Отговори
# 105
  • София
Аз отидох на лекар в 5 г.с. и доки ми каза след 3 седмици или 8 г.с. тогава чухме и сърчицето за първи път Heart Eyes

# 106
Здравейте,много се радвам  за всички нас.Аз съм с постоянно гадене,много ме боли глава ,нямам апетит.Колкото до жк аз се записах при доктор Памукчиев ,засега съм много доволна от него(по зк съм).Искам да питам за варицелата,наистина ли е опасна за нас бременните,защото аз съм чувала само че рубеолата уврегдала плода.Засега това е от мен,лек ден на всички.

# 107
На мен личния ми лекар ми предложи гинеколог, който да проследи бременността и ми каза, че е по-добре да си платя, тъй като по ЗК не покриват кой знае колко мн

# 108
  • София
На мен личния ми лекар ми предложи гинеколог, който да проследи бременността и ми каза, че е по-добре да си платя, тъй като по ЗК не покриват кой знае колко мн

Да не кажа нищо #2gunfire

# 109
Гинеколога ми каза, че при него абонамента е 300 лв за неосигурени и 250 за осигурени. В тази сума са включени преглед всяка седмица и всички необходими изследвания. Сумата се заплаща до 7-мия месец от бременноста.

# 110
На мен доктора ми каза да отида на 10г.с за да ме видят ,даже ми дада лист , на които е написано седмици по седмици какви изследвания ще ми правят

# 111
Не знам аз ходих за пръв път в петък миналата седмица и тази седмица имам час отново за петък докторът ми каза, че тогава ще говорим за изследванията, които са необходими и всичко останало. Последния път нямахме мн време понеже беше 7 часа вечерта, а имаше още пациенти, които чакаха.

# 112
Бременните не плащат за прегледите. Всичко останало е рекет. А колкото до честотата на прегледите - различно е. Моята докторка преди 4 години ме караше, за да сме спокойни и двете да ходя през две седмици на третата. Изследвания пускахме всеки път за урина и през път за кръв. Надявам се и сега да е така.

# 113
На мен никакви пари няма да ми иска всичко се поема мисля ,че даже и две посещения имам при стоматолог безплатни ( но аз не живея в България)

# 114
Аз бях на лекар миналата седмица за да установи бременността и ми каза да отида след 10дни,за да видим по-добре плода.Аз не знаех,че е трябвало да съм пила течности преди да ме види на видеозона и не се видя много ясно.Другия понеделник съм там и ще ви разказвам как е минало.Иначе за сега не ми се гади и се храня добре.Пия фолиева киселина по една таблетка на ден.Вие какво взимате?Разкажете по-подробно,моля   bouquet

# 115
Не знам нищичко не разбирам. За пръв път ми е, но не ми се вярва личния ми лекар да ме прати при някой, който да се чуди само как да ми одере кожицата.
Що се отнася до това какво взимам и на мен ми казаха да пия фолиева киселина - по 1 таблеткаа на ден

# 116
Това че докторите искат пари съвсем не означава, че не са добри. Важното е бременната да е спокойна и да му има доверие на генеколога. В този случай е може би е по-добре да си платиш, ако в противен случай няма да ти се обърне внимание.

# 117
Здравейте мамчета,
аз съм на първи ехограф на 19-ти и това се пада 8 ма седмица, нямам търпение да разбера дали са едно или две  Heart Eyes
Иначе сега следвам стандартните неща, фолиевата киселина всеки ден, да не ям сурови меса тип луканка,салами и т.н., да се мият всички зеленчуци и плодове със сода бикарбонат заради опасността от токсоплазмозата.
Още не ми се гади и си хапвам доста , че вече качих две кила Crazy

# 118
Здравейте честито но Морска фея и от мен  bouquetаз в четвъртък съм на преглед,но предполагам,че ще се види само плоден сак,защото съм в 5г.с,а относно прегледите с първата ми бременност съм ходила със здравната каса и съм много доволна и сега ще направя по същият начин поема се всичко необходимо и не е нужно да се плаща.Пиете ли някакви витамини аз пия само фолиева киселина от 2 месеца Simple Smile

# 119
  • София
Здравейте, първо много се притесних да пиша за термина понеже сме много малки още Simple Smile, но като гледам има и други като мен .  на мен калкулатора сметна 11.08.2008 год.
 Grinning Blush

Общи условия

Активация на акаунт