Юлче, хайде като на игра да подредим пъстра коледна елха!

• 16 791
  • 275
  •   1
Отговори
# 150
Уф, Краси (пък и при вас Сиска), направо ми настръхна косата като четох за тези температури Confused Гогата досега не ми е правил такива изпълнения и определено много ме е страх от високата температура, която не иска да спада... Дано не ми се налага да се справям с подобни ситуации Praynig

# 151
  • София
Асе!!! ЧЕСТИТА ти нова лентичка!!!!Хайде сега безпролемно бременеене и после най-послушното бебе да имате с тати и кака!!!
Казвай подробхости!!! Hug Hug Hug

Ама си голяма хитруша - нищо не казваш, само седиш зад новата си лентичка и засичаш за колко време ще те "изловим"! Wink

Болничките - пращам ви много прегръдки и да оздравявате бързо!
Нашия тати от 2 дни не може да мръдне от леглото - Т, кашлица... и само го унася милия... та сега съм с 3 бебета Rolling Eyes

# 152
  • Варна.
Краси - трудна нощ! Дано не се повтаря.
Уф, много ме е страх от тази ясла, още отлагаме, сега се оправдавам пред себе си със снега, хем искам да се забавлява, хем ме е страх от болестите там.
Така...вече сме записани за детска градина, от събота се редим по опашки и списъци, снощи пък от 4 часа бях на крака, в студа, на снега...да видим накрая като извадят резултатите дали ще си е струвало усилието. много нощна работа съм карала навън, това висене обаче имаше всички шансове да ми стане номер 1 в гадометъра, постоях по едно време в една кола, та малко се размразих.
Аси - честито ! лека и приятна бременност!
шейната е супер страхотна, гледах, гледах и се чудих. при нас няма много сняг, а ако има - чудя се къде мога да повозя детето при тези коли дето са спряли навсякъде. лично благодаря за предложението.

# 153
Ооо, аз и от около три седмици знам, ама чаках за потвърждение Heart Eyes И днес видяхме и сърчице. Нооо пак съм странно забременяла Crazy Но този път и термина ще изчисляваме с помощта на ехографа, че докторът ми, миличкият, падна от смях с мен.
Рекох, ако и трети път така странно забременея ще се кандидатирам за рекордите на Гинас за най-странно забременяваща жена Mr. Green
Иначе МНОООГО БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА!!!
Обаче тази точка (ти се бобче вече де) ми взима здравенцето. Нищо общо няма с предния път. Гади ми се целодневно. Три дни едва се вдигах от кревата Sick Пък не мога да повръщам... А хората сега готвят кисело зеле Sick пък аз уж го обичам, ама като ми завони из целия вход и ми иде да мина и да ги изпозастрелям Laughing

# 154
  • София
Асе, ЧЕСТИТО-О-О!   bouquet

# 155
Асенце, хайде бе слънце Simple Smile Откога те чакам с това сърчице Simple Smile

Хайде да ти е честита точката и леко бременеене Simple Smile

И аз тази бременност я карам много по-различно, но в общи линии след 3 месец се фикснах, няма страшно  Crazy

# 156
АСЕ  newsm51 3-та бременност карам, и все по различен начин протичат ! И на мен този път в началото ми беше много парцаливо и ми се гадеше ужасно, също не повръщах , минава към 4-тия месец!
Много ме озадачи със странното забременяване, ако не е любопитно ще споделиш ли?

# 157
  • Пловдив
Асе, честито и от мен!!! Лека и безпроблемна бременост и на лято едно здраво и красиво бебче.

Ние вече сме добре, но на мен нервите ми са опънати до последно. Просто е малък ужас. Аз ли съм загубила тренинг да го гледам по цял ден сама или той е в такъв ужасен период незнам. Но след тези няколко дни направо ми изглеждате всички майки героини - бременни или вече с второ дете.
Утре сме на лекар да ни види и моля се Богу в четвъртък да е на ясли, че ще се гръмна вече.

Краси пожелавам ти Емчо бързо да се оправи и да спите спокойно тази вечер  Praynig

# 158
ехе браво на АСЕТО  newsm44smile3525ХАЙДЕ четито, леко и безпроблемно бременеене  newsm51
Наде, дано всичко е наред Praynig, при доктора, стискам палци
Краси и вие с Емчо да оздравявате бързо  bouquet

# 159
  • в шоки-land
ихааааа, Асито, що не ка3ваш, бе душата  Hug Heart Eyes
честито ти мьжко коремче  bouquet  bouquet  bouquet, лека и бе3проблемна да стане и
момичета, като ка3вате Т, какво ра3бирате? при нас Т се води, когато е над 38,5, на по-ниска не се обрьща никакво внимание Naughty...а и 3а да отида на лекар 3аради Т трябва да са минали 3 дни и Т да не е спаднала.....3а калшлица и течащ нос и3общо не става дума Naughty.....

Бубка, порьчвам книгите по нета, доставят ги направо в кьщи при сестра ми, тя ги плаща и някой ми ги носи после  Joy....иначе намерих нов начин да не плащам сврьхбагаж на летището....купувам си ги направо от бе3митната книжарница, така мога и 30 кг. книги да кача в самолета....ама номера става само ако сама си ги и3бирам, т.е. трябва да си отида до БГ......

Последна редакция: вт, 08 яну 2008, 22:29 от amei

# 160
Честито! Честито! Честито! Grinning
Здраво юначе ви желая, Асе!!! Ти си родена за тая работа просто! Wink
Честито и на всички именници, които пропуснах тия дни! Живи и здрави!
Да споделя малко инфо за Дани - тия дни не е на ясла, с баба ми се гледат вкъщи и много доволен от живота. Коледа и НГ ги прекарахме доволно, а Дани още като види реклама по ТВ - то с "многото дедо Коледици" обяснява колко много подаръци има и колко е добър  Joy
Ами - набързо толкова!
Поздрави на всички и бързо оздравяване на всички болни Heart Eyes!

# 161
Благодаря ви за пожеланията. Тази нощ беше по-добре. Пак се събуждаше и имаше Т, но определено не толкова висока, колкото предишната нощ, и като цяло спа добре (само с няколко събуждания, което не се брои), сутринта се събуди в 6ч. и до 8 сме си играли. Не иска нищо да яде, и беше само на вода, и накрая повърна. В 8ч. му дадох АБ и заспа на моя креват, и сме спали до 11ч. Сега вече е добре и за сега няма Т (дано да не вдига повече). Вече е весел и много му се радвам на щуротиите и на белите, че последните дни беше като парцал. Почти нищо не е ял цял ден - само на солетки, зрънчовци, шоколад и т.н. но и не го насилвам, защото още му е гаден вкуса и дори и на водата казва че му е гадна.

Асе честито!!! Пожелавам ти да гушкаш едно здраво момченце след няколко месеца, или пък каквото дойде  Wink. Безпроблемна бременност ти желая и всичко да е наред.

# 162
Вени, ето историята и предисторията, разказани в кратце http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=255063.0;topicseen

# 163
  • welcome to the Jungle
Асе, честито и от мен   bouquet!
Пожелавам ти още поне 33 спокойни и радостни бременни седмици и един малък ревльо накрая   bouquet, Ревльо, щото ако знае колко кърмене го чакаа  Joy  bouquet

Краси, дано Емчо бързо се оправи  Hug!

Аз за момента съм спряла Оги от ясла и вече повече от месец не е ходил, с изключение на празничната седмица, когато им правеха тържествата. За това време се нарадвах на здрави деца (тук не включвам сополите и леките покашляния). ЗА 1та седмица в яслата се "обзаведохме" с конюнктивит - първо Оги, после Любослав и накрая - аз  #Cussing out. Тая гадост така и не я преборихме с Тобрекс, та днес дадохме секрети за изследване и си чакам резултатите  Crossing Arms...

# 164
  • София
Асе, честито! Лека и безпроблемна бременност!

Общи условия

Активация на акаунт