Коледна украса слага мама, от АПРИЛче по-щастливо няма

• 12 128
  • 304
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Мецанка, Честит рожден ден!
Пожелаваме ти много щастливи дни и обичани хора около теб!

За какво щях да пиша: Данче, недей така, душа, дано преувеличаваш - надявам се заради тебе най-вече!

Айнщайна и Мати го гледа с паднала уста - много е добро това!

Днес пак спа навън, т. е. у майка и спа 2.5 часа, а вчера у нас 1.5! Пак добре беше, де! Ква е таз работа! Дадох му вчера от неговото хомеопатично, пък да видим!

# 31
Ей страхотна темичка   bouquet
Дея не спи много бе душа, моят спи от 22,00-9.00 а днес даже до 10,00  #Crazy, следобед също по 2 часа
Ани честит рожден ден
Данче горе главата  Heart Eyes, а и ние гледаме по цял ден Бейби Айнщайн  Mr. Green

# 32
Добър вечер!

Честит рожден ден Ани!!!

Енви, Данче-не може да се каже още  Sunglasses

И ние не сме от идеалните семейни двойки-често ми се вдигат нервите и ми иде да хвана пътя понякога.
А аз съм голяма мърморана-чак себе си дразня понякога Joy

Дайте линк към бейби Айнщайн отново PLS Mr. Green

# 33
Аз пък съм твърдо против ТВ-то за така малки деца.  Crossing Arms
Може и да не съм права, а и не съм стигнала до тази глава на Додсъна, но опитът ми с Петър твърдо ми подсказва, да не създавам навици, да се виси пред телевизора. Идваше ни лесно, да го оставяме пред ТВ-то, в един момент обаче започна, да пищи нощем, появи се и говорен проблем. Последно се буди с рев преди около 2 седмици, само заради рекламата на един филм - "Нещото" ли беше "Нищото" ли!? Сега има строга цензура на това кое и по колко гледа. За Велина въобще и дума не може да става за ТВ. Naughty

Данче, много трудно се дават адекватни съвети от разстояние, но аз лично не бих се примирила - бих настоявала за промяна и бих хвърлила всички усилия по преодоляване на проблема - поне да знам, че съм направила всичко зависещо от мен, та да не съжалявам, ако се стигне до крайност. Peace

На партито ще хапнете ли торта и за априлчетата - провинциалисти!? Blush

Отивам, да спинкам.
Спокойна нощ!
Hug

# 34
Аз пък си мисля че това е пак сладкия хумор на Данче.
Аааа, сакън! Съвсем искренни и огромно големи са ни различията и неразбирателствата, но....  Embarassed чувствам се по-добре като прочета, че има и други неидеални семейства  Mr. Green не съм права, но е истина
Дано е хумор! Да не се посочвам пак за пример... Confused
Данче, моето скромно мнение е, че вече ти трябва малко разнообразие.
Сиреч, извънбебешко-детски мероприятия.
Много му се вторачваш на Ст.
Ама пък аз, както се разбра, не познавам мъжете.Tired

Обаче, заставам и на 100% зад :
Данче, да се разгранича от хора аз - ако наистина мислиш, че проблемите са сериозни, животът е прекалено кратък, за да го живееш в такъв сорт терзания. Заслужаваш да бъдеш напълно щастлива! Не се задържай само заради аргумента "баща на детето".

# 35
                  Честит Рожден Ден, Ани!!! Да си жива, здрава и много щастлива!!!

Честит Празник на Всички, празнуващи днес!!!

За нас този празник винаги е бил много специален и го празнуваме цялата фамилия заедно!!!

Но тази сутрин изживяхме голям стрес и още не мога да се оправя - излизаме пред блока, аз нося Йо, Люско след нас, а баща им чисти колата, и едно куче се появи от някъде си и Люско като побягна от страх, и кучето след него, аз крещя истерично /събудих целия квартал/, докато дойде мъжът ми, кучето събори Люско на земята, после баща му го взе и изгони кучето, но Люско до градината не можа да се успокои. Имахме късмет, че кучето беше добро и искаше да си играят, а не да го хапе, но все пак детето много се уплаши /аз също/. И сега се чудя дали да ходя да му леят куршум, или само да го измия довечера със светена вода. Приемам съвети всякакви.

