Коледата наближава, ФЕВРУАРЧЕТО ще украсява

• 10 621
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Весело посрещане на Новата 2008година  Hug  Hug  Hug

# 241
За много години! Да сте живи и здрави вие и всичките ви любими хора!Много късмет и благополучие през новата година!

Последна редакция: вт, 01 яну 2008, 00:49 от Atrakcia

# 242
ЧЕСТИТА НОВА 2008 ГОДИНА!
НЕКА ЗДРАВЕТО, КЪСМЕТА, ЛЮБОВТА  И ЩАСТИЕТО НЕ ВИ НАПУСКА ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА!
ЗА МНОГО ГОДИНИ!

# 243
ЧЕСТИТА НОВА 2008г. НА всички МАМИ, ДЕЧИЦА И СЕМЕЙСТВА ВИ ПОЖЕЛАВА МЕ МНОГО,МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ ,САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ И ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА!

love001  love001  love001 И  Hug Hug Hug ОТ НАС

# 244
Пожелавам на всички здраве, щастие и много късмет!

# 245
Честита да е Новата година,
щастливи да са в нея всички дни
от старата година, що отмина,
ти само хубавото запомни!

# 246
  • София
Нека Новата Година Ви донесе всичко ,което не се купува с пари - здраве, любов ,мъдрост ,истина ,и пари за всичко останало!

Мами, какво Ви се падна от новогодишната баница? Рая първо си избра 3 парченца без късметче в тях, а на четвъртия път изтегли "миенето на чиниите"  newsm62. Е, после й се падна Любовта /ще се почва още от яслата с гаджетата   remybussi/ и парата. На мен ми се падна страстен секс, нова къща и мързела. А на татето - бебе /Рая му избра парчето/.
 Рая още по Коледа като я питахме какво ще ти донесе дядо Коледа казваше - детска кухня. На тати щял да донесе...бебе, а на мама...семки. Това за бебето и семките не знам от къде й беше хрумнало.

Последна редакция: вт, 01 яну 2008, 16:05 от irinopolis

# 247
Мами, какво Ви се падна от новогодишната баница?

На мен и на Бъдни вечер и на Нова година ми се падна....братче (на Ивана)  Mr. Green Embarassed

# 248
На мен се падна здраве и ново жилище, на Бужи - да печели пари, Анатоли ще е късметлията  Grinning

# 249
Честита Нова Годинааааа!  Hug

Бъдете здрави, гответе се за много нови емоции през годината и за нови запознанства  Grinning  Дечица да ви радват с постижения, мъжИ да ви глези повечко, а домашният уют да се запази дъъълги години!!!
И едно пожелание, което намерих из форумите, но много ми хареса:
На банковата ви сметка са преведени 365 дни щастие и късмет! Харчете ги със здраве!  Laughing

Вчера изпробвахме новите ролери на Сузи в коридора на блока  Mr. Green  /живеем в общежитие и коридорът е много дълъг, колкото блока дефакто/. Голям кеф беше, сложих Рони да спи на обяд и ние със Суз щурмувахме терена  Joy  Снимки още не съм свалила от фотоапарата, но и днес мисля да им нащракам един куп и тогава ще ви показвам щуротиики и глезотиики

Хич не ми се искаше да започва тази година, но се настройвам психически за много натоварено ежедневие  Crazy  Само да сме здрави, всичко ще е наред  Praynig   За пръв път ми се случва да не се радвам толкова на новата година  Embarassed  Стискайте ми палци  Praynig

Децата ме викат вече да играем  Joy  Хубав ден на всичкиии!  Hug

# 250
Добро утро! В Плевен е зимна приказка, а и не спира да вали.
Да покажа малко снимки и клипче на сурвакарчето Божидар  Laughing

# 251
  • Пловдив
Здравейте, мамчета  Hug
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! НЕКА БЪДЕ ВЕСЕЛА, ЗДРАВА, ПЛОДОРОДНА! ДА НИ СЕ СБЪДНАТ ПОНЕ ПОЛОВИНАТА МЕЧТИ! ДЕЧИЦАТА ДА СА ЗДРАВИ И ДА НИ РАДВАТ!

