Отговори
# 285

Зима иде,студ настава,а гордо пъчи си коремчето АПРИЛска мама - SLADKA MAMA

newsm10

Peace Peace Peace И аз съм за Wink

# 286
Зима иде,студ настава,а гордо пъчи си коремчето АПРИЛска мама - SLADKA MAMA

# 287
Здравейте и от мен . и аз от вчера започнах магнерот 3пъти по 2 и нош па 3 пъти по 1 ,защото тия контркции не спират. дано сега намалеят Praynig
бебчо при мен подритва по 7,8 пъти на ден . при вас по често ли е ?
айде до по-късно.
Мен ме рита постоянно и денем и нощем.По 7-8 пъти ме риташе първите дни.

# 288
  • варна
Зима иде,студ настава,а гордо пъчи си коремчето АПРИЛска мама - SLADKA MAMA- и аз съм за нея!
Заразихте ме и мен с тези портокали,добре,че засега не съм попадала на боядисаните Simple Smile
И моята беборана рита постоянно,тази нощ дори ме събуди с един шут.Като лежа по гръб ме рита отдясно,а ако съм на една страна-от тази страна,на която съм легнала.

# 289
  • в илюзия
Добро утро
Аз съм за Зима иде , студ натсва , а гордо пъчи си коремчето Априлска мама-Sladka Mama
Мен беба ме рита един ден повече , друг по-малко.И аз не знам. Thinking

# 290
Добро утро,момичета   bouquet
Искам да ви пожелая лека седмица и да ви кажа , че съм качила снимки.

# 291
Ехе и аз да се впиша за днес. Мислех си, че ще сте започнали нова тема.
  На мен ми допадна заглавието:  Студено е навън, но топличко е в мама! Априлчето в коремчето ни става по-голямо!-roska_ps    Peace

И аз съм за това заглавие!!!
Покрай нас нищо ново, вае така си ритаме наволя Simple Smile Напоследък сънувам толкова странни сънища, че няма на къде, ето снощи сънувах, че вече раждам бебо  Joy

# 292
Здравейте и от мен  Hug
Аз съм по-добре, пак ми е заглъхнало ухото ама по малко, пия доста фрешове. За портокалите аз си взимам от Била и това ми харесва че от едната страна са зелени от другата оранжеви точно както трябва да бъдат.А и са доста сочни и сладки Simple Smile
За контракциите и на мен ми се втърди на няколко пъти корема веднжъй като излизах в събота и няколко пъти у нас newsm78 Утре съм на преглед ще питам доки дали да почвам и аз да пия нещо.
За ритничетата почти постоянно, много ми е игрива момата, само като отидем на лекар заспива Wink, има и почивки де, ама и като съм права си я усещам бебка. Много рита, вчера показвах на таткото как ми се мърда корема като рита и той умря от кеф  Party

# 293
Здравейте мили мами.На мен всички заглавия много ми харесват, но ще дам своя вот затова:"Студено е навън, но топличко е в мама! Априлчето в коремчето ни става по-голямо!-roska_ps  "
Относно портокалите - аз до сега не съм попадала на боядисани, а ям портокали и мандарини всеки ден. Може би е така, защото пазаруваме само от Пикадили или по изключение в Билла. Мисля, че във веригите магазини няма начин да пробутват боядисани плодове, защото можеш веднага да ги спипаш и като си имаш касова бележка - можеш даже да ги осъдиш, да отидеш там с телевизия и т.н. Според мен докато сме бременни трябва много да внимаваме от къде и какво точно купуваме, въпреки че съм наясно, че не всеки има възможност да ходи до далечен супермакет, но съм сигурна, че във всеки квартал (поне в София) има поне по 1 магазин, на който може да се разчита за качеството.

# 294
  • Бургас
Здравейте, момичета!
Мен бебчо ме ритка понякога по-силно, понякога лекичко, но най-вече го усещам, когато легна по гръб и то вечер.
В четвъртък съм на доктор да се видим с бебчо и се надявам всичко да е наред.
Аз в събота украсявах елхата и току-що качих една снимчица в албумчето  Embarassed

# 295

Напоследък сънувам толкова странни сънища, че няма на къде, ето снощи сънувах, че вече раждам бебо  Joy

Аз това го сънувах още първите месеци и имах едно много сладко момиченце  Grinning

# 296
Добро утро на всички мами

на мен най-много тази тема ми допада : Чакаме Априлчета - мънички, красиви! Ах, ще бъдем майки, колко сме щастливи! -roska_ps
 и при мен ритка много ,някой път е по-силно ,друг път не толкова ,озни ден имах чувството че се обръща,като го гледахме на ехограф-първият път беше в хоризонтално положение,после беше надолу с главата ,последният път беше пък нагоре с главата,утре ще видим каква поза е заело,дано да ни кажат какво ще е ,най-накрая,и дано всичко да е наред,не че имам оплаквания,ама и док да го каже. Blush
  Иначе си окрасихме и стана много коледно вкъщи,светкаме светкаме,ама за догодина трябва да мислим друго място за елхата дай боже бебо ще щъка напред назад. Laughing  Laughing  Laughing
  Пожелавам ви лека и успешна седмица на всички.    bouquet

# 297
 Здравейте момичета,
 Много сте изписали докато ме нямаше. Аз бях за 3 дни в болница, голям стрес изживях. ooooh! Не, че се чувствах зле здравословно, а просто времето едва се влачеше. Rolling Eyes Чак сега разбрах какво означава  да те затворят някъде и да ти отнемат свободата. Хубавото беше, че са запознах с нови мами, а най-хубавото е, че бебо е добре и вече съм си у дома. newsm68

# 298
neddi11 за какво си била в болница, ако не е много нахално да те питам? Радвам се че вече си добре  bouquet

# 299
neddi11 Praynig добре, че сега си у дома, грижи се за себе си и за бебо! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт