Кое е най-странното име на дете което сте чували?- 5

• 26 250
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
Ния е българско име!!! Naughty Димитър Талев е нарекъл така героинята си в "Железният светилник" ,галено от Евгения!

# 61
Да се включа и аз. Имахме една учителка - Тотка Делина и и бяхме измислили даже стихче-Тотка Делина от модна къща Валентина, полата и се лепи по краката защото е без подплата Grinning, един съученик се казваше Гълъбин Парушев, а друг Зиномир Laughing Ужас тия родители не мислят ли? То са подигравки в училище......

# 62
 Имам един колега, който се казва Заварин Ждраков, а също и една колежка с името Чубрина.  Simple Smile

# 63
Преди известно време бях чела някъде из пресата,че в България има дете с името Маратонка. Shocked Било къстено на двете си баби ,които се казвали Мара и Тонка!

Това е същото като приказката дето имало двама дядовци, които не могли да се разберат на кой от двамата да се кръсти внучето и единия му викал Пешо, а другия Кирчо и детето накрая станало Пешкирчо.

# 64
Преди известно време бях чела някъде из пресата,че в България има дете с името Маратонка. Shocked Било къстено на двете си баби ,които се казвали Мара и Тонка!

Това е същото като приказката дето имало двама дядовци, които не могли да се разберат на кой от двамата да се кръсти внучето и единия му викал Пешо, а другия Кирчо и детето накрая станало Пешкирчо.
и Електричка- на дядо си Ламби Joy

# 65
Знам едно детенце, което се казва Будьони накратко му казват Буди.Горкото дете.

# 66
Цоко (по семейна традиция)

Цоко съм чувала , че е галено на Стоян по някой краища на България.

# 67
детето се казва Мадона. Името е хубаво...
Хубаво? newsm78 Божке ...

Не съм следила предните теми и може би сте го обсъждали, извинявам се ако повтарям, но може ли някой да ми обясни какво се цели с поставянето на две първи имена на дете?

Последна редакция: пт, 07 дек 2007, 09:47 от Simma

# 68
  • Видин
Ния е българско име!!! Naughty Димитър Талев е нарекъл така героинята си в "Железният светилник" ,галено от Евгения!
Така е. Благодаря че защити хубавото име

# 69
Вчера видях  на една врата табелка с фамилия  Маречитхови

# 70
  • София
Снощи по телевизията, в надписите, не помня на какво, видях името Геодар Славчев.

# 71
Здравейте и от мен!

Аз съм майката на сладкото бебе с двойно име Персиян-Матей! Не виждам какво му е толкова странно на това име-Персиян-идва от хан Пресиян и сияние, още повече, че в него са включени моята буква и на мъжа ми. Матей е еврейско име и означава божи дар!

Simma-какъв е смисъла на двойните имена ли???????????????????????????????????????????????????????? Свекърът държеше бебето да носи неговото име-т.е.Матей, а аз не позволих. И понеже преувиличи нещата, че ще получи инфаркт, се наложи да добавим и неговото име към Персиян.

# 72
Без да се заяждам, само да попитам - а ако и свекърва ти се беше врътнала, че иска на нея да е кръстено детето, ами ако и вашите искаха да имат участие в името? До колко първи имена е позволено?

# 73

което от гръцки означава благородна Wink
Прекрасно име, впрочем.

# 74
момиченце с името - САЙОНАРА
и още едно - ПРЕСИЯНА

Общи условия

Активация на акаунт