Отговори
# 45
''Хей, набори как сте? папкате ли,пла4ете ли?май последното ни е любимо.аз след малко ще издоя мама и ще се ка4вам на поршето и се изтрелвам на разхотка,да забивам мацки.ама да си призная щом осетя 4е сам на вън и о4ите ми натежават и заспивам и нещо забравям за мацките. newsm51  love001 1stroller smile3522 smile3524

# 46
Кате, ако не бъркам доктора и аз съм чула, че е готин Mr. Green

# 47
Simple Smile и ние 4акаме да се събудим и да стягаме колата и дим да ни няма:)Майка ми му е купила куп дрешки и ще мръднем до центъра да си ги вземем и да се покажем на мацките с коли4ката ни:)Както ЛИЛИ33 и ние ще сваляме мацки,то времето си минава и после гаджетата ще са заети,4е сега да си опипаме по4вата., да подготвим терена:)))хихихииххи
аз съм се стегнала и нагримирана,4акам го да се събуди,а той спи - кърти тавана, ама ако исках да спя аз сега и да е мирно и тихо щеше да е рев до небесата.......Из4истих,изпрах,прибрах прането,смених 4аршафите(дове4ера ще слагам нови,4е сега мързиииии)и го 4акамммм,айде беее кво беше туй спане.офффф:О)~~~
Моме Катеринке, принцесата ти действително е мн 4аровна и офермена,е как няма да е оформена,тя седя сума ти веме на топло:)А за "пакета" се търкалях на леглото от смях като го 4етох:))))

# 48
  • Плевен
Привет и от нас с Деската.Ние четем редовно,но като няма какво да напишем.И ние имаме проблем със секретче от едното оченце,капем капки,кърма,но не минава.Снощи пробвахме чайето на Хип и за изненада на мама спахме от 11 до 5 съвсем спокойно.Сутринта пак пийнахме малко и сме спокойни,не се гърчим от болки,явно помага.Не го харесваме много,ми то вярно е гадно има вкус на мастика,прилъгваме се да пийнем по малко.

# 49
  • София
Здравейте и от мен  в темичката ни вече в Родени  Simple Smile

При нас положението е  ooooh!, такъв рев, такова чудо...ужас...направо незнам какво да правя  Confused
Явно коликите ни мъчат ама дали е нормално след всяко ядене да реве незнам и то си реве доста и не и остава време за сън, защото идва време за другото ядене  Rolling Eyes
Ние сме на смесено хранене и изобщо незнам какво изсуква от мен...докато бях в болницата бях на антибиотик и не ми даваха да кърмя...кърмата ми беше поспряла ...сега пак имам, но незнам колко. Давам и да суче от двете гърди по 10 мин. и след това по 30-40мл. АМ. Един път имам чувството че е гладна, един път че е преяла...направо в чудо съм се видяла Sad

Охх, оплаках ви се...отивам при бебка, че пак плаче... Rolling Eyes

# 50
оф и Ивче ми е много неспокойна,ту заспи,ту почне да се свива и да реве цялата червена-ни чай помага,ни капки,ни дявол Tired от сутринта ми виси по ръцете и се свива,още не съм яла като хората,как мина половината ден не разбрах ooooh!
vi защо не пробваш вместо по 10 мн да суче да я оставиш сама да се засити? Ако е още гладна няма как да сбъркаш...

# 51
Оффф тия пусти колики ooooh!-и аз чакам с притаен дъх.Поръчала съм капки от цял свят и 2-3 села.

# 52
  • София
честито мами   bouquet вече сме в родени  Hug

и ние се кърмим по 40-50 мин и ползваме зърното за залъгалка  newsm78 след 1 час сме будни, гладни и ревящи и аз давам АМ, щото зърната ми са като попарени ... аз обаче давам само едната гърда, така ме посъветва една докторка. каза, че само така бебето сучело и от двата вида кърма (първа, която е по-рядка и втората, която е по-хранителна). ако съм давала и двете гърди на всяко кърмене сме щели да го докарваме на количество, но не и на качество, защото щяла да изсуква само воднистото мляко....  newsm78

а коликите нямат оправия ... цяла нощ се гърчи като червейче и няма успокояване и това е ....  ooooh!  Tired

# 53
m_face-твойто Руси ще го изплашите с толкова диви животинчета около него Mr. Green(гледах снимките в албумчето),гледам сте с терлички,ама мойтоИвче не ще,изритва ги-как успява и аз не знам hahaha

# 54
  • София
На мен доки ми каза да давам по 10 мин и от двете за да стимулираме кърмата, че нали беше поспряла...та затова... Утре ще ходим на преглед и ще видим какво става...колко сме пораснали и как да продължавам да я храня...дано успеем да направим едно кърмене там та да разбера колко суче от мен...

