Ние сме с имен ден и Коледа, като вас, така че...
Друго, което забравих да напиша са страхотните гаражи, паркинги, магистрали и въобще всичко на Вадер, мисля и оттам да му поръчам нещо, щото тук си имам и приятелка (Кременчен
) Мартеа, абе я кажи нещо повече за този Франклин. Никола отскоро гледа филмчета, засега единствено любимо ни е "Ну погоди", "Том и Джери" нещо не се възприема добре. Онзи ден, в обичайния си галоп, на витрината на една книжарница мернах една торбичка-вътре малка зелена констенурка, книжка, касета май имаше
30 лв. беше. Пишеше "Приключенията на Франклин" или нещо подобно. Виждала съм и по РЕП-овете книжки някакви. Посъветвай ме откъде да започна, моля те
Да му купя това комплектче, да изтегля филмчетата от нет-а или да му купя книжките?
Благодаря предварително 
Моля и всички останали мами да споделят какво друго харесва на децата им. Аз по принцип съм противник на това да гледа много телевизия и филмчета, но пък това е е динственият начин да се заседи повече на едно място без постоянно да иска да го забавляваме-той трудно се занимава с играчки сам
Много са ми симпатични, възпитателни са, поучителни, без да натрапват тиранично изводи. Без да има Супергерой (хора сме, все пак). Костенурчето греши, но осъзнава грешките си. Има недостатъци, но се бори с тях. Действието е спокойно, без екшън, разказва за игри сред природата. Няма насилие, няма агресия. Много са сладки с две думи. После открих няколко филмчета в нета, Теа направо ги попи. Накрая й намерих и в хубаво качество, сега съм й ги записала на едно ДВД да ги гледа на ТВ, за да не се звери в монитора. И съответно оттук искаме и Франклин. Абе сигурно съм най-големият фен на Франклин сред майките, не ми се смейте
Започнахме директно от филмчетата,Дени не търпи да му четем книжки. Свалих от нета всички серии, записах ги на диск и ги гледаме на двд-то. Дени направо е влюбен в тоя Франклин. Често иска да му го пускаме и на някои серии им знае началото наизуст и ни разказва какво ще се случи

.