Отговори
# 270
Здравейте и от нас Simple Smile
Колко многобъдещи августовски мами има вече в темичката! Много се радвам!!!  Hug
Аз съм добре, като се изключи гаденето, което определено се засилва доста вечер.  Tired
Вчера имах малко болки в корема и бъбреците, но и с миналата бременност имах разни оплаквания, така че не се шашкам много. Лошото е, че много често ми се налага да вдигам малката си дъщеричка, която е на 1 год. и 2 месеца. Но все пак се надявам всичко да е наред и да няма лоши последици.  Praynig
Днес си записах час за гинеколог за 26-ти и се моля пак да видя тупкащото сърчице, за да изкарам весели новогодишни празници.
Чао момичета, приятна вечер на всички и да се пазите!  Heart Eyes

# 271
Здравейте момичета,2 дена не съм писала,и то се напълнила темата с нови бременлйки,страгхотно!честито на новите мами,лека и успешна бременност ви желая,аз съм ок,изчезна гаденето и повръщането тези дни,може би защото бях на път,незнам..странно е но сега се чувствам страхотно.Бях и на доки днес и си чухме сърчицето.след месец каза да идя отново на преглед. Hug и лека вечер ви желая

# 272
Здравейте и от мен  Hug !

На 28 години съм, 1ва бременност, термин 21.08.2008г.
В петък съм на лекар, дали ще се види точица, или е прекалено рано  newsm78?

Много се радвам за всички августинки Wink. Нашето е чакано бебе, положихме усилия, спряхме цигарите, пихме хапчета, правихме изследвания, и ето че вече имаме резултат  Flutter Party Laughing УРА!!!!

Прегръщам ви всички, успех, лека бременност и много, много здраве на всички!

# 273
Моия племеник е роден тогава. страхотен човек и характер е.
Обаче всяка година е невероятна канска жега на неговия рожден ден

Здравейте нови мамчета. Лека и безпроблемна бременост Ви желая

# 274
Здравейте и от мен  Hug !

На 28 години съм, 1ва бременност, термин 21.08.2008г.
В петък съм на лекар, дали ще се види точица, или е прекалено рано  newsm78?

Здравей Ioli ! Вероятно ще се види, или поне съдя от собственния си опит. Аз ходих на лекар в деня в който трябваше да ми дойде цикъла /разбира се след като видях EFP/ , и доктора установи наличие на точица  newsm44 . Обикновенно зная, че се изчаква около седмица след закъснението, но в моя случай положителния резултат беше много категоричен и по-положителен и неможеше да бъде-та реших преди да кажа на таткото да се пробвам. Вярвам че би трябвало да се вижда и при теб вече. Успех и леко и приятно бременеене  pregnant

# 275
Здравейте и от мен, надявам се да ме приемете в своите редици.
Имам си положителен тест от вчера, според календара на БГ мама - термин 19 август.
Записах си час за 27 декември, лекарят ми ми каза да отида тогава, аз обаче ще се пръсна от
притеснение, дано всичко е наред. Почти всеки ден ме наболяват яйчниците, все едно всеки момент ще ми дойде. Надявам се да устискам дотогава и всичко да е наред, нищо не ме боли, не ми се повръща, леко ми се гади само, нито гърди са ми пораснали, нито нищо Winkдано няма проблем.
На 27 години съм, първа бременност ми е и много желана Blush

# 276

Момичета,направих албум в snimka.bg
Потребител-augustinki2008
парола-2008
],ще пуснеш ли новата тема?Намерила съм много сладки сайтове с картинки и букви.
Dessyy, страхотна идея  smile3501, дори вече се включих с фото-да не назадна и аз. Хайде момичета-нека се запознаем.  newsm03

# 277
еее а ли съм идиот... не знам...
не мога да кача снимката. Елементарно е, но не ми я качва #Cussing out Моите снимки са в bgphoto и хич не я харесвам таи снимка.бг, защото съм си свикнала с bgphoto-то

ей много готини мацки сте

# 278
Момичета добро, утро как сте днес?Искам да ви кажа нека някой друг да се заеме с пускането на темата,защото много неща не са ми ясни( Еvjeni благодаря ти за обяснението, но нещо не ми се получава)нека някой да я направи,който повече опит от мен

# 279
Evjeni да не е заради размера на снимката,не искаш ли ти да пуснеш темата.

# 280
Dobro utro momicheta!Vchera biah na lekar i mai shte si imam dve bebcheta  ;-)Oshte ne e mnogo sigurno i sega shte gi nabludavame kak shte se razvivat.Az si gi vidiah mnogo iasno dvete plodni sakcheta,golemi kolkoto oreh  :lol:Mnogo sum shastliva i se nadiavam vsichko da e nared.Inache ot edna sedmica veche mi se gadi po cial den,no slava Bogu ne povrushtam.Tva e ot men za sega,celuvki na vsichki i se pazete!

# 281
Evjeni да не е заради размера на снимката,не искаш ли ти да пуснеш темата.
ОК, но ще е следобяд, че сега имам доста работа

# 282
  • София
Lady_sss,прекрасна новина! Дано е така Peace
 Mr. Green

# 283
Имам един въпрос, който ме тревожи, дали бихте ме успокоили. Както ви казах вече от вчера имам положетелен тест. Обадих се на лекаря си и той ми каза да отида на 27 на преглед. Каза, че трябва да минат поне 10-тина дена. Аз обаче нищо не чувствам - нито ми е лошо, нито повръщам, нито са ми уголемени гърдите, може би зърната малко ме болят и то при допир и лееекооо ама много леко ми се гади. Дали е нормално, айде ще кажете сега започнаха се тъпите въпроси от начинаещи майки, ама ще ме извините притеснена съм, до 27 има доста време, а искам да изкарам едни незабравими празници. А и яйчниците ме болят от време на време, така, както все едно ще ми дойде Embarassed

# 284
Didi не е задължително да ги имаш всички тези семптоми много момичета не им прилошава или пък нямат напрегнати гърди и т. и изкарват чудесна бременност без проблеми така,че не се притеснявай при всеки е индивидуално!Честито  bouquetи добре дошла в отбора

Общи условия

Активация на акаунт