
, страхотно е, че заминавате на Сандански, и аз се чудя, дали да не отидем с малкия поне за 1 седмица. Вие с карта ли сте или при познати(роднини). Имаш ли предства как вървят цените там. Сега пролетта е най добре да се отиде, че после става страшна жега. Бяхме на гости едно лято там и щяхме да получим топлинен удар, даже и през ноща...

,но пък ви чета редовно.При нас си е все същото-Мими на градина,макар че тая зима беше много болнава.Баща и продължава да я глези,свекърите и те,а резултата е
Белослава си е все същото капризно дете,но от другата седмица тръгва на ясла,та малко и аз да почина,че вече карам по инерция
).
. В крайна сметка важна е смяната на климата.
.
. Сега бързо да оздравява Алекс и при първа възможност посетете някое планинско местенце. Тъкмо повод за посещение на родното ти място
.