Люта зима иде тук - ПАЗАРДЖИК сковава в студ(15)

• 9 595
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
  • в Надежда-та
Аууу каква хубава торта, от къде е winter ?

# 136
Лили, тортата и страхотна, а какъв издокаран  само, мале, мале,пич и половина пу, пу,пу...
Да ти е жив и здрав  bouquet  bouquet  bouquet

# 137
хубавото момче на леля  Heart Eyes
Winter, искаме още снимкииииии   bouquet

# 138
ViFresh Честит ти  син да е здрав и много послушен да радва мама и тати и само радост да ви носи
winter малкия мъж е много сладък голям сладур
Ние вчера имахме погачка първия празник на мъника бяхме само жени и си изкарахме страхотно

# 139
ViFresh, АКО МОЖЕШ ЦЕДИ СЕ НА РЪКА, ЧЕ ПОМПАТА АКО НЕ Е ХУБАВА ЩЕ ТЕ РАЗРАНИ МНОГО.
 Еми е доволен от рождения ден - личи си!
Оо ,Мечтание, на пита винаги е много весело! Да ти е живо и здраво човечето Hug

# 140
    Силве, ако чувстваш напрежение в гърдите, тогава се цеди, колкото да ги облекчиш. Прекомерното цедене води до хиперлактация, която може да ти създаде проблеми. Все пак да не забравяме, че най-добрата помпа е бебето.  Wink Гърдите произвеждат необходимото количество кърма според търсенето.  Grinning Колкото повече бозае бебето, толкова повече кърма се образува. Природата си знае работата.  Wink Влез в библиотеката на кърмаческия - там ще намериш необходимата информация. Съмнявам се да получиш адекватни съвети от педиатър относно кърменето.  Close

# 141
Нели, аварът ти е един път, отново уцели в десетката newsm10 newsm10 newsm10

# 142
  • в Надежда-та
Да разрових се в кърмаческия вече.
Ама това ядене по 5 минути и след това заспиване......

winter  не разбрах от къде е тортата Thinking

# 143
ViFresh, така е в началото...Хич не се притеснявай, дава цица, колко иска, толкова. нашия 7 дена не знаеше къде е и не искаше да се кърми . Само спеше. Това е от физиологичната жълтеница, която като отшуми ще видиш какво гърло ще отвори за млекце. Нели ти е обяснила най-добре нещата. Цеденето не е за предпочитане наистина. Като много са ти напрегнати гърдите - давай на бебо да суче.

# 144
ViFresh, цеди се с помпа само ако напрежението е много голямо. Аз не знаех и се цедех до край , а след това се пълнех с кърма за нула време.При кой ражда защото и мен ме чакат там април месец.Радвам се че спите по цла нощ това направо е бебе мечта.ПУ да не са му уроки

# 145
  • в Надежда-та
На консултации ходих при Павлова и при нея си и раждах.
Леко раждане като мойто ти желая и по-послушно бебче от мойто Peace

# 146
ViFresh, явно WINTER още не се е възстановила от празнуването  Mr. Green , затова аз ти отговарям:тортата е от Захарната къща - беше и красива и вкусна  Sunglasses

# 147
  • в Надежда-та
У нас винаги има торта, ама като я видях тази Crazy , ми се прияде със странен външен вид, не традиционна Laughing

# 148
Тортата скъпа пущината ама наистина беше вкусна и красива.
Благодаря за комплиментите по адрес на моя таралеж, мама си го обича,  ако че е бодлив Mr. Green

# 149
Момичета да ви питам наистина ли като кърмиш не можеш да забременееш, да ми предложите някакви хапчета аз кърмя и не знам дали да пия по време на кърменето  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт