..
В началото не ми се искаше да казвам за случката ми, но сега като мина време и размислих, реших да споделя, защото ще имам положителна енергия от вас
Така ми и олекна повече, вместо да крия, все пак се знаем от пове4е от 3 години с вас и сме станали като голямо интернет семейство.
Дано лоши новини не четем във темите си
На моя близка й правиха операция ,за да отстранят втория яйчник по време на втората бременност. Има си живо и здраво второ момиченце, а забременя само с един яйчник.Всичко си е Божа работа. Щом са го хванали на време значи нещата ще се наредят
Стискам палци съвсем скоро да се похвалиш с коремче

затова попитах. А всъщност с него ли сте се разбрали да ти следи кога ще е възможно да забременееш? Защото все повече започвам да му имам страхотно доверие на тоз човек. Да е жив и здрав 

И тя е оптимист, но преди да стигнем до него ще трябва да се види състоянието на матката, разположението на бебо, въобще сериозно подхожда към въпроса

Моля се съвсем скоро да ни зарадваш с Блага вест! Изпращам ти мнооооооогооооо положителна енергия!!! 

. Справяме се горе долу, гледам вирусите да ни подминават, че положението много се влошава като я закачи някакъв вирус. Скоро се надявам да й купим помпа и да я улесним поне малко. Режима в момента е много тежък за нея, системното недоспиване май най ни тежи и на двете. Трябва да се храни по 6 пъти на ден, вярно не е голямо количеството храна, но тя почва да я отказва, мръщи се. Лошото е, че храната е еднотипна, почти няма разнообразие, и това омръзва много. Няма избор обаче, за сега ще е така.
Оправяме се някак.
А стана ли ясно поне защо се е разболяла?
А стана ли ясно поне защо се е разболяла?

за вас, да се надяваме за бързо откриване на надеждно лекарство.
Препоръчани теми