Коледна украса слага мама, от АПРИЛче по-щастливо няма

• 12 112
  • 304
  •   1
Отговори
# 15
Меци, здраве и много усмивки! Честит рожден ден   bouquet

Данче, не говори така. Дано се оправят нещата в семейството ви Hug

Ексче, Ани е тооолкова порастнала, коконка ще бъде - с тия червила  Laughing

Рени, милото куче  Sad

Ренка, стискам ви палци, всичко ще е наред Hug

# 16
Мамо Мецанке,честит рожден ден и от мен,да си жива и здрава и много обичана,граби с пълни шепи от живота и гледай все на пред!

# 17
Ани, Честит Рожден Ден!
Желая ти много здраве, щастие, късмет и любов навсякъде около теб!

# 18
Стискаме палци за Вальо и чакаме с нетърпение Ренката да каже как е минало.
Данче, мила, не говори така  Sad Все ще се оправите и ще сте си пак сплотено и щастливо семейство  Heart Eyes от сърце ви го пожелавам. Представи си Стаси колко ще е щастлив навън с мама и тати.
Момичета, които ще идвате на Коледното парти, влезте в другата тема и дайте вече да решаваме какво ще правим!
Разглеждах толкова много снимки, че вече забравих на кой бяха, но всички деца наистина са много пораснали и са като кукли и големи момчета. Малко ми е мъчно, че вече не са бебоци  Hug
Рали, не съм и предполагала, че имаш в дома си такава зоологическа градина  Shocked искам снимки  Naughty

# 19
Ах,Данче,сега прочетох.Не се вързвай.Нормално е да си изнервена,нормално е да виждаш нещата само от тази страна и аз имах такъв период,но една добра приятелка всичко оправя,защото тя вижда нещата от много страни.Замисли се над това: поемаш по най лесният път,но само ти си мислиш така,от тук нататък е трудно още повече,всичко абсолютно сама ще трябва да осигуряваш,всичко зависи само от теб,ще е много трудно,какво печелиш?Мислиш,че при другите няма кавги ли,има разбира се,и при мен ги има,ние с него сме коренно различни,но имаме и много общи неща,а най голямото е детето,то има нужда и от теб и от него,какъвто и да е той му е баща,друг няма така да погледне на детето ,друг няма така да го заболи както него.Мога още неща да ти пиша,но най добре на лични,ако имаш желание.Всичко понякога сме се замисляли какво правим ,добре ли ни е така.

# 20
  • София
Ау вярно мецанка е Стрелец

Да си жива и здрава!
Каквото даваш стократно да ти се връща!
А догодина още едно меченце в къщи  Wink

# 21
  • София
Дея  Hug Знам си аз, че като споделя тук ще си намеря лек за всяка болка!

Рени, вие кога пак ще стартирате яслата?

Господ да дава здраве на тоз`, който е създал Бейби Айнщайна - прочетох темата, чак имам време да драсна, а и ще мога още нещо да почета  newsm20

# 22
  • София
Данче, май седмицата преди Коледа.
Другата седмица пускаме изследвания наново и на 17 я пускаме, стига да е здрава.

# 23
Струва ли си за една седмица само или няма да почиват по Коледа!?
Нашите ДЯ и ДГ ще почиват 22.12. - 06.01. Close
Татито ще пуска отпуски, май!
Спокойна вечер!
Hug

