Коледата наближава, ФЕВРУАРЧЕТО ще украсява

• 10 656
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Бясна съм  #Cussing out
В 16.30 отиваме цяла делегация на гарата (аз и малкият само щяхме да пътуваме) - мъжът ми, дъщеря ми, сестра ми, мъжът й и бебока им; 2огромни сака и разни чанти, чантенца, пликченца...Влакът за Атина трябва да тръгне в 17ч. Тичаме към първи коловоз където трябва да има супермодерен влак, аз и бебо трябва да сме в спален вагон първа класа - и к'во виждаме - един ръждясал влак, дето ще се разпадне до Дупница, пък какво ти пътуване 14часа до Гърция  Confused Обяснение в последните секунди "Гръцките железници стачкуват. Ние ви извозваме до Кулата, оттам гърците ви поемат с автобуси." Леле, причерня ми  Twisted Evil
На касата обясняваме, че не мога да пътувам с автобус, тъй като имам контракции и съм с бебе на 22месеца, което ще иска да спи на ЛЕГЛО, а не на седалка в автобус...На което ми се отговаря - "Нали до Кулата ще сте в кушет-вагон?" Избеснях, добре че мъжът ми е по-спокоен, иначе щях да изпадна в истерия...Каква полза от това, че от 17ч до примерно 20ч ще съм легнала, след като цяла нощ ще се лашкаме в автобус???
Утре пак сме на гарата в 16ч, ако е отменена стачката - ще пътуваме, ако не - и вдругиден, и по-вдруги ден...
Яд ме е на гърците, че стачкуват, ама пък българите да ме убеждават въпреки всичко да пътувам - е, вече съвсем  #2gunfire
Отгоре на това и ми казват - всичко е продадено до края на годината (айде бе, всички пътуват в първа класа...), после мъжът ми като вдигна тон - а, имало 1 място...

# 106
  • София
Олимпия, не се ядосвай мила, това също не е хубаво, бъди като мъжа ти по-спокойна. Има и такива ситуации, но дано се нормализират нещата и утре да пътувате много приятно  Peace
Стефи, честит ти рожденик, да е жив и здрав и много да те слуша  Grinning! Страхотни са тортичките, браво на теб   bouquet Аз днес пък правих единствената, която правя добре- бисквитената  Blush

Днес ми пристигнаха подаръците от интернета, супер е влакчето и куклата, но май Кали е малка за Барби  Rolling Eyes

Данида,Стефи и Тинче, бързо оздравяване на малките ви пожелавам  Hug
Боци, ние спазваме традицията на Бъдни вечер.Слагаме само постни ястия, нечетен брой. Питка със сода и късметчета,сърми и чушки,боб, ошаф, чесън и орехи счукани,плодове и мед. Ще бъдем и при наште и при свекървата, просто ще преядем якоо  ooooh!

Лека вечер на всички!   bouquet

# 107
Хопа, ето ме и мен! Дано и мен да помните!  Embarassed
През септември ми се развали компа и до онзи ден ходех в близкия клуб от време навреме да ползвам нета. Сега имам нов и не мога да му се нарадвам. Много ми липсвахте, но и нямам грам време да ви чета. Не съм се върнала на работа, но ходя само 1 ден в седмицата за допълнително парички, и работя в къщи.
Калоян от 1 седмица е на ясла. Рев, сополи, истерии ... не мога да го вкарам вътре, не дава да го преоблека абе кошмар.  #Crazy  Той реве и аз рева.  newsm45
НИЕ СМЕ НА ЛИНИЯ ЗА КОЛЕДНОТО ПАРТИ! Нали нямате кавалери.
Дано не е много нахално, моля този който организира тържеството да ми прати на личини остава ли  22.12 от 10ч. в Ментов носорог и колко парички трябва да платя.
Много ще се радвам да се видим след толкова време.  Hug
Целувки и доскоро!

# 108
  • София

Привет, Биляна  Simple Smile!Остава за 22-ри от 10ч. в същия клуб.Плаща се предварително на място, т.е. трябва тия дни да отидеш и да платиш.Аз платих в четвъртък , тогава имаше записани 6 деца, а максимума ще е ок. 15. Затова трябва за се побърза  Peace

Днес съм много щастлива, Кали пишка в гърнетооо  newsm44 най-накрая...Знам, че за повечето от вас това е ежедневие вече, но за нас си е постижение.Всеки ден я слагах, но безуспешно и ето, че дойде моментът.Имаше силни аплодисменти и единични възгласи- ура, от моя страна  Mr. Green, а гърнето изпя песничка.

# 109
  • София
Привет и от нас!

Най - после да пиша и аз. Или Рая ще ме вдигне от компа, докато пиша, или мъжо ще седне да види нещо и ми затваря прозореца с бг-мама. Днес той е на работа, а Рая се е заиграла и аз използвам ситуацията.

Ние имахме гости в петък с преспиване. Рая си легна след 0:00ч /както и ние де/, но на следващата сутрин беше на линия за бате Енчо. Не сме излизали на вън от 2 дена, че е студено.

Ние на Бъдни вечер ще спазваме традицията за постните ястия. Аз ще съм по тестените изделия /питка с пара и кравайчета/, мъжо по пълнените чушки с боб. Ще има сърми, мед с орехи /няма да му слагам чесън, че хич не съм му фен/, плодове и т.н.
 От село ще си вземем торба със слама и ще се храним на земята /поне за сега такива са плановете/, но да видим Рая дали няма да ги развали.

