Коледата наближава, ФЕВРУАРЧЕТО ще украсява

• 10 631
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
ВЕСЕЛА КОЛЕДА! С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, ЛЮБОВ И РАДОС ВЪВ СЪРЦАТА!

Нека се научим да прощаваме,
нека бавно остаряваме,
повече да се обичаме
на себе си нека да приличаме!
Нека бъдем по добри!

Специални поздрави на всички мами и дечица от мама Нина. Hug  love001 Hug

Донинка, елфския поздрав е много готин, също и снимчиците. После ще го пусна и на Вили.

Краси, поздравления за тортата.  smile3501

Тони, дано днес Чечо е по-добре и бързо да оздравява Hug

Обещавам и аз тези дни да кача малко снимки.

# 211
Честита Коледа на всички ви! Да сте живи и здрави, весели и засмени, щастливи и обичани, а в семействата ви да цари мир, разбирателство и любов!
[/color]
Честит рожден ден на патерици!

Доколкото разбрах среща е имало. Ще се радвам да видя снимков материал и да разкажете как е било.

Мама Ели, какво правите на Априлци? Много хубаво да си изкарате и поздрави и целувки на дечица от нас с Деян!

И не прекалявайте с яденето, както направих аз...

# 212
ВЕСЕЛА КОЛЕДА! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЗДРАВЕ И ПОВЕЧЕ УСМИВКИ
Здравейте мами.
Извинявам се, че ви подведох за коледното парти, но Яни е с Т от четвъртък, а от три дена пие първият си антибиотик в живота. Изкара ни акъла това дете. Но нали ходим на ясла ... другото ви е ясно.
Предполагам, че не е мястото и момента, но да споделя. Май едната леля в яслата поступва децата. Ако разберете такова нещо или вече знаете, че така се постига послушанието на вашето дете как постъпихте?
Хубави празници и доскоро! Целувки.

# 213
Май едната леля в яслата поступва децата. Ако разберете такова нещо или вече знаете, че така се постига послушанието на вашето дете как постъпихте?
Задавала съм си този въпрос. И двамата с Анатоли сме много "шантави" на тая тема, та не знам тая леля, като разберем,че шамари , какво ще я последва..Аз отговор не мога да дам, само размишлявам  Thinking

# 214
Здравейте! Коледа мина и хайде на работа  Laughing аз току що изпратих Мони на ясла, че имам да подавам разни молби и да вадя разни документи, но каката ще я водя с мен, поради което тя още спи  Sunglasses Вчера бяхме на гости , имаше и клоун, който беше онзи Живко Драгостинов от "Танцувай с мен 1". Децата много се забавляваха и тази сутрин не щат да стават.
Честит имен ден на Чечо на Тонито, да е жив и здрав и много да слуша мама и тате!
Честит имен ден на Стефан на Черешка, и той да е жив и здрав, по-малко да боледува и мама и тате да го слушат повече!
Стефанийка, на теб ти жалая много щастие и здраве!

# 215
ЧЕСТИТА КОЛЕДА и ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на Стефан, Стефка и подобни  Hug

Здравето и любовта да не напускат домовете ви, а парички да пълнят джобовете ви!!!   bouquet

Краси, аплодисменти за чудесната торта  smile3501  А подаръците са направо супер, дано си играят повече. Че моите имат играчки, но не играят с голям интерес с тях   Mr. Green

Ние се върнахме вчера от Видин, успях да ви изчета, но сега смогвам да ви пиша. Напълнихме колата с подаръци и изненади  Flutter  Децата получиха чудесна количка за кукли, 3 бебета и 1 голямо Барби, 2 плюшени играчки, жилетка за Сузи, якенце за Рони, телевизионна игра за Сузи и ролери, мобилен телефон /Суз направо изпищя като го видя  newsm44  и забрави за другите неща  tooth / и какво ли още не, лакомства по две торби за всяка  Crazy  МъжИ намаза 2 блузи и 1 жилетка, самобръсначка и магнитче за хладилник с шишенца  Mr. Green  и малко козметика. Аз пък 2 шала /единият е хубав, но другият е от времето на баба ми като модел  Sick , но важна е идеята  Laughing / и златни обички от половинката  Flutter 
Изфуках се порядъчно  Mr. Green , чакам и вие да го направите  Blush

Целувки на всички и сиииилни прегръдки!