Данче, наистина няма идеални семейства, въпреки че има такива, които в обществото се представят за идеални. От страни нещата винаги изглеждат различно, но бъди сигурна, че във всяко семейство си има проблеми, недоразумения и дрязги.
Аз действам по същия начин като Иленка  Laughing, защото първо на крясъци и упреци мъжът ми реагира с тотален игнор, второ защото се научих, че най-добрият начин за манипулация са милите и нежни думички, театралниченето, а аз определено мога да бъда много добра актриса.Само не се оставяй на течението, бори се да живееш по начина, по който на теб ти харесва и по който си щастлива.
  Hug

Колкото до телевизията, започнах да разрешавам на Люско да гледа ТВ преди няколко месеца, но той си иглежда Франки и до там, бързо му омръзва да стои на едно място и да гледа. Иначе "Колите" ги е гледал вече почти 20 пъти, дори за Коледа единият му подарък е Маккуин Светкавицата с радио-управление. Йо сяда с батко си да гледа, но само бърбори и го закача, така че в нас телевията не представлява особен интерес за децата, но сигурно защото са двама и им е много по-интересно да си играят.

Диляна е много, много красива!!! Иленке, не знам как ще я опази баща й! Wink

Нашите ясла и ДГ ще почиват от 27.12 - 06.01, но баща им и той почива от 21.12 до 04.01, така че няма проблем. Обаче сме се заели с ремонт на банята и тоалетната и много се надявам до 20-ти поне да стане.

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 09:17 от Леси

# 36
Честит Никулден!
Честит имен ден на всички, които носят това прекрасно име!

# 37
Добро утро.
Честит празник на всички именници. Да им е живо и здраво името.
Тук голям вятър се е раздухал. Добре, че имаме кола, че иначе аз както имам фобия от ветрове няма да си подам носа навън. На Пламен добре му понася яслата за сега Simple Smile Обаче още го искат от 9.30 до 12.00 часа. Чудя им се що като не плаче и си седи спокоен там не го искат за повече време.
Леси, според мен го заведи да му леят куршум.

# 38
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! МНОГО ЦЕЛУВКИ ОТ НАС!  Hug

# 39
Честит Никулден на всички, и най-вече на малките ни априлчета именици.

Леси, аз пък съм за водицата. не ги разбирам много тия неща, но си спомням че като малка баба ми ме води при някаква баячка. Не си спомням повода, но щом си спомням баячката, значи стреса е бил повече от нея. Според мен трябва да си говорите с Люс за случката и то някак си да я разказват смешно, не че знам как може да стане. Дано не си носи страха от кучета обаче цял живот.

За телевизия и филмчета няма да коментирам, че само ще трябва да се оправдавам и пред себе си Embarassed

Данче, щом не е хумор, тогава не знам какво да кажа. Толкова ме кефите и двамата , че изобщо не мога да давам съвети.

# 40
  • София
Честит Никулден!

Какво ще правя без вас момичета незнам  Hug  bouquet Hug Вече смятам, че в дъното на нашите проблеми са здравословни проблеми, от което не ми става по-добре, даже напротив, но ще се бориме, няма къде да вървиме. Иначе и аз правех като Иленка, но Ст вече без дори да ми каже си кърпи разпорените анцузи, дънки..., може да си готви... въобще у нас и тази тактика не даде нужния за мен резултат  Mr. Green

# 41
Леси, наистина е много стресиращо това. Дано се поуспокоите и двамата. Аз също бих пробвала с водата, на баячка не съм ходила. Съвета на Яна да поговорите и на мен ми допада. Сигурна съм, че си го казвала милион пъти, че като се види куче не се бяга, за да не те подгони, но пак може да му го кажеш и да излезе, че кучето е искало да си играят.
Данче, ние вчера докато ти пишех и се изпокарахме и то по скайпа  ooooh!
Данче, от това ми потекоха лигите рано-рано   Crazy

# 42
  • софия
Днес татко ми има имен ден..хапнете за здраве от шарана

Данче, горе главата...и аз напоследък се замислям дали да не му изпратя куфарите обратно във Варна на моичкия... Laughing...

# 43
  • София
ЧЕСТИТ НИКУЛДЕН НА ВСИЧКИ! Весел празник на всички именници. Hug
Днес беше и деня на банкера, нали? Майка ми на всеки Никулден ни дава по една люспа от шарана да си ги държим в портмонетата, за да са много парите ни като люспите на рибите Mr. Green

Наде, вие сте като нас - редовно се караме по ICQ-то. Това е откачена работа.

От Айнщайна Соня гледа само "Мак Доналд", но иска и аз да съм при нея и затова не мога да си почина тогава от нея.
А ТВ-то в нас работи непрекъснато като фон. Тя не му обръща никакво внимание. Само по рекламите се заглежда и то заради песничките.

Данче, Енви, искат ни нови изследвания, защото това е друга ясла, която смятам, че ще ни е по-удобна. Наистина е тъпо да ходи 1 седмица преди празниците, но трябва да я запишат този месец и няма как да не присъства. Иначе по празниците няма да ходи и тя до 6.01.

# 44
Данче направо изби рибата с тая почерпка  Hug  Joy

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ

Общи условия

Активация на акаунт