Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 2

• 123 045
  • 447
  •   1
Отговори
# 75

и аз съм в положение подобно на твоето. след сума ти изследвания на течението и все "нищо ти няма" хоп! трихомоназа! не знам как ти  правят изследванията за трихомони, но ако не са микроскопски, може и да не се хванат и течението ти да си е от това. ти колко курса на лечение мина? аз вече се боря 7-8 месеца!
[/quote]Микроскопски са нали това написах че специално ходих до София в този център по инфекциозни и паразитни болести отдел микробиология-МИКОЗИ.Провела сам само едно лечение както споменах с Фасижин и Полижинакс.И пуснахме ново изследване.Днес се обадих и ми казаха че ми няма нищо!!!!!!!!!!!!!!Ти с какво се лекуваш и от кога и защо трябва да се провежда такова дълго лечение?

Последна редакция: чт, 20 дек 2007, 17:12 от ot4aqna_sypruga

# 76
  • София
Е аз да ви кажа не съм много компетентна по докторските машинарии и незнам как се казва джиджавката, но представлява пръчковиден уред с с камера накрая и по кабел картината се извежда на монитор.
 Бебчето ми е много малко, но като проимам повече време може пак да подгоня докторските кабинети и да проверя дали нямам и друг проблем освен гъби, но не трябваше ли лекуващите ме до сега да са забелязали, ако има друго?
 Чула съм, че ако течеието е предизвикано от настинка, редовно обличане с топло и особено на краката и талията, то течението ще спре. Дали е възможно?

# 77
Здравейте момичета.Имам проблем.Миналият ден ми се появи течение,като пресечено мляко и след това сърбеж.Тъй като преди време ми се беше случвало ,гинеколожката ми каза да слагам глобули Клион-Д.Още първият ден като ги сложих и сърбежа ми изчезна.Така направих и снощи,сложих си глобулка ,която ми беше останала.Обаче имам чусвото че от време на време ме засърбява и ме е страх тъй като нямам нищо в къщи.Искам да ми дадете препоръка какво да отида да си купя,ако се наложи от денонощната аптека,за да спре този сърбеж.   bouquet

mausbeni ,какви бяха твоите глобули.Мисля по нататък да приложа и твоето лечение.И каква е цената на МикоМакс и да глобулите.  bouquet

# 78
  • София
Микомакс аз го взех за 4,50 -1 таблетка или 11 и нещо 3 таблетки.Мисля, че сега ги предлагат по 3.Имаче нямам спомен точно какви глобули ми беше предписал  Rolling Eyes и тяхната цена доста варира взависимост точно какви и колко ще вземеш.Някой друг да сподели за глобулите  Simple Smile

# 79
Аз последно слагах полижинакс глобули. Не помня цена, но със сигурност бяха под 10лв. Ефект имаше.
Иначе микомакса е в два варианта
Единият е три хапчета по 100, а другият е едно хапче 150мг. Ако не се лъжа беше така  newsm78 Аз пиех по едно всеки месец и стуваше 5 и нещо. И от него се чувствах много добре. Бях се заканила, че ако пак се появят  след 6 месечния курс на лечение ще пробвам с курс от една седмица по 1 хапче и после на всяка седмица по 1 и после пак няколко месеца по едно. Обаче се появиха на седмия месец веднъж и аз докато се начудя - отшумяха. Сега от около 2 месеца съм добре. Но пък лекувам стафилококи!

# 80
Мерси момичета.Засега съм добре,нито сърбеж,нито течение.Ама умирам от страх.Ако не се наложи да ходя посред нощ,утре ще си взема микомакс и полижинакс.Благодаря пак.  bouquet

# 81

и аз съм в положение подобно на твоето. след сума ти изследвания на течението и все "нищо ти няма" хоп! трихомоназа! не знам как ти  правят изследванията за трихомони, но ако не са микроскопски, може и да не се хванат и течението ти да си е от това. ти колко курса на лечение мина? аз вече се боря 7-8 месеца!
Микроскопски са нали това написах че специално ходих до София в този център по инфекциозни и паразитни болести отдел микробиология-МИКОЗИ.Провела сам само едно лечение както споменах с Фасижин и Полижинакс.И пуснахме ново изследване.Днес се обадих и ми казаха че ми няма нищо!!!!!!!!!!!!!!Ти с какво се лекуваш и от кога и защо трябва да се провежда такова дълго лечение?
[/quote]

трихомоназата е не по-малко упорита от гъбичките. да не говорим че лекарствата срещу трихомони могат да доведат до гъбички и...така до безкрайност...

# 82
  • София
Вече има 3 хапчета Микомакс по 150.Благодаря,че ме подсети да кажа ,че аз трябваше да пия от тези по 150мг.

# 83
Някой да знае нещо за препарата Зеол? за съжаление откривам информация само на немски (който не разбирам) и 1 публикация на английски.

# 84
Еми хайде да се запиша и аз. Винаги съм имала бяло течение, преди раждането ми изписваха какви ли не глобули, от които временно подобрение и след това пак същото. По време на бремеността пак течение (май млечница го водят) хайде пак глобули и нищо. След раждането пак течение, преглед, на който се установи, че са ме заразили по време на раждането. Пак глобули, антибиотици, лекарства. Като ги спреш и пак се появвява. Направих аборт преди 5 месеца, пак течение, но по различно - кафеникаво - червеникаво. Пак лекари, уж Ph-то се променило,  пак лекари - ами инфекция от аборта. Хайде глобули, Цефалексин и т.н., да но продължава. Файда - никаква  #Cussing out
Според мен, за да си бъдем полезни, който е доволен от лекаря си, нека дава координати, че май в тази област специалистите са кът  newsm78

# 85
  • София
а някой пробвал ли е да се бори с гинекологични проблеми с хомеопатия?

Аз лекувам гъбички. Бяха ми минали, защото микробиологията ми беше чиста. Но после пак се появи течение- но нали знаете, може от 100 неща да се появят пак.  Crossing Arms

# 86
  • София
aera, спонтаннен ли е бил абортът? Пишеш, че си имала ph извън границите, което по принцип е причина за достигане до спонтанен аборт. Ако ph-то ти е чест проблем, има едни ръкавици за проверка на стойностите в домашни условия.

# 87
Не абортът го направих, по лекарска препоръка - имало нещо, което не ми било наред и трябвало да се разбере какво е точно (малко уточнение: първото ми дете се роди в 8-ми месец).Доколкото разбрах Ph-то се променило в следствие на аборта, за което ми дадоха само глобули, но сега вече имам инфекция, установена без гинекологичен преглед и цитонамазка, изписаха ми Цефалексин, но от него ме боляха костите. Сега инфекцията имам чувството че се задълбочава, имам постоянно течение и леко парене. Направо съм се отчаяла  Cry

# 88
  • София
Изписали са ти лекарства без изследване,ако наистина е така сменяй докторите веднага.Аз съм доволна от докторите в клиника "Малинов",обаче съм зле с помнене на улици и тем подобни Embarassed.Мисля ,че квартала е Красно село,преди Бъкстон. Иначе мога да обясня как да стигнеш до там, ако те интересува

# 89
Ще съм ти благодарна, защото ми писна. Сума ти лекари смених, всички уж големи светила. Този, при който ходя в момента се води шеф на отделение в Шейново, но доста претупва нещата и не се задълбочава особено. Така, че щом си доволна, пиши моля те къде се намира тази клиника.

Общи условия

Активация на акаунт