Олимпия - дано гърците са прекратили стачката и всичко да е наред с пътуването ти. И дано не ти се налага, пък било то и само да Кулата, да пътуваш с "наши" вагони. В бързите влакове към морето първа класа /или както го наричат "А" вагона/ е по - зле от втората класа. Вагоните са стари, не отоплени, мръсни, и друсат ужасно.

bilqna - честит ти нов компютър. А за яслата - и ние сме така. Рая почва да реве още от нас. Утре пак тръгва на ясла /след 2 - седмично прекъсване / и още от сега се настройвам на рев. Добрата новина е, че в сряда ще им е тържеството с Дядо Коледа - дано й хареса. Не знам какво ще и подарим, защото събират по 5 лв. за почерпка и подарък. Сигурно ще е нещо от магазин за 1 лв  Wink. Иначе искат подарък - играчка да се занесе и да остане я в яслата. Още нямам идея какво ще взимам за там.

Elix - браво на Кали!  smile3501. Да продължава в същия дух!

Спирам да пиша, че станах досадна.Лек ден на всички.

# 110
Браво на Кали!
Продължавайте така, много е сладко да гледаш малкото дупенце, обуто в миниатюрни гащички, а малкото човече да си казва "Мамо, пиш-пиш, аки...бравоооооо"  Laughing
Още сме с нощен памперс обаче, не знам кога ще го махна  Rolling Eyes 2-3 нощи не го напишва, на следващата го пълни догоре...
Сутрин веднага отива на гърнето (много хубаво казва тази дума, а аз неясно защо, продължавам с "цукалото"  Rolling Eyes)
Надявам се днес да пътувам безпроблемно...
Пак ще ви пожелая ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ   bouquet   bouquet   bouquet

# 111
Ето Тея с прическа
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190612&photo=7

Утре ще ида да клубчето да си платя таксата.

# 112
Здравейте и от нас. Hug
Малкия вече е по добре.
Игси,Тея е като една малка принцеса. newsm10
OLYMPIA  стискам палци,днес да успееш да заминеш. Peace
 stefaniika  честит рожден ден на мъжа ти. hbdayА тортите изглеждат божествено. smile3521
Еми това е за сега от мен,желая ви лек и спокоен ден. Heart Eyes

# 113
Здравейте!
Олимпия, съжалявам за премеждията ти надявам се, че вече си заминала и пътуваш удобно с Коки.
Биляна, добре завърнала се!  Hug

# 114
Среднощно гости в темичката  Mr. Green

Нещо ми е много напрегнато и съм си седнала пред компа с чаша винце, от което остана само на дънцето  Crazy  Децата май няма да ходят изобщо на детска идващата седмица и ми идва доста нанагорно, защото ми останаха някои завършителни неща покрай празниците и ми се искаше да ги изпълня. Да, ама Не. Ще видим дали времето ще позволи по-дълга разходка и представяте ли си моите палави момичета в магазин как вършеят  Mr. Green  , просто ще ми се наложи да купя поне опаковки за подаръците  Rolling Eyes

Олимпия, това се казва "цирк". Но нали знаеш - всяко зло за добро!" Може би така е трябвало да стане и да не заминеш в предвидения момент  Hug  Всичко ще е наред, само да сте здравички  Heart Eyes

Игси
, твоята кукличка е страхотен фотомодел!  Grinning  Да й пуснеш снимки за конкурс  Flutter

Отивам да се разположа в хоризонтално положение вече, че децата сутрин са кукуряци още от 7ч и нямат милост към къснолегналата си майка  Laughing  Лека нощ...

# 115
Честит рожден ден, Игси! Много здраве, щастие, късмет, усмивки! Весел празник!

# 116
Честит да бъде този ден, във който всеки е роден и е поел дъъъъх със жааааажда! Честит да бъде този час, когато ти, когато аз, когато няяякой се рааажда! Нали с децата ни светът се подновява всеки път, за туй е млад тооооозииии свяяяят. За приятелите наши нека вдигнем тежки чаши и отпием глътка вииииино, нека зло да ни забрави, да сме живи, да сме здрави и живееем стооооо годиииинии!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИГСИ!

# 117
Ей, Рибче, много хубава песен, присъединявам се към твоите пожелания! Игси бъди жива и здрава, и много щастлива!

# 118
ИГСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Успех във всичко с което се захванеш.
Късмет във всичко, което не зависи от теб.
Сбъдване на всичко, за което мечтаеш.

Пожелавам ти и на 100г. да си весела и енергична като

Двете с Тея да си правите шопинг ето така
и после да отморите при тези младежи

# 119
  • София
Честит рожден ден, Игси! Бъди щастлива майка и обичана съпруга!

Сутринта заведох Рая ма ясла. Почна да плаче още като зърна сградата.  smile3518
 Днес е някаква госпожа, която до сега не съм виждала, но май е най - гадната от трите. Издърпа Рая вътре в групата толкова грубо...За капак и санитарката не е от най - обичащите работата си. Милото, не знам как ще изкара днес.

Почвам да действам по домашната работа. Лек и спокоен ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт