Scrapbooking, Фотошоп - 47

• 27 474
  • 589
  •   1
Отговори
# 435
Ами, ако искаш наистина прати ми снимка и няма проблем. Мисля, че МАЛЕНа е едно от малкото деца тука, дето не съм  рамкирала..

# 436

МОМИчЕТА,ДА ВИ ПОчЕРПЯ ЗА РОЖДЕНИЯ МИ ДЕН!Много сте готини всички и с удоволствие ви следя!Скоро и аз ще се появя с някоя и друга рамка! smile3521

# 437
Ами, ако искаш наистина прати ми снимка и няма проблем. Мисля, че МАЛЕНа е едно от малкото деца тука, дето не съм  рамкирала..

ще избера сега една снимка

# 438
angyL.A. Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава, много щастлива!

FarAway - страшно ми харесах рамките, а снимките са един път!
Malenna  малката е много, много сладка!
Честито за заслужената и таз` годишна титла! Simple Smile

# 439
  • Бургас
angyL.A. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Аз завърших календара и съм много доволна, ето и финала:

http://martichka.multiply.com/photos/hi-res/6/17?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F6%2F17

# 440
  • Русе
Хелпппп   Praynig

Момичета, от 2 часа ровя за една картинка и не намирам нищо подходящо  ooooh! Трябва ми някаква картинка, примерно горичка с пънче и животни... например с Мечо пух  Thinking нещо такова.. или нещо друго, важното е да е рисувано ("анимационно") и да е подходящо да се намъкне вътре една малка госпоица. Намерих доста неща, но все не е точно това, което си представям  Crazy
Ама как обяснявам и аз  ooooh!

# 441
Far Away, много добра си станала; разкошни са   bouquet  bouquet  bouquet Ще си ги взема от страницата ти. Направо се чудя как да ти благодаря  Blush Освен да ми дойдеш на гости през следващата ваканция; супер ще си прекараме  Simple Smile

Малена, разкошно цвете гледаш. Изглежда супер купон карнавала!

angyL.A.  Честит Рожден Ден!

# 442
Хехе Мишолина, много се радвам, че са ти харесали Grinning Grinning Grinning
Идвам идвам на гости Laughing тъкмо ще се запозная и с Марианка и мъника Hug Heart Eyes Hug
Никки много ме кефи как си го направила този месец  bouquet
Анди ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
SheDevil благодаря Hug

# 443

Честито angyL.A.
никки много хубав завършек на календара  Hug   bouquet

# 444
Мишолина Hug

# 445
  • София
Far, Хелоинската рамка е много сладурска, ама костюма на девойката е един път  Laughing А тази с клекналия татко и момиченцето просто е ВЪРХОВНА   Hug Изобщо Мишолина е щастливка  Hug - всички рамки и снимки са чудни  Hug
Виждам Никки привършва с календара - аз така и не го започнах моя  Blush
Лекси, рамката ти много ми харесва - няма какво да кажа, всичко ми харесва в нея  Hug
И Джесмин е довършила календара - браво   bouquet
Маленна, много забавно е било за дечицата  Hug Имаше ли много деца, че от снимките не можах да сдобия представа  Simple Smile Костюма е много интересен  Hug
Кошнич, последната ти рамка е уникално красива, благодаря, че я сподели   bouquet Heart Eyes Heart Eyes
Тед, би сложила фон с по-малки точки , снимката с рамката малко по-надолу и доста по-голяма  Hug
Честито на рожденичката на патерица   bouquet
Деб, изобщо не схващам какво точно искаш  newsm78

Две семлички от мен , но много си харесвам снимките  Hug

# 446
  • гр. Пловдив
Може ли да се вмъкна и аз тук като крайно неразбиращ и силно желаещ да разуча туй животно Фотошопа. Правя картичка и немога да се справя с надписа Весела Коледа и щастлива 2008 г. Къде мога да си намеря готови? Благодаря предварително на всички!   bouquet

# 447
Момичета, привет!
Кошнич и Дамаянти-Страооотни  bouquet  bouquet  bouquet
Как ги правите такива семпли ,бе хора!?И толкова хубави.Аз въртя, суча и накрая шаренийка.
Ето специално една за ТедКат

# 448
Лати, и тук да ти благодаря! Страхотна е рамката!  newsm51

# 449
Благодаря ви,момичета,за пожеланията.Страхотни рамки-нямам думи!Няма да конкретизирам,защото всяка си има своя чар и стил,само ще кажа,че са уникални.Възхищавам се на това,че някои са толкова семпли,а толкова много изразяват. newsm51

Общи условия

Активация на акаунт