Количка X-Lander???

• 78 468
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Привет на феновете на X-Lander,

От м.юли 2009 год. ползвам всекидневно модела XV с коша за новородено без нито ден изключение.

Нямам никакви забележки, много си я харесвам количката - удобна и маневрена, лесно се бута дори и в снега.

Вече коша ни омалява и затова искам да го продам. Количката си я купих нова.

Ако някой се интересува, нека да ми пише на лично съобщение.

Ето това е цвета: http://www.kasidabg.com/x-lander-x-pram-green.html

Живея в София - м-н Била на бул. България

# 346
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Привет!

Искам да попитам tatko N 1 колко време ще продължи промоцията на ХА ? 

# 347
kalei промоцията на X-Lander XA ще продължи до изчерпване на колекцията. Промоцията важи за количка XA+кош за новородено. Цените на двете по отделно са различни от тези на комплекта.

elica в англия можеш да си закупиш количка X-lander XA от колегите Лебрус. За съжаление цената там е доста по висока от тази на която ние продаваме в България. В Англия можеш да я закупиш за 350-400 английски лири.
По евтино ще ти е ако я закупиш от България и ти я изпратим с куриер до Англия Simple Smile

# 348

elica в англия можеш да си закупиш количка X-lander XA от колегите Лебрус. За съжаление цената там е доста по висока от тази на която ние продаваме в България. В Англия можеш да я закупиш за 350-400 английски лири.
По евтино ще ти е ако я закупиш от България и ти я изпратим с куриер до Англия Simple Smile

Ха, и това е идея.
Благодаря ти.А това Лебрус какво е?Може би верига магазини  newsm78

# 349
а скоро може да има промоции и на XT 2009 ама таткото си трае
елица а чикото ?

# 350
а скоро може да има промоции и на XT 2009 ама таткото си трае
елица а чикото ?

newsm78 кое чико

# 351
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Благодаря на tatko N 1 за бързия отговор  Peace

# 352
  • Варна
Здравейте! Относно X-Lander се чудя между моделите XA и XQ. Много ми се иска да избегна купуването на кош за новородено, летният кош да се върти с лице към майката и по посока на движението. Коя от двете ще ми препоръчате? Имате ли представа дали влиза в комплект с количката покривало за крачета, дъждобран и помпа за гуми и ако не - колко струват? Ще се радвам да ми отговори някой, защото лутането сред многото марки и модели взе да става досадно, а бебчо скоро ще дойде.
 Peace

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 11:40 от Galia_5

# 353
На ХА коша не се върти към майката.Иначе в цената е включено покривало за крачета и помпата за гуми.Дъждобрана аз го взех за 35 лв.
Аз имах ХА и за мен това е най-добрата количка.Не съм купувала кош за новородено.Купих си кошницата за колата, която се закача на рамата на количката.Препоръчвам с две ръце  Hug

# 354
А къде мога да видя цените на двете нови летни колички.Разглеждах и в Касида но ги няма там.Харесала съм тази

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 20:27 от tsvetkova_elica

# 355
tsvetkova_elica
още не са произведени затова ги няма. Месец преди да са в продажба ще се появят.
XA определено е по-добрия избор. Дъждобрана е в момента към 40 лв.

# 356
elica ,

X-lander XS -230 lv

# 357

Благодаря много   bouquet

# 358
  • Варна
Хора, кажете къде във Варна мога да видя ХА и XQ??? Единственият магазин, който явно ги предлага е "Ново бебе", но е неоткриваем бе. Нито една варненка от варненския форум не знае къде е, а сайта им е супер прост - един телефон няма да звънна. Не ми се рискува да купувам така количката без да съм я видяла и пипнала.
 ooooh! ooooh! ooooh!

# 359
Galia_5  XA можеш да видиш в морската градина

Общи условия

Активация на акаунт