Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 2

• 123 061
  • 447
  •   1
Отговори
# 375
Хора, притеснена съм...гъбички и аз имам, но не знам вече на кого да се доверя...
Преди 3-4 месеца с приятеля ми почнахме опити да имаме дете...Следователно - секс без всякакви предпазни мерки, нормално...Хубаво, де, ама след първия контакт без презерватив, ден по-късно получих течение, което до сега не мога да изчистя...Жълто-бяло...два пъти гинеколожката ми взимаше проби за микробиология - всичко чисто, само гъбички...имам и сърбеж, неприятни усещания, общо-взето...подобно течение може ли да е гъбично? Или да си правим цялостни тестове за венерически болести  Confused Приятелят ми твърди, че небезопасен секс не е правил, ама знам ли...

# 376
  • София
Хора, притеснена съм...гъбички и аз имам, но не знам вече на кого да се доверя...
Преди 3-4 месеца с приятеля ми почнахме опити да имаме дете...Следователно - секс без всякакви предпазни мерки, нормално...Хубаво, де, ама след първия контакт без презерватив, ден по-късно получих течение, което до сега не мога да изчистя...Жълто-бяло...два пъти гинеколожката ми взимаше проби за микробиология - всичко чисто, само гъбички...имам и сърбеж, неприятни усещания, общо-взето...подобно течение може ли да е гъбично? Или да си правим цялостни тестове за венерически болести  Confused Приятелят ми твърди, че небезопасен секс не е правил, ама знам ли...

А като ти е правила микробиологично изследване и е установено,ч е имаш гъбички не ти ли изписа лечение????? Иначе симптомите са си точно на гъбички, но би трябвало при назначено лечение да отминат.

# 377
Да,и ние бяхме така.но след като ми правиха микробиология и се установиха гъбичките и вида им,д-ра веднага ми изписа лекарства.Сега всичко е наред,но в случая важно е и партньора ти да се лекува паралелно с теб.Иначе ефект няма-ти се изчистваш,започвате пак с контактите и той ти ги лепва пак гъбите....въртиш се в един омагьосан кръг !

# 378
здравейте на всички:)
прочетох доста от коментарите ви и ми се иска да споделя с вас и моят проблем.
имах известно време гъбички но преди година след доста ходене по мъките отидох наи-накрая при лекар който ми каза какво точно ми има и се оказа че освен гъбите имам и микоплазма (която е страшно упорита и е чувствителна към доста антибиотици но дори сле 15 дни лечение пак си остава) и това е наи-лошото за6тото 7 месеца ве4е какво ли не пия и не слагам и всеки път едно и също. сега пия пак антибиотик и имуностимулатори и си слагам полужинакс пък 6те видим. казаха ми да почна да пия цитроцепт.
 споделям с вас за6тото се уверих от собствен опит че има много некадърни лекари които само те виждат и казват 4е са гъби , но за съжаление при тскивс хронични явно се оказва че има и друга причина, а междудругото течението по-нищо не се различава от гъбичното само дето не сърби, но все едно си в цикъл 30 дни в мвсеца. пишете моля ви ако сте имали такъв проблем

поздрави на вси4ки Simple Smile

# 379
Какво точно представлява микоплазмата, ако са били така добри да ти разяснят де?

# 380
Здравейте,
ще постна моя проблем И тук, дано има препатили, за да обменим опит.

С микробиология на влаг.секрет ми откриха "монилии - сапроф" и с.ауреус.
Назначено ми е лечение с Макмирор компл. орално и вагинално. Според д-р Мазнейкова в другия подфорум, този препарат бил за монилиите.
Чудя се, защо нямам назначено лечение за с.ауреус, след като излезе чувствителност към аугментин, ципрофлоксацин, гентамицин и още други антибиотици?????????

# 381
И при нас се появиха отново... Но странното е, че аз нямам никакви симптоми и оплаквания, а половинката има сърбел.
Малко ми е притеснено и се чудя дали това наистина са гъби, защото предния път като имахме, той нямаше никакви симптоми, за разлика от мен. А сега е обратното. Случвало ли се е на някои от вас? Ние ще ходим на лекар, но чак утре...

# 382
  • София
Възможно е първо при мъжа да се появят симптоми и при жената по- късно.Не е задължително определен пол да има първи симптоми.

# 383
кажете ми какво да правя за да се излекувам днес ходих на лекар та пих хапчета сложи ми някакво лекарство след 7 дни пак
за приятеля ми също препоръча само хапчетата да пие
моля ви помогайте с каквото можете
мн съм отчаяна
изобщо може ли да се излекува ?
някои успял ли е
толкова мн неща изчетох и вече ще се прасна.

# 384
Възможно е първо при мъжа да се появят симптоми и при жената по- късно.Не е задължително определен пол да има първи симптоми.
Аз съм чела, че при мъжете няма симптоми, а и както казах по-рано предни пъти симптомите се появяват при мен, не при него...

# 385
кажете ми какво да правя за да се излекувам днес ходих на лекар та пих хапчета сложи ми някакво лекарство след 7 дни пак
мн съм отчаяна
някои успял ли е

А от какво точно се лекуваш?  newsm78
А и нали си ходила на лекар и той ти е предписал лечение, изчакай да свършиш с него, гъбичките са упорити.  Peace

# 386
  • София
Аз съм чела, че при мъжете няма симптоми, а и както казах по-рано предни пъти симптомите се появяват при мен, не при него...

А ,сърбежа не е ли симптом ? Peace

# 387
мн съм отчаяна
някои успял ли е

А от какво точно се лекуваш?  newsm78
А и нали си ходила на лекар и той ти е предписал лечение, изчакай да свършиш с него, гъбичките са упорити.  Peace
лекарката ми каза гъбички
предписа ми fungolon i gynazol
цял ден все за това мисля.и от вр на вр си поплаквам .и нз дали някога ще мога да се отърва като гледм как хората с години не могат  Cry
дори незнам какво да правя
диета да пазя ли
трябва ли специални интимни гелове мелове сапуни ли незнам вече
нямам с кои да говоря и това е още по гадното
но както и да е
ако някои има съвети може да дава ще съм благодарна

# 388
Светле, не го мисли толкова... Пий си лекарствата, ограничи сладкото, картофи, ориз и т.н. Носи памучно бельо и памучни превръзки, не използвай гелове-мелове  Wink
Само чиста водичка, но не гореша, а по-хладка.
За първи път ли ти е?
Ако искаш, пиши ми на ЛС.

# 389
А ,сърбежа не е ли симптом ?

Simple Smile абе че са симптом, симптом са, но се чудя дали това означава, че са гъби или е симптом за нещо друго...
примерно пичи въшки  Laughing шегувам се за това, ама...
Абе ще стане ясно като отидем на докторица

Общи условия

Активация на акаунт