Количка X-Lander???

• 78 497
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
всъщност дойде нова партида Simple Smile

дуранго количките за близнаци ли имаш предвид ? или летните X-lander XS ?

иначе x-lander вече си има официален шоо рум ...

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 17:33 от Tatti

# 406
  • Sofia
А, X-Lander дали случайно няма да се запознаят с правилата на форума и да престанат да злоупотребяват с възможността да публикуват тук рекламните си призиви?
Шоо, а?

# 407
моделът на ХQ във Варна го няма ,дали може да се поръча от магазина на НОВОБЕБЕ????
и каква  е разликата м/у моделите на ХА и ХQ освен в  предните гуми?

# 408
И аз си търся количка за лятото и се чудя между Chicco Liteway и X-lender XS. Някой има преки наблюдения и да даде съвет? И колко тежи X-lendera че не намерих инфо и покривалото за крачетат и дъждобрана включени ли са в цената 199 лв:thinking:
Мерси  Simple Smile

# 409
Дъждобран не е включен в цената  на количката. Продава се отделно.

# 410
Да, XS-a има, ако не е напълно легнало е много близо до него, казано честно не съм го мерил

# 411
юли се очакват XQ и XV новите модели, намалени са XQ и XV 2009

напротив XQ и XV 2010 се очакват през август . иначе 2009 не са намалени. А са на разпродажба до изчерпване на количествата. и за цените трябва да се провери в магазина на x-lander

# 412
И аз да споделя и ние вече сме с количка X-Lander XS. Много се чудих и в крайна сметка купихме. Супер лека е, което безкрайно ме очарова.
Но ние имаме следния проблем: моето момченце е 84 см и крачетата му висят под поставката да крачетата и като сложих вчера за малко покривалото за крачетата се оказа, че и то не му става освен ако не си сгъне вътре крачетата и стои така, а това няма как да стане Rolling Eyes Иначе за спане му е много удобна и достатъчно широка.

# 413
  • на североизток
Здравейте на всички!
Изчетох всички страници на темата и ми беше много забавно! Точно като в някакъв латино сериал, както беше казал някой  преди мен Laughing
Както и да е...
Аз също съм в очакване на малка принцеса и също се ровя непрекъснато из нета с цел да се информирам възможно най-добре, преди да направя покупка на количка!
Искам да запитам tatko N1 докога важи промоцията ХА+Х спално чувалче+Х прам=699лв.?
И само в тази разцветка ли  може да се закупи на тази цена?
Кои магазини предлагат тази промоция или само официалния представител?

А иначе какво бихте ме посъветвали да избера, защото в момента се колабая между два варианта: този на Х-лендера, който е на промоция или другия на Chicco Trio Tour 4, който включва и столче за кола, и чанта, и дъждобран, само че е втора употреба на цена 670лв. (изключително запазена)

# 414
  • Къде ли не
Ивчи, първо прочети в общите условия как се качват снимки във форума.  Peace Тази няма как да я видим, защото е на твоя компютър.

# 415
  • на североизток
Е, надявам се този път да може да я видите, не за друго ами просто да ме посъветвате Rolling Eyes
дали Чико или Х-Лендер
http://www.bambino.bg/chicco-kombinirana-kolichka-chicco-trio-tour-fuego-p-6.html

# 416
iv4i_79 зависи какво търсиш и с кой модел сравняваш

# 417
Е, надявам се този път да може да я видите, не за друго ами просто да ме посъветвате Rolling Eyes
дали Чико или Х-Лендер
http://www.bambino.bg/chicco-kombinirana-kolichka-chicco-trio-tour-fuego-p-6.html

X-lander  Peace

# 418
  • Пловдив
Това Чико, за което става въпрос аз сядам вътре при това съм 168 см и съм 54 кг.Бутам го от 20 ден на дъщеря ми, та до днес.Имам си и xs на Х-лендър.Купих я в момент на вдъхновение, защото този жълто-зелен цвят ме омая, а бях отишла в магазина за каши и сокове, но така си стои в багажника на колата.Чикото е два пъти по-тежка, но и два пъти по-удобна и маневрена. Peace

П.П.За ХА нямам впечатления, но от това което виждам прилича малко на Чикото и сигурно е добър избор, но най-добре отиди в магазин и побутай по малко и двете.

# 419
Здравейте,искам да споделя мнение като човек,който вече е ползвал и все още ползва(надявам се не за дълго Laughing) X Lander XQ!

Първото,което мога да кажа е  няма такова тежко нещо!Ужас! newsm61Но да кажем,че за това аз съм си виновна,защото и бях чела характеристиките и тогава килограмите не ме впечатлиха,но сега като я ползвам всеки ден доста си ме впечатляват! Rolling Eyes

Но според мен най-важното ,което е,че не е удобна за спане!
Значи като свалиш седалката детето остава да лежи все едно е в лодка дупето му виси ,а крачетата са вдигнати нагоре Twisted Evil,отдолу има едни каишки за повдигане  на седалката, но съгласете се,че не може всеки ден по 2 пъти аз да ги стягам и отпускам и то докато бебето вече е заспало вътре,а пък и ако го правя много ми е  интересно колко време ще издържат преди да се скъсат!
Та това е моето мнение,ако трябваше пак да избирам,никога не бих си купила X lander XQ!

Общи условия

Активация на акаунт