Вънка слънчице ще грее, мама люлка ЮЛИ ще люлее

• 13 871
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
Пепи знае, но не осъзнава. Обаче онзи ден ме издъни пред свеки, аз се направих на глуха Laughing Някакво бебе плачеше по ТВ и свекървата го пита дали е чул бебето как плаче, а нашия пита "Бебето на мама ли?" Laughing
Един ден беше във фаза(много е див) и вика дай да се бия с бебето и подскачаше като пале около мен със свити юмруци към корема ми Crazy
Иначе най-често проявява добри чувства, целува ме по корема, вика дай да цункам бебето и после вика гадост и си бърше устата, защото е усетил крема по корема hahaha

Аз съм за 31-ви януари за 14 часа записана за Марков, като стане днес два часа ще запиша Ивона за следващия на 31-ви, дайте една мини среща да си спретнем в кабинета Mr. Green

# 136
  • София
И аз днес ще се обадя да се запиша при Марков за след около месец, ще съм в 13-та, живот и здраве, тъкмо време за фетална морфология.

# 137
Ето ви малко инфо за биохимичен скрининг, ама май няма смисъл и от това

http://www.bg-mamma.com/site/content/view/432/68/

# 138
ДеЩо, ако си спомням добре, миналата ми бременност БХС ми правиха 16 г.с..

Ами да взема да попитам и аз тогава за час при д-р Марков за 31.01, вярно да си направим среща пред кабинета Joy. То ясно, че на 16-ти нищо няма да стане с ходенето ни на пица.

# 139
Що бееее Crossing Arms Ще стане, ще го организирам аз, само трябва да знам колко места да запазя и за колко часа Heart Eyes

# 140
Дуци, радвам се за вас! Браво!

ДеЩоВиди, сигурно знаеш всичко това, но на мен лично много ми помага да "спя" (щото то е малко силно казано, че може да се спи така) полуседнала - т.е. с няколко възглавници, така че тялото ти да е под наклон. Другото е още преди да станеш от леглото да хрупаш сухари, солети, някакви подобно сухоежбини, които да "съберат" стомашните сокове.  Tired И да хапваш някакви по-леки неща. Бананът например на мен ми докарва киселини. Добре ми се отразяват варени картофи, някакво чисто месо, без никаква мазнина (запечено на грил тиган) и вездесъщия таратор (само краставица, мляко и сол). То това е много индивидуално, но съм убедена, че мазнотиите много пречат в началото. Дано скоро ти мине! Hug

# 141
От един ден не съм влизала и темичката вече е преполовена. Много сте активни newsm68

Искам само да ви споделя относно мазането, че посетих една аптека и ми препоръчаха някаква серия ... забравих и името Crazy. Разгледах аз всички продукти от серията и пишеше доста добри неща........ за хидратира кожата, предпазва от стрии, изключително подходящо за чувствителна кожа при бременност и т.н.т. Чаках около половин час някой да ми обърне внимание да си купя продуктите (серията излиза около 70лв. за 3-4месеца стига ), но уви беше много важно да си говорим с разни лелки за крем против бръчки. Ужасно се изнервих и  smile3511. Излезнах от аптеката почти разплакана от яд след около час висяне без да си купя нищо. Тия пусти хормони Mr. Green... и все още не се мажа. Много се вълнувам, защото на 13.12. съм на преглед. Последния го правихме на 08.11.2007 и бях в 6.6г.с. и чужме сърчицето. От тогава съм в невидение и направо сън не ме хваща. А на 19.12. съм на фетална морфология в Токуда. Ще пиша отзиви за болницата после. Стига вече съм писала, че трябва и да поработя малко все пак Twisted Evil

# 142
  • непостоянно
Здравейте момичета wavey

Ама защо да няма срещичка на 16ти?! Без такива! Искам си срещата, пък Crossing Arms Дайте да се организираме, вместо да се моткаме и да запазваме места в пицарията за да може сладко да си  поприказваме lalalala

И аз днес съм на преглед Mr. Green и нямам търпение  Grinning

БХС се прави между 16-18 г.с. Peace

# 143
Дуци честито мила и продължавайте да се развивате все така добре!!!

# 144
Здравейте момичета!
Явно нещо съм пропуснала. Пишете за някаква среща, но не разбрах за всички ли се отнася, както за коя пицария става въпрос? Моля пишете,  Praynigзащото бих искала и аз да се включа ако не е много нахално Blush и ако събитието е в София.

# 145

Здравей Ieppe,
 Честито първо! Смятам ,че всичко необходимо са направили за момента, не се притеснявай. Важно е да си спокойна и да ходиш през 2 седмици на преглед. Всичко ще е наред. Лека бременост ти желая!

# 146
Момичета, искам да ви питам вие колко време прекарвате пред компютъра. Аз работя на компютър 8 часа, мислите ли че е вредно за бебето това облъчване. Монитора ми не е плазмен.
тора ми не е плазмен.

# 147
Десита, говорихме си го в предишните теми - да заформим една софийска среща Peace. Дуци писа за една пицария в Красно село, в която има детски кът, за майките с дечица. Предложението беше за 16.12, но понеже след това никой повече не писа, аз реших, че срещата се отлага. Естествено, че всички са добре дошли Hug. Колкото повече, толкова по-весело.
Дуци, благодаря за предложението да поемеш организацията. Аз ще дойда. Какво ще кажете за следобяда, примерно 16.30, за да могат майките с малки дечица да дойдат след като дечицата се наспят?

# 148
  • Бургас
здравейте,

мале много сте активни..браво бравооо...

браво Дуци..радвам се за вас..

4естито и на вси4ки, които са видели бебоците си ве4е..

Как сте вси4ки???

Какво е това БХС????

Аз съм на втори преглед преди нг...около 27,28..

Може би тогава ще ми кажат...за някакви други изследвания...

АААа ами ние от морето как да доидем на срещата  newsm78

Joy

# 149
  • София
Имаме си плодно сакче, но странно защо ехографа ме изкара в пета седмица и три дена, а от калкулаторите съм в края на шеста. Към края на месеца трябва да отида пак за да видим и ембрион. Пак ще ми настръхва косата, но ще се справя.И ми е забранен секса  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт