Коледата наближава, ФЕВРУАРЧЕТО ще украсява

• 10 624
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • БГ
Ехооо, ето ме и мен,  Hug   позагубих се, но важното е, че сме здрави, щастливи и удовлетворени от празници, срещи, подаръци и каквото още ви дойде на ума!!!

БЛАГОДАРЯ на всички за чудесните пожелания по повод имения ми ден! Много целувки и прегръдки и за малките адашчета - Чечо и Стефко, да са ни живи и здравички и да слушкат мама и тати!!!

По-късно пак ще пиша, че някой ми звъни на вратата?!

# 226
  • Пловдив
Ето ме и мен, ама къде сте всички  Rolling Eyes
За последен път се включвам тая година и искам да ви пожелая:
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА! Нека тя ни донесе много здраве, щастие, повече радост за нас и повече усмивки по детските личица!

Малко късно, но все пак да пратя една снимка на въпросното злополучно креватче на Руми.
Ето го По принцип заспива там, където е розовото чувалче, понякога я местя на нейната кошарка, а съм я намирала на пода, до табуретката (на шареното килимче). Как пада според вас  newsm78 Аз все още си мисля, че слиза да ни търси...

Ето и някои от новите й играчки

# 227
  • София
Здравейте и от нас!

Честит имен ден на патерици на всички празнували!

Аз не мога да се похваля с подаръци. С половинката си подарихме нищо, ама от сърце!
А ето я Рая с нейния подарък. На заден план се вижда малката кухня подарък от вуйчо и вуйна. Беше голям майтап с тоя подарък. Рая си знаеше от началото на месеца, че Дядо Коледа ще й донесе детска кухня. И пристигат брат ми и снаха ми на 24.12 на обяд. Снаха ми облечена с дълга розова грейка, шарени щапука и шал и държи в ръка кутията с малката кухня. Рая виждайки я се ококорва насреща й и казва "Деди Коледааа".

Ох, не мога да пиша повече. Лека вечер!

# 228
Здравейте!

bouquetЧестит празник на всички именници на патерици!  bouquet

Леле, колко хубави  подаръци са получили всички деца. Явно много са слушкали. Party

При нас паричката се падна на дядо Боже. Пожелавам си да пази всички и да сме живи и здрави. Питката беше много вкусна, защото Вили помагаше на баба. http://images22.snimka.bg/004799057.jpg

Вили получи много подаръци маса със столчеhttp://images22.snimka.bg/004798960.jpg
количка и две куклиhttp://images22.snimka.bg/004799059.jpg
конструктор, пералня, таралеж, книжки, кубчета и дрешки.

Сега да ви покажа и снимките с дядо Коледа от градината. Дано да не ви изплашим
http://images22.snimka.bg/004798962.jpg
Тук вече е спокойнаhttp://images22.snimka.bg/004798961.jpg
А ето и една снимка с Ники и Лъчко на мама Нина и с приятелката й Женя.
http://images22.snimka.bg/004812807.jpg

Може би се включвам за последно тази година, защото утре очакваме да пристигнат братовчедите от София, затова от сега ще пожелая на всички
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА! Hug Hug Hug

# 229
Здравейте и от мен!

Със закъснение Честита Коледа на всички и вече празнували именици!

Ивана също получи много подаръци от истинския дядо Коледа (един комшия се направи  Wink ), че чак вече ми се ще да подредим детската й стая, за да има къде да ги слагаме  Rolling Eyes

Весело посрещане на Новата година и дано с нея си отиде всичко лошо от старата!