Мами, какво Ви се падна от новогодишната баница?
На мен се падна учение  newsm78, аз мислех че съм приключила с тая част от живота си, ама ще видим, на мъжа се паднаха 2 късмета - пари и нова кола, та сега се чуди каква кола да си купи  Mr. Green, на Руми - брак  Shocked, у свекито пак ядохме баница - там на Руми се падна здраве, на мъжа - успешен бизнес, на мен - пари.

Атракция и тук е зимна приказка и още вали  Grinning Откога го чаках тоя сняг
Мисля да си взема отпуска да му се накефя, искам да правя снежни човеци, да се търкалям в снега и да си играя като малко дете...толкова време нямаше сняг в Пловдив Crazy

# 252
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА. НЕКА 2008 ВИ ДОНЕСЕ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И БЛАГОДЕНСТВИЕ НА ВАС И СЕМЕЙСВАТА ВИ!   ura  bigdance2 Tada

Навън снегът е страхотен. Мисля, че най-накрая шейната ще влезе в действие. Докато снигнем до кухнята с Дани днес бяхме станали като снежни човеци, най-вече той Mr. Green , че ходихме и два пъти, защото аз си бях забравила парите за купони Embarassed

Исках да попитам майките на дечица от София, които още не ходят на ясла какви са им плановете за септември тази година. В първия момент се зарадвавах на новата система за записване в градини и ОДЗ-та, обаче май се оказва, че не е трябвало. Оплаках се и в другата тема -  по новата система не мога да го запиша Дани на градина и днес отидох да подам молба в ясла. От там в прав текст ми казаха, че въобще няма смисъл да подавам молба, защото е голям и няма да го вземат.  Shocked, да  съм го запишела направо на градина. Обеснявам аз, че това е невъзможно, че системата няма да ни приеме и т.н., глас в пустиня. #Cussing out Остава единственото ОДЗ в квартала с една група от 20 места, за което напливът е огромен от няколко квартала. В крайна сметка се оказва, че най-вероятно ще трябва да си седя вкъщи до септември 2009, за да може да тръгне на градина. ooooh!

# 253
ЗА МНОГО ГОДИНИ! С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ  И КЪСМЕТ!

При нас също е зимна приказка. От утре ще се возим и ние на шейната. Днес се порадвахме на снега като си хвърляхме топки. Вили само повтаряше бабап, бабап- в превод топка, още не си обяснявам защо така им вика.
Сега ще разгледам снимчиците и клипчето на Божидарко. Утре и аз обещавам да покажа малко снимки от новогодишната нощ.
До скоро, че сега имам малко задачи.Hug Hug Hug

# 254
Здравейте мили мами и дечица Hug,
да понапиша няколко реда ,докато съм откраднала време за това, достана натоварен график по празниците,да обиколим всички познати и с това ядене се чувствам като кит  Joy hahaha,
на Коледа и нова година парата се падна на татито bowuu,заедно с нова къща, успешен бизнес , на мен ми се падаше здравето, околосветско пътешествие,любов Crazy,на Боби щастие,много усмивки и нова кола hahaha,нова година посрещнахме у наши приятели и малчо геройски издържа до 1ч. Heart Eyes,
ох с тия ясли и детски градини отсега ми се надига  #Cussing out Twisted Evil Close,
и във Варна имаме сняг newsm44 smile3534, но и дума не ства за излизане ,защото  вятъра може да те запрати на северния полюс при дядо Мраз Wink,
Вожда получи много подаръци:батут, голям багер с ремарке пълно с дървета и камъни пластмасови/това чудо се разглобява изцяло/манията ние да разглобяваме и събираме отново всичко, паркинг с гаражи и коли,всеки гараж си има ключ за отключване, пижамка и мотор с дистанционно,абе във вихъра си е човека многооооооооо доволен,
да са честити придобивките на мало и голямо да си ги ползвате с кеф Party,
мале,мале сигурно ще ме намразите с това послание
лека вечер   bouquet
р.с ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕНИЦИТЕ ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И УСМИВКИ!!!

Общи условия

Активация на акаунт