Количка X-Lander???

• 79 294
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
radost24 ,къде е магазина на пещерско шосе

# 391
  • В лудницата на 2-рия етаж.
radost24 ,къде е магазина на пещерско шосе
Точно след Селена,до един хотел,забравих му името.

# 392
Вчера бях в Касида на Пещерско, видях XS, не изглежда лоша количката, цената е 199лв, имаше във вишнево- розов цвят.

# 393
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Вчера бях в Касида на Пещерско, видях XS, не изглежда лоша количката, цената е 199лв, имаше във вишнево- розов цвят.
Значи са я намалили,още по-добре,заслужава си според мен за тези пари.

# 394
  • Бургас
Някой знае ли къде в Бургас мога да видя тази количка?

# 395
Здравейте, аз съм  с Х лендъра XS и съм много доволна, взех го от касидата на Пещерско.
На моя приятелка и подариха същата, но тя реши да си ползва още комбинираната,че малката е още доста малка за лятна количка. Продава я за 150 лева, цвят бордо ,ако някой има интерес да ми пише.

# 396
X-lander XS вече се предлага и в цветове лимон,графит,вулкано.
Скоро ще започне и промоция на новият модел X-lander X-Go които освен че е лек и компактен има пълно легнало и възможност за монтаж на кош за новородено и кошче за кола.
наличен също е новият модел XT във всички нови цветове.

# 397
Здравейте. Някой знае ли къде мога  да видя, тук в София, новата промоция на количка XT+чанта =499 лв.

# 398
 Joy
изчакай два три дни
това още не е обявено май
 Joy

# 399
Незнам защо в сайта не пише кои колички имат пълно легнало и кои нямат. Това е нещо, което е от изключителна важност за майките на новородено и повечето други марки включват това в характеристиките.

Тате, ако можеш да се включиш с инфо кои колички имат пълно легнало и кои не, ще съм много благодарна. А не вярвам да е трудно да се добави и в сайта като инфо.  Peace

# 400
XA, XT имат
XV XQ полулегнало (горе долу колкото на Peg Perego Si) някъде 3+

# 401
XA, XT имат
XV XQ полулегнало (горе долу колкото на Peg Perego Si) някъде 3+

всъщност всички модели на x-lander имат легнало положение дори и летните колички. XV и XQ имат допълнителни подплънки в комплекта които се монтират или под седалката за получаване на напълно легнало или на степенката когато бебето е по малко на ръст.

# 402
здравейте.. харесала съм си много  ето тази количка :
 http://www.x-lander.bg/detailsScrollers.php?model=xS
обаче съм в чуденка дали става за около 4мес.бебе и дали може да е изцяло в легнало положение ,незнам дали е удобна за малко бебе,струва ми се по-твърда отдолу newsm78,ако някой има такава количка да даде инфо..

# 403
здравейте.. харесала съм си много  ето тази количка :
 http://www.x-lander.bg/detailsScrollers.php?model=xS
обаче съм в чуденка дали става за около 4мес.бебе и дали може да е изцяло в легнало положение ,незнам дали е удобна за малко бебе,струва ми се по-твърда отдолу newsm78,ако някой има такава количка да даде инфо..
Да, може. Аз видях и две новородени в такава количка. Отдолу слагаш пелена ,така или иначе. Някъде мисля,че ета бее пуснала снимка на Андрей на 3 месеца в XS.

# 404
всъщност дойде нова партида Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт