Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да слушам песни в CDA формат?
Как мога да прехвърля пари за закупуване на шапка от eBay?
Какви са законите относно боядисването по време на бременност и кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да слушам песни в CDA формат?
-
Как мога да прехвърля пари за закупуване на шапка от eBay?
-
Какви са законите относно боядисването по време на бременност и кърмене?
-
Какви са промоциите за Николаус в магазините?
-
Кои са някои препоръчани места за празнуване на Нова Година в България?

макар аз без да съм подозирала и двата пъти съм се боядисвала точно в самото начало - може би първите седмици - просто така се случи

....Много е гадно - докато бях в БГ винаги аз оргнизирах празниците и влачех тълпата под мишница - сега се изнесох и всички са се омързеливили богато. Едно купонче не се хванаха да направят търтеите. Пфуй! 

Но все пак ще рискувам и ще разкажа- капките не ги намерих в аптеката преди работа, а след работа ходих при УНГ-алерголожка. Тя също изрази съмнения, че очите ми са раздразнени на алергична основа (имам и други симптоми). Даде ми някакво кортизоново спрейче, което обаче чак след няколко дни мога да използвам, тъй като ми правиха нещо като лазерна операция на шлаймхаута на носа. За щастие очите ми са по-добре тези дни, явно са се уплашили от заплахата с капките...
Аз не разбрах, Лиска спомена нещо, че някоя родила