В 16.30 отиваме цяла делегация на гарата (аз и малкият само щяхме да пътуваме) - мъжът ми, дъщеря ми, сестра ми, мъжът й и бебока им; 2огромни сака и разни чанти, чантенца, пликченца...Влакът за Атина трябва да тръгне в 17ч. Тичаме към първи коловоз където трябва да има супермодерен влак, аз и бебо трябва да сме в спален вагон първа класа - и к'во виждаме - един ръждясал влак, дето ще се разпадне до Дупница, пък какво ти пътуване 14часа до Гърция
На касата обясняваме, че не мога да пътувам с автобус, тъй като имам контракции и съм с бебе на 22месеца, което ще иска да спи на ЛЕГЛО, а не на седалка в автобус...На което ми се отговаря - "Нали до Кулата ще сте в кушет-вагон?" Избеснях, добре че мъжът ми е по-спокоен, иначе щях да изпадна в истерия...Каква полза от това, че от 17ч до примерно 20ч ще съм легнала, след като цяла нощ ще се лашкаме в автобус???
Утре пак сме на гарата в 16ч, ако е отменена стачката - ще пътуваме, ако не - и вдругиден, и по-вдруги ден...
Яд ме е на гърците, че стачкуват, ама пък българите да ме убеждават въпреки всичко да пътувам - е, вече съвсем

Отгоре на това и ми казват - всичко е продадено до края на годината (айде бе, всички пътуват в първа класа...), после мъжът ми като вдигна тон - а, имало 1 място...

! Страхотни са тортичките, браво на теб
Аз днес пък правих единствената, която правя добре- бисквитената

Той реве и аз рева. 
!Остава за 22-ри от 10ч. в същия клуб.Плаща се предварително на място, т.е. трябва тия дни да отидеш и да платиш.Аз платих в четвъртък , тогава имаше записани 6 деца, а максимума ще е ок. 15. Затова трябва за се побърза
най-накрая...Знам, че за повечето от вас това е ежедневие вече, но за нас си е постижение.Всеки ден я слагах, но безуспешно и ето, че дойде моментът.Имаше силни аплодисменти и единични възгласи- ура, от моя страна
. Иначе искат подарък - играчка да се занесе и да остане я в яслата. Още нямам идея какво ще взимам за там.
. Да продължава в същия дух!
А тортите изглеждат божествено. 
Децата май няма да ходят изобщо на детска идващата седмица и ми идва доста нанагорно, защото ми останаха някои завършителни неща покрай празниците и ми се искаше да ги изпълня. Да, ама Не. Ще видим дали времето ще позволи по-дълга разходка и представяте ли си моите палави момичета в магазин как вършеят