Люта зима иде тук - ПАЗАРДЖИК сковава в студ(15)

• 9 612
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
  • в Надежда-та
Да попитам сега за акта за раждане на малкия - кога, къде....?

# 166
mother-of-pearl,

Искаш нещо толкова прекрасно и неповторимо,няма начин белобрадия да ти откаже

Когато искаш - можеш и да бъдеш кратка за важните неща,а аз ти пожелавам сбъдната мечта  Two Hearts макар и догодина!
поправям се никога не се знае,знаели се,кога ще се случи - може и тази година да бъде,празници,нощи и поводи много...

Последна редакция: вт, 11 дек 2007, 12:26 от viva333

# 167
То и аз за момиченце исках да му пиша ама май ще влезат в конфлик с мъже ми ако дядото каже "да" newsm78 Joy

# 168
То и аз за момиченце исках да му пиша ама май ще влезат в конфлик с мъже ми ако дядото каже "да" newsm78 Joy
  winter,да знаеш колко е хубаво да си заобиколена от мъже в живота си -
 -никога не са съвсем наясно какво точно си казала
 -обичаш ги безкрайно, и сърце не ти дава да ги манипулираш до безкрайност,но някак си го правим,не знам вродено ли ни е или просто ни харесва,и нов малък мъж в живота си да имаш,ще го обичаш безусловно и без въпроси.  Hug

# 169
И аз писах на добрия старец за бебче на сестра ми от 10 години чакат дано тази да им донесе едно бебче и аз да стана леля Дядо Коледа донеси им  Praynig

# 170
 Дано Мечтание,,да се сбъдне мечтата ви,по Коледа чудеса се случват,да имаме смелостта и куража да искаме,децата избират ни,аз вярвам го,бебче  в дома отново ще имате по скоро отколкото мислите  Hug

# 171
ViFresh,ако акта за раждане ти трябва спешно,преди време нашия го взехме от гърба на ритуалната зала за "подписани мечти и бракове"гишето беше в сградата на ритуалите срещу пощата е входа,след около десет дни след раждането, мисля беше си взехме акта,иначе го изпращат в кметствата при вас в града не знам как точно стоят нещата.

# 172
аз не раждах тук за това не знам от къде се вземат, но предполагам че от ЕСГАОН, защото от там трябваше да отида да взема бележка, че сина ми  е син - за еднократната помощ.
Аз го взех 20 дена след раждането.

# 173
аз не раждах тук за това не знам от къде се вземат, но предполагам че от ЕСГАОН, защото от там трябваше да отида да взема бележка, че сина ми  е син - за еднократната помощ.
Аз го взех 20 дена след раждането.

От там се взима, да. Peace
ViFresh, само че изчакай още малко, едва ли ще е готов толкова скоро.Да минат поне десетина дни. Simple Smile

# 174
  winter,да знаеш колко е хубаво да си заобиколена от мъже в живота си -
 -никога не са съвсем наясно какво точно си казала
 -обичаш ги безкрайно, и сърце не ти дава да ги манипулираш до безкрайност,но някак си го правим,не знам вродено ли ни е или просто ни харесва,и нов малък мъж в живота си да имаш,ще го обичаш безусловно и без въпроси.  Hug

Детето ми е най-добрата ми приятелка, надявам се и аз нейната. Лили не се сърди, ама ако имаш момиченце ще разбереш, каков имам предвид. Искам бебе - момче, защото и каката това си е поръчала.
С умиление си спомням за първите ни разговори с Никол, така ми липсват тези и години от 3 до 6 годишна възраст Heart Eyes

# 175
  • в Надежда-та
Благодаря Ви момичета, аз да питам каква е процедурата, че не се знае още колко време ще си бъдем в Пз (сега сме у майка ми, иначе не живеем тук) Simple Smile

# 176
Благодаря Ви момичета, аз да питам каква е процедурата, че не се знае още колко време ще си бъдем в Пз (сега сме у майка ми, иначе не живеем тук) Simple Smile
за да си спокойна направи следното-извади пълномощно на майка ти й тя ще отиде и ще ти вземе акта, не исках да стоя при майка в София в гарсониера при положение че всичко тук съм си приготвила и извадих на майка ми нотариално заверено пълномощно,  та тя отиде и взе акта за раждане.

# 177
Viva333, моята дума е "здраве".  Peace

# 178
Ехх, аз като родих и в изблик на болка ревях и повтарях: боже, благодаря ти , че ме дари с момче. Поне няма да се мъчи като мен...
Обаче сега кето гледам приятелките с момиченца...момичето остава близо до майката, момчето ще ми го откраднат след време...Пък и не знам, но стигам до извода, че момчетата са по-първични, първосигнални. момичетат са по-адаптивни, по-различни са.
Така че - ще работим за момиче втория път. Praynigно след време де...
мъжа ми все ми повтаря - защо ти трябваше да бързаш, толкова ли не можа да родиш на 35 Joyда си поживеем още...естествено в кръга на шегата Mr. Green

# 179
 Хубав ден да бъде,какво от туй,че е мъглив,
а за моята дума аз още не знам коя да бъде,не искам твърде много от живота,уж простички неща си пожелавам,а се оказва,че все трудно се постигат дори и дребните наглед неща,ще по умувам още малко,дано добрият старец ме изчака...

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 08:56 от viva333

Общи условия

Активация на акаунт