Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са плановете ви за Коледа и Нова година?
Какви са тарифите за интернет и телефон в Португалия?
Какви са плановете ви за посрещане на Нова година?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са плановете ви за Коледа и Нова година?
-
Какви са тарифите за интернет и телефон в Португалия?
-
Какви са плановете ви за посрещане на Нова година?
-
Каква е процедурата за получаване на българско гражданство за дете на 1 година и 3 месеца, родено в Португалия, майката е българка, а бащата е португалец?
-
Как се справя едно дете на 1 година и 3 месеца с говоренето и има ли напредък?
цяла нощ се слуша рап
не разбрах кога дойде новата.....но пък за 1ви път не плаках 

но е с грис....

но това е положението,колкото и да не ни харесва.
,дадоха ми конспект набутали са 24 въпроса пове4е и простотии от сорта:"Ка4ество на А-Г помощта",1во никъде не го пише и 2-ро за Бога какво ка4ество ,мога да има обесня как се работи и има ли изобщо ка4ество,и друга изцепка:"Криминален аборт и сексуално насилие",от къде да знам как се прави криминален аборт,никъде не пише само се казва,4е има такъв и още идиотщини,като:"Информирано съгласие и права на пациентката",та тя няма права напрактика.И заради това,4е някой си е доставил удоволствието да помести тези глупости ми трябват още поне 4 у4ебника,по здравен менижмънт и про4ие,които ще ми струват поне 100лв.
...