Театър!

• 55 344
  • 557
  •   1
Отговори
# 360
...Направи ми впечатление, че от публиката подариха само един букет... Стана ми мъчно...
                              Като ти е станало мъчно следващия път се подготви предварително.

# 361
  • Sofia
Това е идея, не бях се сетила.

# 362
  • София
Гледах "Благородният испанец" , голям смях падна. Залата беше пълна, а актьорите страхотни. То едва ли някой е останал, който не го е гледал, ама аз да си кажа, че много ми хареса. Не мога да се доредя само до "Вражалец", тия билети просто ги няма, уж ги следя. За декември пак няма билети.

# 363
  • гр. София
Правилна ли ми е информацията ,че за Сатирата на 10-то число започва продажбата за следващия месец?

# 364
  • Sofia
Довечера съм нааааа  ВРАЖАЛЕЕЕЕЕЕЦ

# 365
Правилна ли ми е информацията ,че за Сатирата на 10-то число започва продажбата за следващия месец?
мисля, че ДА

# 366
Какво ще кажете за постановките "Дектор на лъжата" и "Божествени тела"?

За "Детектор на лъжата" мога да кажа, че е забавна постановка, не от най-смешните които съм гледала, но е приятна  Simple Smile 

# 367
Много ти благодаря. Скоро ще я видя живот и здраве.  bouquet

# 368
  • София
Момичета привет.
Влизам със следното предложение:
Купих си карта на Нов драматичен театър Сълза и смях. Картата я взех на цена 25 лв.
Не съм я ползвала. С нея получаваш постоянни намаления от сорта: билета ако е 18 го взимаш за 13, 16/11, 14/9, 12/7, 10/5.
Картата не е надписана.
Мислех, че ще имам възможност да ходя, ама явно няма да стане.
Искам някой да я ползва по предназначение.
Давам я за 20 лв.
Който желае да пише на ЛС.

# 369
Искам да похваля много постановката "Детектор на лъжата". Много забавна и смешна. Не усещаш как минава времето до края. Много ни допадна и играта на актьорите.

# 370
В театъра на Българска Армия -
" Много шум за нищо"
"Колко е важно да бъдеш сериозен" 
Иван Ласкин, Буковска, Нети, Каркеланов и др...   страхотни актьори
голям купон забъркаха... публиката на крака .... Peace

# 371
Искам да похваля много постановката "Детектор на лъжата". Много забавна и смешна. Не усещаш как минава времето до края. Много ни допадна и играта на актьорите.

Peace подкрепям мнението ти за Детектор на лъжата

# 372
  • Sofia
Приемам поздравления.
Днес най-сетне успях да си купя билети за Камен Донев. Опашката беше огромна още преди да отвори касата, даже ни снимаха. В 10.30 билетите бяха свършили...
Имате ли представа от последния ред в Сатирата дали ще се чуе и види нещо?

# 373
Приемам поздравления.
Днес най-сетне успях да си купя билети за Камен Донев. Опашката беше огромна още преди да отвори касата, даже ни снимаха. В 10.30 билетите бяха свършили...
Имате ли представа от последния ред в Сатирата дали ще се чуе и види нещо?
Ами не са най- добрите места, но щом само това ти е бил шанса....
Скоро имаше в НДК голямото му представление

# 374

Радвам се, че ти е харесала! Ако ти допада Сатиричния театър, може да видиш още "Вечеря за тъпаци", "Още веднъж отзад" и "Римска баня"  Simple Smile Задушаващо смешни са!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт