Празници вълшебни се задават,МАРТЕНЧЕ и мама елхичка украсяват!!!

• 11 453
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
  • София
tanyta25 Много ги харесвам и аз количките на Ферари  Rolling Eyes и все се чудя как да накарам Любо да зареди на ШЕЛ Rolling Eyes От  един месец му мрънкам Rolling Eyes И той моля ти се в понеделник се връща и между другото ми казва че е заредил на ШЕЛ, че бързал #Crazy И жената като го питала искате ли колички или цигари и той казал НЕ ooooh! #Cussing out Направо откачих #Cussing out А е заредил за 400лв , можеше всички колички да вземе Sad Толкова му се ядосах, така се изпокарахме Crossing Arms Не се ли сеща , че дете има, незнам Twisted Evil

Katia_N И Дени не говори Peace Най много 20-тина думи и то по бебешки. въобще не се притеснявам. Нали разбира всичко, знае кое какво е като го питаш Peace  Не са ни малоумни децата , спокойно Joy Heart Eyes Просто това са ни бонус минутки тишина Mr. Green

Това за Джъмбо още не е потвърдено. Едно момиче пише в темата. Ще кажа , като е сигурно Hug

Juji_ И Денито гледа много детски, тези на бебе Айнщайн Rolling Eyes и аз мисля , че прекалявам Blush Гледам да му отдалечавам стола и да не е на цял екран Rolling Eyes
Което ме подсеща да попитам. Някой има ли всички серии на Бебе Айнщайн, да ми ги прати по скайпа Rolling Eyes

# 91
  • In the jungle out there..
Здравейте!
Благодарим за пожеланията Hug
Честит празник и от нас на всички именяци!!!

Приемете една скромна почерпка за здравето на моя малък Никола Hug

# 92
Честит Никулден на всички празнуващи Hug Hug Hug
много здраве,щастие и любов Hug
Дейзи Heart Eyesстрахотно,че няма да ти вадят зъбчето Heart Eyes
Жане Heart Eyes липсваш ни,пиши повече-пусни снимки на малките красавици Hug
Нелче  Heart Eyesрадвам се че всичко е ок  Hug
Катенце Heart Eyes стискам палци Преско да оздравява бързо и Габи да не се зарази Praynig
Жужи Heart Eyes Б гледа цифровата бебешка телевизия baby tv,не е чак пристрастен,по скоро аз се възползвам от нея за да си осигуря малко спокойствие Embarassed
Танче Heart Eyesвие къде бяхте с Благито скоро на шейна +преспиване Heart Eyes

за говоренето то и Б почти не говори-само ,като той си реши
също странно ,но сякаш приема бавачката ,като учителка-става един послушен с нея и с нея повтаря и по сложни неща а с мен не newsm78
иначе не използва" Аз" а се нарича "Бебо"
например ако иска той да вземе оранжевия молив да рисува с него го посочва и казва "Бебо"а на мен посочва друг цвят и казва "Мама"
иначе момичета аз чак сега започвам да усещам помощта на бавачката и започвам да се очовечвам,но съвсем бавно влизам в час...
просто умората ми е била огромна а сега всеки ден имам 5 часа, които са за мен
или наваксвам нощното безсъние и спя следобед(Б напоследък изобщо не спи нощем)или излизам и се разнообразявам
този следобеден сън е най дълбокия ми за 2 години сън,щото нощем и да спя все пак слухтя с едно ухо а сега знаейки,че Б е с бавачката си спя дълбоко
с отбиването сме до никъде и аз почнах да се паникьосвам ,чак от притеснение съм качила 3 кг
сега ще ми изследват синусите и ако не са фатално засегнати ще отложим операцията за 9 януари

цунки ихубав ден Hug

# 93
честит празник на всички Именници  bouquet

ЖАНЕ , добре си дошла , много ни липсваш , пусни снимки на госпожиците Flutter

Ели още не казва "АЗ"  ,а " ТИ" Joy или само "Ели....."  покрай кашлицата се научи нощем да реве до повръщане само и само да я взема в леглото при нас , и нали се сещате  , че номера и минава Rolling Eyes

# 94
  • София
Набързо да ви разкажа нещо с това "Аз" , че трябва да излизам Wink

Дени на последък си разглажда много често бебешкия албум. и казва , че това бебе е "АЗ" и Там където сам с голям корем като го питам къде е Дени и той сочи корема Laughing
И сега като му казвам, че мама има бебе в коремчето да не ме рита и т.н. и като го питам къде има бебе мама и той ми сочи корема и го целува  Heart Eyes И като го питам кое е това бебе , той казва "Аз"  Joy Joy Joy От снимката ,си мисли и че сега той ми е в корема, много му се смеем hahaha

# 95
Кетито, аз съм поръчала на цялата рода да взима колички като зареждат  Laughing Благо има 7-те, а сега събираме и за племениците на мъжа ми  Laughing
Мила, ходихме на една вила в Говедарци, мъничка с 6 стаи, приспиваме децата и веселбата започва  Wink но нямаше достатъчно сняг за шейни  Wink Ако остане време ще кача и пусна някоя снимка после.
Благо му свалих 5-6 детски и нищо не ще да гледа, радва се 2 минути на маймуната в Цар лъв и това е.

Последна редакция: пт, 07 дек 2007, 13:14 от tanyta25

# 96
Здравейте,

Честито на именниците  Hug

най-после съм сама малко в офиса, че всички отидоха на обяд и е тихичко и спокойно. Днес нямам хич работа, то или е лудница или висиш.

Кате, миличка, стискам палци бързо да се оправи Преско  Praynig

Алис също си говори в 3-то лице, като се види на снимка се сочи и казва "Аиии", като иска нещо да й се даде го сочи и пак казва Аи. Душка, снощи опика цялата къща, 3 пъти на дивана и 1 път на леглото, и това в рамките на половин час. Тв не гледа толкова, но се е пристрастила към двд-то, непрекъснато трябва да върти песнички иначе не мирясва, та гледам аз тв, а тя слуша песнички, и става голяма лудница, ако недай си боже двд-то не мига изпада в нервна криза направо  Laughing И за всяко нещо е не, направоооо...., върти се, дере, рита и това е за всяко нещо, след 5 мин. й минава и идва доброволно  ooooh! Тази сутрин пак много плака, направо ми се къса сърцето, много ми е гадно, вкопчва се в мен, не ме пуска и реве с пълен глас  Confused

Кети, много се радвам за вълненията ти, най-се радвам, че така дълбоко ги преживяваш и чувстваш нещата. За мен си беше едно бреме и рядко се замислях за хубавата страна.

Мила, много се радвам, че случихте на гледачка, хем ти си почиваш, хем Боби свиква и с други хора. И на мен ми прави впечатление, че Алис много слуша всички освен мен. Например чистачката й е скарала, че бърка в шкафа с препаратите и тя оттгава все го сочи и казва "Тони" и не смее да го пипне.

# 97
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! Никола на Калаза, Никита на Герда, Ники на Катето, бъдете живи и здрави!

Кетито, наистина много мили моменти, страхотно е отново да сме бременни! Дано е момиченце! и Писи всеки ден идва да види какво прави бебето, слага си главичката на корема ми и слуша, гали го, целува го..като я питам каква ще става, казва "Кака!" и се радва.
Вчера бях на някакъв преглед за сърцето на бебето в Т.Киркова, ама доктора май го интересуваше повече колко много щял да се зарадва таткото като видел стърчащото доказателство  Joy направи ми сто снимки, а мъжа ми пък по принцип няма претенции да е момче...тия доктори съвсем го обърнаха несериозно.
Тася, наистина времето минава бързо не само отстрани , а и за мен, а и вече нямам търпение да си гушкам бебчето.

Мила, супер, че вече имаш време за себе си и че си доволна от бавачката! Чинът за рисуване много ми хареса и като гледам в интернет май този модел съчетава най-много функции.

Катенце  Heart Eyes, дано оздравявате вече и болестите при вас да спрат.

Писи също от доста време използва думата АЗ, направо се чудех откъде го е научила, за всяко нещо е "дай аз!"
А за телевизията, щом види реклами всичко останало спира да съществува за нея,особено тези с децата  Grinning, страшно им се радва, даже чака всяка вечер 5мин по BTV малкия коментар и повтаря "чица, чица".

Мисля, че кремчето, за което говори Juji  е същото, което имам и аз, чувала съм,ч е и моето се забърква в аптеката, но на мен ми го донесоха от Скопие, където си го произвеждат и продават в търг.мрежа., но съставът бил същият. Пак предлагам ако някой иска ще го донеса да ви отсипя, опаковката е доста голяма.

извинявайте, пак се улях, ама голяма скука тия дни в работата

# 98
Дани, ти няма ли да излизаш вече болнични, нали щеше да си почиваш  Naughty ааааа, ще ти се карам  Laughing

# 99
  • София
Честит Никулден на всички празнуващи   bouquet
Много здраве и щастие ви желая.

И Емка вече казва "Аз" и основно, "дай, аз" или "не, аз" Simple Smile То всъщност при нея най-често използваната дума напоследък е НЕЕЕЕЕЕЕ  Mr. Green Всичко е Не. Направо се побърквам вече. И хич не ме слуша  ooooh!

# 100
  • Варна
Преди час се върнахме от д-р. Много червено гърло, налепи по едната сливица, на АБ е. Продължава да вдига Т и така. Tired
Bezmerna, наистина втората бременност много по-бързо минава. Ей сега ще дойде март. Супер, много се радвам за вас с ketito. В началото е зор, но с времето нещата стават по-лесни Моите вече започват да си комуникират. Радват си се, Преско я гушка, милва, дава и играчки. Е, после веднага и ги дърпа от ръката, ама карай. Mr. Green Онзи ден я нахрани с хартия. Дал и една карта за игра и тя половината я изяла. ooooh! А тя като го види хем се смее, хем почва да мига на парцали, щото знае, че ще отнесе някой тупаник. Rolling Eyes Чакайте да ви пусна малко снимки. От тук нататък са новите.
Сутринта забравих да поздравя miki3 за интериора. Много се впечатлих.  bouquet

# 101
Кате, много са сладки! особено на снимките, където се гушкат двамата!
Нека Преско оздравява бързо!

Дейзи, а Али толкова рано ли става, че не те пуска да тръгнеш на работа? миличката, дано скоро да свикне, а иначе как те посреща вечер?

засега ще ходя до празниците на работа, а после ще видим...

# 102
Ами в началото се сърдеше, но вече ме посреща със засилка и ми се мята на врата и почва да ме целува, след това ми взима чехлите и ми ги дава да ги обуя  Rolling EyesА иначе става към 7, ако се опитам да се измъкна по-рано, веднага ме усеща. Сутрин съня й е много лек.

# 103
  • София
Честит имен ден на всички именяци!Да са живи и здрави!!!

Кате,много са сладки и двамата,да са ти живи и здрави и дано по-бързо оздравее Преско.

Дани още не казва АЗ,говори си на име.

Мила ,и аз се радвам,че случихте на гледачка и че се харесват с Боби,сега ще си починеш Hug

За телевизията и филмчетата и Дани нон стоп иска да гледа,а дори и да не гледа в момента иска да му върви като фон,голям е телезрител и луд фен на рекламите.Явно има страхотна зрителна памет,защото един път както си пътуваме в колата и той зяпа навън и ми казва "банка!",поглеждам аз и гледам наистина някаква банка от страни,а вече ме уби когато преди два дена ми сочи през прозореца на колата и вика "БулБанк!",гледам -наистина  Shocked,а той от рекламите е запомнил как изглежда надписа и,че става въпрос за банка,абе ,луда работа са тея деца,всеки ден по нещо ново!

Жане,пиши по-често и дай да ги видим колко са пораснали хубавиците!В Ямбол ли сте сега?

Дани,ами донеси,аз ще си гребна мъничко от тъй кремче ,да го пробваме Simple Smile

# 104
Честит празник на имениците днес! HugЖиви,здрави и много обичани.  bouquet

Големи смешки са ни дечицата с техните приказки.На Яна всички думи завършват на"и".Като я питам :"Как се казва мама?" и тя:Мами Нади. LaughingСебе си нарича Аи и то ако я попитам за името,иначе сме на Аз.Имената на всички кукли пак завършват на "и"-Мими,Нини,Диди...и има една..аз я кръстих София,тя я нарича Ии. LaughingСега постоянно й говоря за дядо Коледа,тя го нарича Коли. GrinningЕдинствено баща си нарича тати Ако/той е Янко/,а той се нерви от това ...разбираемо защо... Joy

Катее,е много ви се насъбра.Мъжко момиче си ти,аз щях да се гътна от притеснения вече.Бързо оздравяване и весел празник ви пожелавам от сърце. Hug
Аз пък започнах да се вълнувам много за предстоящото парти на 22-ри.Сега в събота ще купувам подаръци,ще взема и книжки.Предпочитания?Харесват ли триизмерните книжки дечицата ви?
За филмчетата-Яна е фен на бейби Айнщайн...особено Мак Доналд...нали има една песничка там-иа,иа ,йо....по цял ден я пеем.

Общи условия

Активация на акаунт