Питанка за едно много старо сериалче- "От обич"

• 62 541
  • 524
  •   1
Отговори
# 150
# 151
  • София
Елена страшно ме дразни като поведение, с Атилио са си лика-прилика, свежи образи са ми Милена и Нандо- млади, независими, а с Бланка искрено се забавлявам, само да не ми е на главата в реалния живот.

# 152
  • Sofia
защо им се дразните,това са образи,които те добре изиграват,просто сценарии....

# 153
защо им се дразните,това са образи,които те добре изиграват,просто сценарии....
Е , това го знаем , че са образи които играят.

# 154
И аз помня, че името беше Бранка. Тя постоянно го повтаряше-Бранка Летисия ду Барош Мота,и размахваше пръст. Joy
В живота актрисите, изпълняващи Елена и Едуарда бяха наистина майка и дъщеря, помните ли? Grinning

Милена и Нандо ми изпълват сърцето, много са сладки! Blush

# 155
И аз помня, че името беше Бранка. Тя постоянно го повтаряше-Бранка Летисия ду Барош Мота,и размахваше пръст. Joy
В живота актрисите, изпълняващи Елена и Едуарда бяха наистина майка и дъщеря, помните ли? Grinning

Милена и Нандо ми изпълват сърцето, много са сладки! Blush
Снощи гледах до 5 епизод и много ми беше интересен серала да го гледам сега .
Когато го даваха в бг доколкото си спомням нямаше интернет и като цяло страната ни май беше в голяма криза/или бъркам /.Та снощи повече бях съсредоточена да гледам обстановката, тоалетите на героите , модата като цяло .Бранка и тогава и сега много ме кефеше как си играе ролята , и съм я запомняла с бижутата и . hahaha Joy

# 156
  • Русе, у дома
Аз тогава тийн без изграден вкус, много им харесвах дрехите, яантите, бижутата, особено на Бранка. Интересното е, че и сега не ми изглеждат демоде, а филма е на 15 години, странно...

# 157
Аааа аз съм в потрес от тоалетчето на Едуарда /костюмче и раничка / на гърба.Панталончето запасано до под гърдите почти . Rolling Eyes Sick Mr. Green hahaha

# 158
  • Sofia
Аааа аз съм в потрес от тоалетчето на Едуарда /костюмче и раничка / на гърба.Панталончето запасано до под гърдите почти . Rolling Eyes Sick Mr. Green hahaha
филма все пак е от миналия век,такава беше модата...

Актьора,който играе Лео съм го гледала в още няколко филма и сериали -в "Клонинг"/хареса ми/,в един филм с Пенелопе Круз/не си спомням името,също много добре игра/,в някакъв американски,в сериала "Пътят на възмездието" не ми хареса,нито сюжета,нито играта на актьорите,много напъни и преиграване...

# 159
Мурило Бенисио (Лео) играеше и в сериала Америка, даваха го преди време по Нова тв. Той е един от най-успешните млади бразилски актьори.

# 160
  • Варна
Ау, да не би да го повтарят през уикенда или си го гледала от нета?

# 161
Ау, да не би да го повтарят през уикенда или си го гледала от нета?
Гледам го от вибокса/по нагоре дадох линк за първата серия/ , копираш заглавието от първа серия и после сменяш 1 с две, три и т.н. досега ми излязоха 5 серии .Незнам по бтв лейди колко серии са показали до момента

# 162
  • Варна
Точно толкова, затова си помислих, че може да са ги повторили накуп Crazy

# 163
  • Sofia
изгледах 1-ва и 2-ра серия,припомних си някои неща...сетих се,че  Бланка е имала връзка с Атилио и един от синовете и е от него,бъркам  или имаше нещо такова, май Лео беше Thinking

# 164
  • София
Досега са качили всичките излъчени 5 епизода, качеството е добро.

Общи условия

Активация на акаунт