# 24
  • Варна
Честит Рожден ден МЕЦИ! Много любов, здраве и щастие ти желая!

Малиии, втората страница подпукали Heart Eyes
Данче, мила недей се отчайва. Всички имаме проблеми. Ние ще се изпотрепем, ама я караме криво-ляво. Гледаме си детето и спим. Няма либов, няма нежност, нищо почти, ама се ядва. Те мъжете горе-долу един дол дренки, ся няма да го сменям Crazy
Ники заспа чак в 4 и 30, подлуди ме. Чак сега мога да посготвя малко, че утре гости ooooh!
Май едни наши приятели са на път да се разделят. Много ми стана тъжно от толкова време са заедно, тя му помогна с пари за ремонт на неговото жилище и сега май май ooooh! Струва ми се толкова нечестно да си 5-6 години с някой и накрая айде ходи си, ей така без нищо. И той не ще да жени кат моя, ама и деца не иска. Ние поне си се радваме на детето.
Ей, такива работи, тъжни, зимни, дъждовни...едно ми такова кофти...
И аз имам кокер, но не живее с нас вече. На двора при майка ми е. Толкова ми е мъчно за него, вече е стар и нещастен, а живее навън. Той е много агресивен, хапе много и мъжа не дава да го прибера. Аз знам, че е прав, ама направо се побърквам от вина. Гледали сме го 10 години като принц, а сега като изоставен Cry. Толкова ме е яд, че не го дадох преди време сега вече никой няма да го вземе. Оглуша вече, милия.
Чакаме вести от Ренката, нали? Стискам палци Praynig

# 25
Хайде дано всичко при Вальо да е минало, свършено и скоро забравено. Praynig

Аз пък си мисля че това е пак сладкия хумор на Данче. Ами те със Ст са като тенджера с похлупак. Пък и никой не знае къде ще е след време.

Рени, ами какво да ти кажа за кучето - пенсионирахме го рано. По цял ден лежи, кратки разходки сутрин и вечер по предназначение. Събота и неделя само се радва на парка и другите кучета. Ежедневно чистене. Тъжно ми е, но не го давам на никой. Но и това е причината засега да не искам второ дете. не знам дали ще ми стигат чуствата и времето , както сега не ми стигат за Клио.
Дано вашият член на семейството бързо се оправя.

За партито тук ще пиша - едно парче торта от нас. Черепаха не мога да го накарам да е дядо, пък и хич не е артистичен. Аз се предлагам като Десито:)

# 26
  • София
Аз пък си мисля че това е пак сладкия хумор на Данче.
Аааа, сакън! Съвсем искренни и огромно големи са ни различията и неразбирателствата, но....  Embarassed чувствам се по-добре като прочета, че има и други неидеални семейства  Mr. Green не съм права, но е истина

Рени, защо пак изследвания? Аз мислех, че баба й на Соня ще я гледа цялата зима.

Аз пак прибягнах до Айнщайна  Embarassed Embarassed Embarassed ooooh! Нищо друго по телевизията не му привлича вниманието, а тази щуротия я гледа със зяпнала уста  Mr. Green

# 27
  • Русе
newsm59 Честит Рожден Ден на Мецанка! newsm59

Смини,   bouquet!

Данче, няма идеални семейства, душа! Всички имаме трески за дялане и се налага да правим компромиси. И аз съм недоволна от разни неща, и си отмъщавам както мога.  Twisted Evil Във всеки случай, нямам намерение да бъда "единствения гребец в лодката" - ако ми бягат по тъч линията, си остават(някои хора) с неизпрани дрехи, незакърпени чорапи и пр. "неудобства"newsm48. Аз съм тихо зло, обикновено не вдигам скандали, нито пък мърморя...

# 28
  • Boston, MA
Меци, бъди жива и здрава, все така добра. мила и търпелива! Весел празник!   bouquet

Днес е св. Сава (имен ден на баба ми, утре й е р.д. - нали така на времето са ги кръщавали) - Сабина не празнува ли? Ако да, честитки и на нея!

Аничка и тя е кукла синеока!

Данче, да се разгранича от хора аз - ако наистина мислиш, че проблемите са сериозни, животът е прекалено кратък, за да го живееш в такъв сорт терзания. Заслужаваш да бъдеш напълно щастлива! Не се задържай само заради аргумента "баща на детето".
А че идеални семейства няма, това ми е ясно. Всички си имат проблеми и разправии.

# 29
МИЛА МЕЦАНКЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
МНОГО ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И ПАРИЧКИ!
МНОГО РАДОСТ ДА ТИ НОСЯТ ХОРАТА ОКОЛО ТЕБ
!

Общи условия

Активация на акаунт