# 230
Присъединявам се към пожеланията на Слънчо, всички болести и лошотии да си отидат със старата година, а с новата да дойдат само нови хубави неща!
Тинче, Вилито много е плакала от Дядо ти Коледа, моят брат е все така разплакан на тия снимки. Важното е, че подаръка е бил хубав.
Ако се чуете пак с мама Нина, много поздрави от нас.
Иринополис, Райчето е чудесна просто, разходих се из сайта ти, много хубави снимки! Няма значение какъв е подаръка, важното е да е от сърце,  Wink
КАте, а допускала ли си варианта да си слиза детето и понеже не може да продължи от чувалчето за това да плаче. Може би просто е стресирана от това, че няма никой при нея  newsm78
На всички пътешественици, браво, радвам се, че сте си изкарали прекрасно, а на тези, които тепърва ще пътуват, лек път и весело посрещане на Новата Година!
Ние днес също тръгваме, ще ходим в Пазарджик, при свекито и в Пловдив, при татко. После ще ходим на Хижа Здравец да караме шейни, а после на Бачково да кръстим Мони. Предвидили сме голямо пътешествие, дано всичко да е ОК и децата да са здравички.
Хайде, весело посрещане!

# 231
Весело посрещане на Новата година.И ние тръгваме сега за Синеморец ще бъдем там до 2-ри.Лек път на всички,които ще пътуват.Само здраве,усмивки и целувки. Hug Heart Eyes

# 232
Здрасти на който е пред компа  Hug
Ние продължаваме да подаръкодаряваме и събираме  Crazy Малко остана, вижда му се края  Grinning
Снощи направих сурвачката на Бужи - много добре се получи, кефя се  Party Той обикаля и вика "Сува,сува"  Joy

# 233
Здравейте мами!  Laughing
Не съм сигурна дали ще успея да се включа с поздрави за новата година затова сега ви пожелавам весело посрещане и прекрасни емоции. Като гледам повечето ще сте някъде за празничната нощ   travel и предполагам там ще се погрижат добре за вас.  bowuu   cheers
Останалите мами, които ще празнувате със семействата си у дома какви вкусотии ще готвите?  cook
Ние с мъжа ми и баща ми ще правим капама и различни малки сандвичи от франзели.
На тръни съм как ще понесе Яни гърмениците тази година.
Много целувки и доскоро!

# 234
Ние ще заложим на вратните пържоли  Mr. Green Менюто е:залена салата, пържоли на скара, гъбен сос, пита,торта,баклава,баница с късмети,мезета,ядки....да видим после колко дни ще дояждаме  Grinning

# 235
  • София
Здравейте, мами!

Виждам, че някои от вас ще пътуват за посрещането на Новата Година. Желая ви лек път и весело и безаварийно празнуване.

krasykm06 - благодаря за милите думи.

bilqna - ние ще празнуваме с приятели у тях /живеем в гарсониера и е доста трудно да се съберем повече хора в нас/. Днес ходихме да пазаруваме за утрешната вечеря. Менюто е тривиалното -  салати, пържоли на скара, ядки, баница с късмети, мезета...Аз съм намислила да правя питка - ще пробвам нова "плетка", дано се получи.
 И аз не знам Рая как ще "понесе" пукотевиците. Миналата година все се будеше и плачеше от гърмежите. Сега като гръмнат на вън пиратки само се ослушва и казва 'Нещо г'имна".

Надявам се утре да успея да се включа. Лека нощ.

# 236
Здравейте, милички!

Честит имен ден на патерица на Стефанийка и на малките бонбони!

Желая весело посрещане на Новата 2008-ма. Само прекрасни неща да ни се случват през нея!

Прегръщам ви силно, дечицата също!

# 237
  • София
Включвам се набързо, че след малко тръгвам...
Желая весело посрещане на новата година на всички!

# 238
Как бързо измина тази година, направо не ми се вярва  #Crazy Изобщо не съм настроена да посрещам новата  Crossing Arms

Весело посрещане на всички и до догодина   bouquet

# 239
Весело посрещане на новата година на всички! Нека тя да е по-добра и по-късметлийска от старата!   Grinning

Как бързо измина тази година, направо не ми се вярва  #Crazy

Така е, а като се замислиш, че скоро децата ще станат на 2  Rolling Eyes  Mr. Green направо ми звучи като на 20 - вече няма да са бебета, а малки госпожици и господа  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт