Въпроса с циците не го правя на въпрос изобщо.
Решила съм спокойто да реагирам , когато коментира частите на тялото. В крайна сметка всички имат по нещо си(мъже, жени..) и дали ще се коментира или не - то е факт.
Редовно, като се преобличам, казва че имам големи цици , а нейните били малки, но щели да порастнат. Не я тресе принцеската вълна, надявам се да не я втриса изобщо.

Главно страшилите в нейните очи е Кумчо Вълчо. Най-редовно го пъди от стаята, кара му се, че е лош, калапазан бил.....Не ми харесва, че лелите в яслата го ползват, за да я прокотролират....
За компютъра съм изцяло против, едиствено в последно време пускам там любимото филмче и то на 1/3 екран.....останалата част е за мен.
С броенето , брои малко, няма кой знае какви постижения. Предпочитам да свързва думата с графическо изображение , отколкото наизустено да изброи....Цветовете някои ги знае , други ги бърка.
Уча я кога е родена и като я питам "На коя дата си родена?" отговаря - на 3 години
Облича се и се съблича без проблем, идва да й загащя потника, само
и ботушите може , но не обува сама....Това килимче не разбрах как се почиства после ?
Mama Vessi , честито за новата оферта.
Всички мартенички все едно една майка ги е раждала - номерата им еднакви.
Взеха да се усещат вече - ще почва цирка оттук нататък.
Брои 2-4-6, не знам защо
Ама не съм се притеснила, де, достатъчно други таланти има
И то да кажеш, че е за нещо сериозно, не, едната вечер искаше да й купя някакви китайски светлинки, пълен боклук, а вечерта, в която ме мразеше искаше да пресича Раковски сама и аз не й дадох. На следващия ден, искаше баба й да я носи, а тя й обясняваше, че не може и познайте.... пак тръшкане.
. Аз лично когато ходя на фризьор или козметик се разтоварвам много добре - голям кеф ми е
. За обувките и сандалите също трябват уговорки да се справи сам, не че неможе, но когато мама го прави е по-лесно.
. Много харесва филма, но много се плаши от доста от сцените и задължително трябва някой да гледа с него. След като го гледа е толкова превъзбуден, че на всяко нещо казва "неискам" и ако му се откаже нещо веднага го избива на рев
.
Да е жива и здрава Вики, да е добричко бебе и да остава мама, тате и кака Калина да се наспиват 
Охх дано се оправя че от понделник почвам и аз работа и ако се разболее точно сега незнам как ще се обадя да им кажа че не мога да отида
. Така че се гледаме в къщи, понеже и аз се разболях - някаква ужасна настинка. Обаче днес излязохме да се разходим на слънчице, че Мишо горкия така жадува за разходки и игри с децата.