# 216
  • Пловдив
Ето ме и мен!  Hug Вкъщи нямам интернет и сега четох, четох...обаче вие не сте писали много де...явно повечето ги е нямало или са били заети по празниците  Laughing
ЧЕСТИТА КОЛЕДА и от мен! ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ КОЛЕДАТА ДА Е НЕЗАБРАВИМА, А ГОДИНАТА НЕПОВТОРИМА! ДА СТЕ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ЗАСМЕНИ И ОТ БОГ БЛАГОСЛОВЕНИ!
Я кажете кой какво ще подарява на половинката, на мен това ми е най-трудно, вече съм се изчерпала от към идеи. Мисля този път да излезем заедно и да си купим кой каквото иска.
Бях пуснала специално такава тема! Дано си я намерила Peace
За тортата поздравления!  smile3501
Честит имен ден на Чечо на Тонито, да ти е жив и здрав и много да те радва!
Честит имен ден на Стефан на Черешка, и той да е жив и здрав!
Стефанийка, на теб ти желая много здраве и любов!

Рибче, ето и аз да се изфукам...май ние най-много сме слушали тая година, от подаръци ни отесня апартамента Embarassed
За Руми - пързалка, супер град на Bildo(влакче с релси, човечета, вагончета и мини конструктор да се строят сгради), книжка с прожекционно апаратче, музайка, метални виличка и лъжичка, нова четка за зъби Нюк, кремче и разни други такива, дрешки, а бебето и кухнята останаха за рожденния ден
За мен - мъжо реши да ми подари фитнес уреди  Shocked, преди 3-4 години много исках, а той все ме разубеждаваше, сега пък сам решил - един велоергометър и един степер, от майка ми - боди, козметика, от баба ми - пуловер и жилетка
За тати - едни безжични слушалки за ТВ (да си гледа без да се притеснява да не събуди Руми), ръкавици, колан и парфюм (от майка ми)
Семеен подарък - една система за домашно кино, ще трябва и една ютия да си купим, че моята се развали точно на Коледа.
И ние само по гости бяхме по празниците, прекарахме си чудесно, Руми на Коледа едвам я приспах, толкова беше радостна и превъзбудена, че не искаше да си ляга...

# 217
  • Пловдив
А сега да допиша...и да споделя...
На 21-ви бях на фирмен коледен купон, прибрах се в 7 сутринта, с мазоли по краката от танци...мъжо ми се обади в 5 часа да пита дали нещо не ми се е случило, а като се прибрах вече пиеше кафенце  Embarassed Тръгнахме да пазаруваме в Метро, легнах си чак към 11 и поспах 2 часа и после ходихме да си вземем малката от свекитата. Прекарах си чудесно и не чувствам угризения, макар че мъжо ме смъмри яко и използваше всеки удобен момент да ми го натяква. Вашите мъже как се държат след подобна "неразумна" постъпка от ваша страна?

На Бъдни вечер парата се падна на свекър ми, от което всички останахме доволни. Винаги се пада на мъжа ми, пък той работи заедно с баща си, така че парата пак е в семейния бизнес  Grinning Добре, че не се падна на Руми  Mr. Green При вас на кой се падна?

За коледните подаръци много се радвам. Мъжо за пръв път успя да ме изненада. Винаги предварително знам какво ще ми подари, даже сама си го избирам, а често съм оставала и без подарък, този път съм много щастлива...

