Il était une fois...Или в очакване на Père Noël!FR-9

• 21 593
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
Добър вечер мадами!
Пилето е опечено, елхата е сложена и украсена, аперитивът е сервиран и чака да бъде сиротиран и реших да намина да видя какво сте изписали и дали Марито се е манифестирала. Но уви, Мари не па ла  Mr. Green Чакаме новини, Мари, нищо че е Коледа.

Ротске, очите са мои, да! Иначе останалото е 100 процента тати. Яд ме е, че не прилича на мен, ама какво да ги правиш гени. А и този път на бъзик рекох да сложа сериозна снимка, понеже все засмяни слагам и хората си мислят, че имам ангелче. А като ме гледа нагло и сериозно, никой не вярва  Grinning

Аз имам май късмет, че живея над турска еписри, в която слизам по пантофи когато ми трябва нещо спешно. Та оттам си купувам корите фило за баница.

Къде е Мамбата? Защо не пише? Не е нормално да не напише две думи. Щрумпфи, кажи какво става с нея ако имаш новини. Миналата година по това време точно си говорихме с нея на скайп поне един час. Имам слонска памет, нали  Wink

Отборът в Мериняк нараствал. Ми нали трябва да се направи някаква конкуренция на Париж и Нант, я! Във бг.мамма пише една мама от Страсбург, обаче не пише в нашата тема, иначе е много активна в други теми. Засега само аз поддържам елзаския студен фронт.

# 226
  • MERIGNAC, FRANCE
Преди малко про4етох в готварския, 4е баница не се прави на Бъдни ве4ер  Rolling Eyes
Та имам  още малко време да се по4удя дали да правя или не  Laughing

Notre Damme, на мен ми се падна кариера  Grinning Ха дано си намеря работа през новата година  Praynig 

Мистик, нямам новини от Мамбата!

Пожелавам на вси4ки прекрасна Бъдни ве4ер с любимите хора    bouquet

# 227
Мили френски дами!

Честита Коледа и Весела Нова Година!
Нека Здравето и ЛУбовта никога да не напускат домовете  ви!
Много много Усмивки на всички! Hug

# 228
  • на езерото
  Весела Коледа момичета!Приятно изкарване на празника и дано дядо Коледа да Ви е донесъл много, много подаръци!

# 229
  • MERIGNAC, FRANCE
Весела Коледа на вси4ки!
Здраве, късмет и любов!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 230
  • гр.Варна
Здравейте и Весела Коледа!
Имам една молба-бих искала да поздравя мои приятели французи ,(семейство по на около 50г.) с Коледа,бихте ли ми написали някакво пожелание -нещо за здраве,щастие ,късмет,хубави емоции и успешна Нова година! Благодаря ви предварително !

# 231
  • In a surreal moment!
Честита Коледа !
Здраве , щастие и късмет за всички , които обичате !

Мили момичета , от френската тема , приемете най-топли поздрави за Рождество от момичетата от арабската тема - весели празници

# 232
Честита коледа!Много здраве за вас и вашите семейства!
Момичета благодаря ви за загриженоста Hug Вчера бях в клиниката , мериха ми тонове, имам слабли безболезнени контракции, бебка е разположена нагоре , нямам разкритие, акушерката ми каза , че мога да изкарам още!Проблема ми е , че доки е в отпуска а още не сме определяли датата за секциото.

# 233
Весела Коледа, мили френски мами!
Пожеланията от мен са тривиални, но от сърце- много, ама много здраве и щастие, много любов и семейна топлина, много късмет и нека радостните моменти бъдат повече от тъжните, усмивките- повече от сълзите и слънчевите дни- повече от мрачните!!! Весело изкарване на празника!

Много се радвам, че съвсем скоро ще бъдем в Бордо, приготовленията текат на макс, ама много бюрокрашки изпълнения, особено за бебето, надявам се да успеем да се организираме и всичко да бъде готово до заминаването. Кофтито е, че нашия тати ще пътува по-рано и аз ще трябва сама да летя с бебето, но се надявам всичко да е наред. Хубавото е, че багажа ни заминава с него, аз няма да мъкна нищо по летищата, освен едно малко сакче и бебешката количка.

Хубав ден ви пожелавам и една красива Коледа!  Hug

# 234
Весела Коледа и от мен !
Много здраве, успехи , щастие през новата година.Работа за тези които търсят , и сбъдване на вси4ките замислени планове!
Набързо препро4етох какво сте написали ,4е при мене много работа ,на вси4кото отгоре едноседми4но посещение от шефа и нямах време за бг мамма... Wink
За Бебето ,и Клео ,и Близнаците - историята е смешна: с Клео бяхме на басейн ,и аз между две разминавания и съобщавам новината , и й казвам Близнаци ,имайки предвид  зодия Близнаци,оба4е тя ,нали е изненадана , разбира 4е о4аквам Близнаци ..... Joy....и така трябваше да поиз4ака другото ни разминаване в басейна и да й подвикна ,4е ще е зодия Близнаци...
Ина4е Бебето може и да е Рак,което хи4 не ми се иска и се надявам да излезе преди това....
Шмате ,мила ,добре съм ,Благодаря за обаждането , ще се 4уем тия дни .
Мама Щрумф мерси за карти4ката ! Hug
МарияБути - и на теб Благодаря (ако пак надникнеш )..
Аз съм пуснала карти4ки ,но незнам кога ще стигнат ,дано за Новата Година.
Добре дошли на новите мами.
Мистик , Мойзана прили4а много и на теб. HugПожелавам ти страхотно изкарване с гостите и оздравявай.
Ние отваряхме подаръците не на Бъдни Ве4ер ,а на Коледа сутринта.
Погледнах датите за солдите и останах доволна,то4но по това време ще съм във Фр-я..
Весели празници на вси4ки!!!! Hug

# 235
Weseloooooooo! Pisha nabyrzo ot telefona mi. Bydete shtastliwi, zdrawi i wolni! W BG e chudesno, makar i mygliwo. Trudno za karane, no lesno za piene  Mr. Green

# 236
Весела коледа, мили дами Wink, на вас и семействата ви! Весело изкарване на празниците, много положителни емоции, здраве и любов!  bouquet

# 237
Весела Коледа момичета и от мен! Simple Smile
Ние спахме една вечер в Мюнхен заради мъглата в София, но на края всичко беше наред и стигнахме живи и здрави.Сега се яде и пие на воля!

Връщаме се на 28ми така че бих участвала в едно последно кафе за тази година.

Много приятни мигове на всички!  Hug

Мари рус, стискам палци всичко да е наред с теб и с бебето!

# 238
Честита Коледа
Желая на всички попътен вятър,успехи и много любов...

За форумско кафе чукча винаги готов  smile3521

Мари-рус-много ми е мило да те чета...Аз бях като теб сега миналата година по това време...И плюс бременеенето се местихме в нов апартамент...
Всичко ще е ОК   bouquet и скоро ще се гушкате с мамзел Рус

Добре дошла Мей Hug 

# 239
Благодаря Шомон и на всички останали момичета които ми дават кураж Hug

Общи условия

Активация на акаунт