Отговори
# 75
  • София
Честит рожден ден!!!  bouquet Да си много щастлива, обичана и закриляна от тримата ти мъже! Grinning

Мерси за сокчето. Simple Smile Точно такъв ми носеше Иво в болницата като родих Дани.  Laughing

# 76
Честит Рожден Ден!!! Много щастие и любов!

# 77
  • София
    Честит Рожден Ден, pavletutka!

Бъди здрава, обичана и любяща мама и съпруга!
  Мерси за почерпката!

# 78
  • София
Ехоо, пак се загубихме. Simple Smile
Ние решихме да върнем Емко пак на цял ден на градината. Много му се разбива режима така на половин ден, заспива по пътя и се събужда като се прибере и не иска да ляга, след това естествено едвам го вдигаме сутринта. Пък и май няма голяма разлика - дали ще спи там или тук при мен, а и момчето което го води каза, че ще му е по-удобно така.
Ето малко нови снимки от нас  smile3509

# 79
  • София
Ваня, големи сладурковци  Heart Eyes. Виждам имаш и помощници  Laughing. Много е пораснал Дани . Емко също, но на бебчетата повече личи.

# 80
  • София
Ехоо, как сте?
От доста време не съм писала Embarassed. Ние сме горе-долу добре  - Лази ходи на градина, прокашля ми от време на време, но аз вече това не го броя за нещо сериозно. Иначе, когато си е у дома, постоянно иска да гушка и целува малката, да я мачка, абе голяма любов са двамата. Тя разбира, че той и обръща внимание и пада голям смях, много му се радва. Взех да се притеснявам за Лази, че още не са му избили всички зъби, има 17, кога ли ще ги направим 20 Thinking...
Е, това е в общи линии около нас.
Поздрави и целувки на всички дечица Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 81
  • София
Тъкмо си мислех наскоро, че темата ни съвсем затихна. Laughing

Мисля да променя малко заглавието, за да не пускаме нова тема още. Дайде идеи. newsm78

# 82
       Здравейте, момичета!
Отдавна не съм била тук Blush
Честито рожби на Еми и Павлетка Heart Eyes

Споделям, че до 23 декември миналата година кърмих Али, отбиването мина добре. Говори като голяма, онзи ден едната лелка в яслата похвали буквата й "р". Пускам ви актуални снимки.
Аз работя, домакинствам, обичайните неща, от половин година сме при класически хомеопат.

Хубав ден  bouquet
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=207469

# 83
  • София
Да, и тя много е пораснала  Heart Eyes (като всички останали априлчета всъщност, но нея не сме я виждали отдавна Simple Smile).
И браво за успешното и дълго кърмене!  bouquet Като чета за теб и Дона ми става мъчничко, че може би и Емко щеше да откара още като кърмаче, ако не бях забременяла  Sad, но пък за сметка на това си има братче. Grinning Но въпреки това на мен ми е още криво от време на време. Whistling

# 84
  • София
Наде, доста е пораснала госпожичката, да я нацелуваш  Heart Eyes. Гледам и хубава косичка има, та сигурно упражняваш уменията си  Peace. Пък и голям дует са с таткото  Party.
jujka, хубаво е, че Лази е грижовен с Ирен  Hug. За зъбките, не мога да ти помогна. Не съм ги броила  Thinking.

# 85
  • София
Аз по повод писаното от Жужка броих онази вечер на Емко зъбките  Laughing - 19 броя, последният кътник е тръгнал, но само 1/4 може би е пробила.

# 86
  • София
          Честит двоен празник, момичета!

Бъдете опиянени от любов и вечно желани!

# 87
  • Толбухин
снимките от погачата на Дани: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219030
Не съм писала отдавна но съм с двете момчета сама.Емко вече втора седмица е в къщи-болен.
Иначе надничам отвреме навреме.

# 88
  • София
pavletutka , МНОГО Е СЛАДЪК дАНИ - ПУ-ПУ Heart Eyes

# 89
  • София

Grinning Да видите на мама помагача как прави сладки (от моркови Simple Smile). Моя милост се изрязя от снимката, щото не стига че не мога да се гледам на тези кг., но и на снимката съм с маска на косата. Crazy

Я, кажете, успяват ли вашите априлчета да се обличат и събличат сами? Thinking Емко от скоро успешно обува панталона и чорапите, малко му е трудно със слиповете (пъха 2та крака заедно  Laughing), събуването естествено е лесна работа, но с блузите и обувките - май има доста време докато стигнем до там.

Общи условия

Активация на акаунт