Свекито пак ме ядоса, ама какво да се прави...мина ми вече  Rolling Eyes Разопаковам подаръка и мъжо почва да сглобява колелото и степера, познайте кой пръв се качи да ги пробва  Close Освен това после започна да обяснява как сега вместо да чете вестник докато Руми спи, ще кара колело да отслабва  Twisted Evil

Вчера си починах страхотно...не съм готвила, не съм чистила, Руми имаше доста играчки, с които да се забавлява самичка...Покарах малко колело, следобед заспах с малката и се събудих отпочинала...Обикновено след празниците се чувствам по-уморена, радвам се че този път не беше така, а при вас как беше?

# 218
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЧЕЧО НА ТОНИ, СТЕФАН НА ЧЕРЕШКА И СТЕФАНИЙКА,
МНОГО ЗДРАВЕ, РАДОСТ ДА БЛЕСТЩУКА В ОЧИТЕ И С ГОРДОСТ ДА НОСЯТ ИМЕНАГА СИ!
!

ЗА МАЛКИТЕ ИМЕНИЦИ:
ЗА  ИМЕНИЧКИТЕ:

# 219
  • София
Честит имен ден, Стефи!  bouquet

Честит да е и на малките Чечо и Стефко!
Hug

Бъдете много здрави и добри!

Искате снимки от срещата , но ние почти не снимахме, е все пак аз имам 2-3 снимчици  Тук

Вече открихме ски- сезона. Ходихме на Боровец и се размазахме от кеф.Пистите бяха отлични , времето прекрасно, а гледката...без коментар.., снимки може да видите след тези от клуба.  Нямахме възможност да се видим със Слънчо, разминахме се.Кали цял ден я гледа баба й , а довечера пак ще й я зачислим, защото отиваме на Витоша на нощно каране  Party

Дядо Коледа й донесе един голям мечо, сега дядо Мраз го чакаме с много повече подаръци. Wink

# 220
  • София
Кате и при нас парата се падна при свекър ми, а имаше и за всеки късметче. На мъжа ми му се падна печеливш бизнес, а на мен пътешествия  Sunglasses На Кали й се падна здраве- дано  Praynig

Краси, супер е тортата, а и на вкус имаме потвърждение, че е била екстра  Wink

Хармъни, дойде ли машината, дядо Коледа нали не се е сецнал в кръста   Laughing?

# 221
Благодаря ви за пожеланията  bouquet
Честит имен ден на адашчето Чечо! Нека расте здрав, умен и все така чаровен!
Честит имен ден, Стефанийка! Бъди здрава, щастлива и обичана!

Ние късмети слагаме само на Нова Година в баницата. А на коледа е питка с пара.
Моите калпазани, както си играят и почват да се карат. Но, предполагам, че при всички е така. С две думи "голям купон" Mr. Green Стефко последните 2 седмици, започна да повтаря много думички. Сигурно вашите дечица повече говорят, но всяко дете е различно. И като научи една думичка и все нея повтаря Joy

Лек ден на всички!

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 14:10 от chere6ka

# 222
ИСКАМ ДА ПОЧЕРПЯ ВСИЧКИ ВИ ВИРТУАЛНО ЗА ЗДРАВЕТО НА МОЯ СИН.  cook beer Wine Glass cook cook
Благодаря ви от сърце за пожеланията. Grinning
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НАШИЯТ АДАШ СТЕФКО!НИЕ МУ ЖЕЛАЕМ ДА Е МНОГО ЗДРАВ И ПОСЛУШЕН.ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СТЕФАНИЙКА!МНОГО ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ.

# 223
Здравейтеееее!
Честито на всички Стефки, Стефчовци и техните близки! Да са здрави и много щастливи!
Аница, празнувахме в Априлци и се пързаляхме на Беклимето.  Grinning Целунахме чудотворната Троеручица в Троянския манастир.Починахме си добре. Прибрахме се снощи късно. Много целувки на Део! Heart Eyes
Нямам много време за форумите, но ще се включа догодина smile3503 със сигурност с повече подробности около нас и много снимков материал.
На всички желая празнично настроение и само хубави емоции!
  love001  love001  love001

# 224
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Бъдете много здрави!

Общи условия

Активация на акаунт