"АПРИЛските деца обичат щурата игра със снежни топки и шейна"

• 11 350
  • 286
  •   1
Отговори

13.03 Рая на jenny_K, 30 г

15.03 Мадлен  на Mystic, 27 г., France

19.03 Маргарита на buble, 29г., София

20.03 Ина на pegi, 26 г., Г. Оряховица

25.03 Екатерина на snej_7, 25 г., В. Търново

26.03 Тони на Чаено момиче, 26г., София     
         Вяра  на Сабина

27.03 Георги на Dezy, 29г., Варна

28.03 Калоян на desi, 29 г., София     
         Христо на hriskata, София

29.03 Боян на mimi75     
         Михаил на MTania, 30г., София

30.03 Калина на DIS_M, 24 г., Русе

31.03 Невена на Мецанка, 29 г., София     
         Христо  на ~Цвети~, Асеновград

01.04 Ана-Мариа на x_diabet_mama   
         Матей на Вени*, 35 г., София   С
         Станислава на natali_sl, 26 г., София

02.04 Пресил  на Филипа, 26 г., Русе   
         Симеон на IKI_79, Силистра 
         Христо на Танина, 25г., Бургас 
         Радослав на Зени, 27 г., Варна   
         Ники на Еми-Н 

03.04 Иван на adyto, 30 г., Смолян
         Ивайло на юл4е, 27г., Пловдив 
         Йоана на ~клио~, 35г.

04.04 Христо и Юлиян на nadiaeuro, 27 г., София   
         Пламен на Катя (Сливен), 28 г.   
         Сами на kremakula   
         Симона на Cherepahova, 27 г., София 
         Реа на ramama, 25 г., София

05.04 Никола на mama-didi

06.04 Иван на ladye,31г София 
         Инес на halapela
         Николай на krassenka
         Йордан на tyty, Варна

07.04 Давид на Beauty, 24 г., Русе   
         Ивайло на Vaska, 25 г., Благоевград   
         Ивайло    на nokon2, Варна
         Деница на dibo, 27 г.
         Стефан на orell, Смолян   
         Божидар и Кирил  на марианна,28г., София

09.04 Огнян на silvanka, 27 г., София

10.04 Виктор на elica s, 22 г., Плевен   
         Емил на bobbi, София
         Емил на ra4e
         Теодор  на mama79, 27 г.   
         Гергана на ani80
         Димитър на мама Ж
         Ина на tusana   

11.04 Ивайло на Rossi, 30 г., София
         Даниел    на bubka, USA/Пловдив
         Калоян на Mum   
         Ева на evi-t
         Момчил на polly

12.04 Мадлен на elima, София
         Алекса на missZ    , САЩ
         Явор на Me4o Puh, София 
         Александър на didi_demi, Добрич

13.04 Александър на sminscho, Варна
         Евелина на elidima01
         Дениз на tsachi, 30 г., Бургас
         Росен на Veniand

14.04 Ева на Dani_Tod, Сандански 
         Виктория на g_genova   
         Валентин на amoritka, Германия
         Деян на musashi   
         Йоанна  на uma

15.04 Християн на yacek bs, София 
         Соня на renni79, 26 г., София

16.04 Кристиaн на Misty, 24 г., София   
         Милена на Tatjana, 31 г., Германия 
         Димитрина  на galiabalq 
         Иван на АниРС, 31г., София
         Денис на pam_denis, Атина/Благоевград 

17.04 Станимир  на Dan4eto-Kalpazan4e, 26г., София
         Мартин  на deninas, 27г., София
         Тони    на skarlet#   
         Златомир на коко 

18.04 Дея-Мария    на Дея, 21 г., Карнобат
         Валентин    на renkata, 28 г., София   
         Йоана  на Ivka, София 

19.04 Ема на Mayflower, 29 г., София   
         Яна  на nuni, София   
         Радост на furor
         Кристина на alest, Испания

20.04 Мариса на Борислава,
         Александър на Петето(petia p p), София 
         Йоан на Леси, В.Търново