# 55
Привет момичета!

Искам да честитя на всички майчета, който съм пропуснала и са родили след мен, свойте рожби! Да са им живи и здрави, много щастливи и късметлии  в живота!

Радвам се, че вече сме в "Родени" и отново ще си бъбрим, както в старите темички.

И не на последно място БЛАГОДАРЯ на всички ВАС за хубавите пожелания след раждането ми.

Ние от събота/01.12./ сме си в къщи с малкия Наси и се чувстваме много добре. Както са казали хората от "вкъщи по-хубаво  -  няма". За раждането не ми се говори много, защото както ви споменах, не беше, запланувано да е секцио, но всичко е добре, когато свършва добре. На 26,11,/понеделник/влязох в болницата и сутринта в 10.00ч. ме сложиха на окситоцин, към обяд ми спукаха водите, и сложиха епидурала и след много банки с разни окситоцини и разни други вещества, се оказа, че няма да мога да родя нормално, тъй като имах ужасно болезнени контракции, а напъни никакви.Все пак ме помъчиха и да напъвам, но след 3-4 опита се оказа, че нямам сили и почти губя съзнание, та се наложи да ме режат по спешност. Та това е, но както казах, вече искам по-бързо да забравя всички болки и да се радвам на детенце.

И ние сме изцяло на кърма и се храним много добре. Нощно хранене - нямаме, защото още в болницата сме научени, че последното е в 12.00 или 01.00ч. и след това в 06.00-06.30ч.
Утре чакаме да дойде педиатърката да ни види, как сме се устроили в живота.

Това е от мен за сега! При първа възможност ще ви кача и снимки за да ни видите!   

# 56
здравейте момичета,
аз съм от декемврийския отбор с ноемврийско чедо и искам да ви питам (може и някъде да сте споменали, но не съм ви чела назад)...има ли мама ползваща капките против колики "инфакол" - доволна ли е и запича ли се бебо...ние сме на АМ и й давам на моята хубавица чайчето на Хип от копър, анасон и лайка, но в края на седмицата ще ми донесат тези капки и събирам инфо...
предварително ви благодаря!  bouquet

# 57
здравейте момичета,
аз съм от декемврийския отбор с ноемврийско чедо и искам да ви питам (може и някъде да сте споменали, но не съм ви чела назад)...има ли мама ползваща капките против колики "инфакол" - доволна ли е и запича ли се бебо...ние сме на АМ и й давам на моята хубавица чайчето на Хип от копър, анасон и лайка, но в края на седмицата ще ми донесат тези капки и събирам инфо...
предварително ви благодаря!  bouquet
ivalinai болшинството тук ги ползваме,но си е строго индивидуално според мен,на другите бебчета помагат,но при нас май няма особен ефект-въпреки всичко ги давам,това чайче също е хубаво

# 58
m_face, благодаря за рецептата? А това чайче и чая на Хип как го давате? Преди Инфакола?Или редувате? newsm78 Този Инфакол и при нас не прави кой знае какво...напрао се чудя дали да не го сменя... Thinking Confused

# 59
Ох,немога да се отчета и аз в Родени,хайде да ни е честито  Hug
Крисич,на мен ми казаха да започвам да се мажа веднага след като ми свалиха лепенката,т.е. на 8-я ден,но аз още не съм започнала,мисля довечера да накарам мъжлето да ме намаже.
Ви,защо само по 10 мин.,това се прави в началото докато тръгне кърмата,първите един два дни,после гърдите се редуват,макар че при нас се изяждат и двете,явно няма много защото после дохранвам с АМ,е не всеки път,но се случва да не му стигне на гладничето.
Ние утре сме на първа консултация и се чудя как да се придвижваме,с кола ли да ходим,с количката ли newsm78

Общи условия

Активация на акаунт