Холандска Тема - 18 в декемврийско настроение

• 21 317
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Привет!
Фата моргана, как са девойките?
Като слушам, тайните служби ряпа да ядат.  Mr. Green Снаха ми пък, доста често се разправяше с учителите в селско училище на дъщеря си. В общи линии изполваха това което тя е споделила с тях винаги в ущърб на детето. Накая я премести да учи в близкия град.ТО селото малко и естествено всичко се знае.Примерно тя споделя с учителката, която идва на посещение  как се е скарала с баща си (който е луд екстравагантен милионер и никой не го долюбва в селото) и после в писмото от училището се споменава как детето едва ли не изостава в учлище, защото майка му има поблеми с дядото . После пък имаха семейни проблеми и пак същата работа.Предполагам в големите градове не е така. Поне снаха ми вече не се оплаква, откакто детето учи в града. Аз лично смятам от тук нататък да предоставям минимална и подбрана информация за личния ни живот на консултации и после в училище, защото почнах да се съмнявам, че ще се тълкува правилно. Може и да ви изглеждам мнителна, но така считам за правилно.
Да ви кажа в Готварския има страшни рецепти. Сега като дойде мама, ще я натоваря с приготовлението им, че и тя не е по готвенето и на нея и трябва помагало.  Mr. Green След 20 януари сме на диета, нали?  Mr. Green До тогава ще трупаме маса.
Хайде,  весела събота и неделя! Аз днес ще си празнувам рожденния ден, утре пък сме на рожден ден на брата на мъжа ми, който днес е рожденник, но заради мен го отлага за утре, че има юбилей 40 год. и ще е голямо парти.

# 151
Мопи ама то така се прави - първо трупаш маса, а след това работиш за мускули Simple Smile

# 152
Аз лично смятам от тук нататък да предоставям минимална и подбрана информация за личния ни живот на консултации и после в училище, защото почнах да се съмнявам, че ще се тълкува правилно. Може и да ви изглеждам мнителна, но така считам за правилно.
оооооо, и аз така смятам да процедирам.  yes

След 20 януари сме на диета, нали?  Mr. Green До тогава ще трупаме маса.
newsm10

Мопи, весело изкарване на рождените дни  bouquet

# 153
  • NL
Привет мами,виждам пак сте подели темата за досиетата Wink.
Вчера ходих до турският магазин тук и се запасих с кори за баница-два вида,лозови листа и българско сирене.Тези дни ще се пробват продуктите да видя кое става за ядене и кое не.
Днес имаме коледен пазар под нас и пак е лудница голяма но вчера вечерта едни тинейджъри ми скъсаха нервите.Петък вечер обикновенно вдигат много шум от едно заведение но снощи то бяха бомбички които гърмяха много силно и алармата на една кола се включваше след всяка бомбичка,то момичетата квакаха и крещяха.Три пъти будиха детето а вечер се приспиваме много трудно ooooh!.Накрая ми идваше незнам какво да направя но тук нали никой не крещи и вика та и аз се стърпявам Tired
Мопи весело изкарване на празника  party023,лек и приятен уикенд на всички.После ако имам време пак ще намина Simple Smile.

# 154
Милика верно от местните никои не се показва и при нас по прозорците да прави забележки, но пред нас има стоянка на таксите и крещят до 2-3 през нощта. Особено лятото, ама аз си подавам ро6авата тиква и им подвиквам, то не се трае, не само крясъците ами и 4алги си пускат. Първия път мъжа ми беше страшно изумен от мен, после каза: Ехххх хубаво е да имаш оправна жена и заспа като пън Simple Smile

# 155
Карилуис, браво на теб newsm10 и аз бих се развикала, но за щастие половинката прави адекватно включване. не се кара, просто отправя една забележка. но разликата, разбира се е, че в нашия случай става за съседските деца. всеки път като се прави купон ми става зле- то един шум и пиянски крясъци, отделно дето винаги се гърми. поне в нашия случай и на полицията може да звъннем. не сме стигали до там все още, обаче.

Милика, при вас всеки петък ли е така ooooh! много уморително е за всички ви Tired
кори за баница и аз намерих- гръцки и в голяма опаковка. лозови листа не съм виждала при нас, но като правя съпоставка с други турски магазини, в нашия избора е много малък Thinking аз сега съм на вълна питки и смятам да пробвам няколко рецепти още преди Коледа.

аз днес декорирай прозорците с изкуствения сняг и готови шаблони. на Алекс му беше много забавно и му хареса крайният резултат. излишно е да казвам, че след празниците майка му и прозорци ще чисти Crazy

лека вечер от мен  bouquet

# 156
добро утро, девойки!

събухме се с мисълта, че днес времето е страхотно...докато не си подадох носът навън cold бррр, голям студ. но поне сега се усеща, че е зима Mr. Green
дали ще завали сняг по Коледа? видяхме шейни във V&D за 25 евро и половинката искаше да купува за Алекс. аз като по практична го спрях Stop сега остава да падне сняг, а ние нямаме шейна Crazy аз само една зима със сняг си спомням тук...

Звезди, ти оздравя ли?  Hug

Стерче, ти къде се загуби? дано да си вече по-добре  Hug

на всички болни- бързо оздравяване  bouquet
лек ден на всички Hug

# 157
Привет!
Ох,  как искам сняг. Бих се радвала като малко дете. Миленски, за шейната мисля като теб- лоша инвестиция. Намерих няколко рецепти за филе Американ, та мисля тия дни да спретна.Ако се получи, ще споделя.
Карах кънки. Илче, може да спретнем Булгарен дансен оп хет айс.  Mr. Green При мен, обаче танцуване, може да се замени с падане. Ей, за първи път се радвах, че имам повече сланинки. Представям си колко е гадно да паднеш по кокалест задник на леда  Joy Сега пак нямам стимул да отслабвам  Wink .
Отивам да мързелувам! Снощи Софи отказа да спи в походно легълце на гостито. Приспивах я 1 час, после мъжо един и накрая стоя с нас при гостите, закача ги, хили им се, игра си с кучетата, яде хляб, искаше и вино да пие и трябваше да отпивам тайно, че иначе зор да хване чашата. Надявахме се да се измори и да заспи, но явно тя имаше друго мнение. Ние се изморихме, видях че е 00.30 и си тръгнахме. И по пътя не заспа  Shocked .Като я сложих в легълцето и обаче заспа на секундата.  Сакън да не изпусне купона. Явно ще имам достойна заместничка, че то аз вече в пенсия излезнах.
Приятен ден!

# 158
  • NL
Добър ден.
Миленски каква шейна,две зими откакто съм тук не е валяло певече от 10 сантиметра поне при нас.Виж иначе така замръзва всичко,че за кънки е екстра.
Мопи,Софи си е изкарала много добре на партито а вие Wink?
kariluis като правиш забележка на лаладжиите има ли резултат?Много харесвам тук,че са спокойни хората но на моменти когато до такава степен се нарушава личния комфорт е нужно да се повдига на въпрос.Уви обаче ако си отворя устата най-много на мен да ми се скарат,че вдигам шум.
Напук на студа навън маргаритките на терасата ни се радват на цветчета още Flowers Bouquet

Лека вечер на всички.

# 159
аз само набырзо да се отчета - днес се отдадох на пазаруване по "кортингите" и изтрезняване от вчера. Ако знаех колко ще са зле тия дето се сызтезаваха на кынки и аз щях да се пробвам - ама нейсе следващият пыт.
Мопи - само казваш и спретваме сызтезателната двойка Simple Smile
Миленски - и ние днес подредихме елхата, но за други декораций следващите дни - дано до Нова Година да успеем Simple Smile

# 160
  • Eemnes, NL
Добър вечер момичета - само на бързо и аз. Добре съм/сме, имам да ви разказвам за училището на Ванко, но в момента нямам време. Пак ще пиша .  Лека седмица на всички.  bouquet

# 161
и аз да се разпиша преди да отида да стопля леглото Mr. Green
 нямам търпение да мине утре и да си  Hug майчето и след като мине деня на обучение във втроник да се захващам с моите си задачки Crazy( и с форума по-често Whistling )
аз съм все още болна.... бухукам като за световно... чувствам се като пребита... днес свекини минаха пак"случайно" и от вратата свекито ми направи комплимент :"ааааауууу синьо око ли имаш?" понеже сенките ми били толкова големи, че все едно някой ме бил бил ooooh! ooooh!
 и аз :" ами освен преумората, безсънието и грипа никой друг не смее да ме удари" Joy... и тя веднага му намери лесното:"ей сега като си тръгнем, лягай да спиш с Ерик"
 Mr. Green

# 162
добро утро, момичета!

Звезди, дръж се! още малко и мама пристига Hug

Стерче, дано всичко да е наред в училище и с Ванко Hug

Илче, успех с Коледната декорация Hug

Мопи, как изкарахте рождените дни? Софи, знае как да купонясва Hug

Милика, ти да не им пееш на твоите маргаритки Wink как е Ариена? гушки на малката красавица Hug

взела съм от видеотеката Ratatouille и Алекс ме чака сега да го гледаме Crazy

лека и спорна седмица на всички bouquet

# 163
  • Eemnes, NL
Миленски - наред е. В четвъртък ще имат вечеря в училището. На майките на които им предстои тепърва да знаят:

Децата се обличат официално. Simple Smile
През денят си приготвят на групички - сами това което ще е за вечеря.
Ние ще правим мъфини(ще кача и снимчици после), но аз реших да са от готовите смеси и ще сложим вътре и по малко шоколадче, а за отгоре купих едни супер малки фигурки от Албертхайн.
Само се чудя как да ги "залепя"?
Същото се отнася и за Великден - пак имат вечеря и всичко е много официално и празнично.
Аз миналата година, направо малко им завидях, наредена празнична маса, със свещи и всичките те едни такива хубави.... bowuu  bouquet
Звезди - аз ако бях, щях да и кажа, че синът и ме е ударил, ей тъй само да и гледам реакцията ... Joy Да оздравяваш - идват празници.
А за леда - страшно много ми харесва да гледам някой как се пързаля на кънки, НО това не е за мене, аз като вървя и падам, та.... hahaha Joy
А и си обичам топлото.
Търся и идея за романтичен уикенд в началото на февруари? Whistling  bouquet Идеи?

# 164
Здравейте,

Малкият ми син, близо 3 месечно бебенце има проблеми с изхождането по голяма нужда. От консултацията ми препоръчаха да му слагам 2 пъти на ден по една чаена лъжичка царевично олио в млякото.
Но сега пък проблемът е, че аконцето му е много рядко, а пък ако не му сложа от олиото или пък намаля само на един път на ден, тогава не се изхожда 3 дена... Така я караме вече близо 3 седмици.
Някой от вас има ли е такива проблеми и как се справихте? Чудя се дали да не отидем на лекар, ама като ги знам тия какви са тука .....

Общи условия

Активация на акаунт