21.04 Анжела на Мирела
         Йоана на Pa-pa, Las Vegas

22.04 Велизар на danislavkova,София   
         Мария    на Zarka, 33г., USA, NY   
         Стилян    на Nadeto, 21 г., София
         Оги на Котето 123
         Наско на Веси, Пловдив

23.04 Велина  на envia, батко на 5 г. 
         Диляна на Иленка

26.04 Асен и Кристиан на jinjer_78, Благоевград 
         Стилиян  на iveta76
         Николай на baba_mravka

27.04 Скарлет-Елизабет на Rina 
         Юлиан  на petrovavania

28.04 Мартин на PetyaP

29.04 Джорджия на moraska

30.04 Мартин на 6u6i

01.05 Кристиян на zori2005

02.05 Даниел на Chance 
         Илиян на Rossica_G

Албуми на АПРИЛските дечица: http://www.snimka.bg/search.php?q=aprilki&checkbox%5B4%5D=1
Албум 1 - Потребител: Aprilki Парола: 2006
Албум 2 - Потребител: aprilkidwe Парола: 2006-2

Видео на АПРИЛските бебоци:
   http://aprilcheta.hit.bg/

Големи благодарности на Смин за началната страница   bouquet

# 1
Записвам се ,после ще пиша.Благодаря на Nadeto  за прекрасната темичка  bouquet .

# 2
  • София
Наде, мерси за темата!   bouquet Ако разместите леглата няма ли да е вариант?

Роси, от сърце ти съчувствам, дано минава бързо!

# 3
Мерси Наде   bouquet

Претърпях пълен провал. Сутринта zалепих колектора, zа 4удо не се отлепи, но детето не се иzпиШка  ooooh!  Дори ходихме да се раzхождаме, пак при педито, пак ниЩо. Сложихме я там на гърне, нъцки. И понеже е срадя, работят само до обяд, та цялата работа се отлага zа утре  Close И двамата се съмняваме в инфекция, в4ера постоянно ми каzа 4е е пиШкала, смених към 10 памперса. И друго няма, уШите са окей, а бе вси4ко то4но.
И zа капак беШе много крива. Като отидохме от 4акалнята към кабинета, не искаШе да влиzа, иzбяга и повтаряШе "кола, кола", искаШе обратно в колата и вкъЩи. И много плака  Sad
Педито каzа 4е не иска да й даде АБ ей така, с което съм много съгласна, та сега трябва да иzкараме някак си и тоzи ден и утре работят нонстоп, все някога Ще има пиШ  Crossing Arms

# 4
  • Варна
Запис
Ники се прехвърли официално при нас. Явно е стрес от яслата

# 5
  • София
Наденце, мерси за темата!   bouquet

Днес беше първия ден на Реа в яслата. Сутринта влезе с голям кеф. Като я погледнах след 10-тина минути, закусваше. Голям смях, вкъщи почти никога не иска да закусва, а там беше седнала на масичката и си хапваше. На обяд са я нахранили. Татито ни отиде да я вземе. Била плакала малко, но бързо пак се заиграла. Като видяла Руслан така се вкопчила в него, че едвам и е сложил палтенцето. Аз като се върнах се гушкахме, целувахме. Утре сигурно ще е по-драматично.

Вени, Лорчето изседвали ли сте я за Хашимото? Казаха ми, че се предава по женска линия по наследство. Ние чакаме Реа да навърши 2 годинки и ще и направим изседвания!

# 6
  • 2 етажа над тавана
Аз докато се наканя да пусна темата, дето я гласях от сутринта, тя Надето пуснала Mr. Green

Благодарности за което  bouquet

Браво на Реа, че се адаптира без много рев в яслата!

# 7
  • София
Преди малко изживях най-големия кошмар в живота ми досега!
Към 3.20 реших да звънна на гледачката да видя как са, но нито на единия, нито на другия мобилен телефон някой вдигаше, не се вдигаше и домашния телефон. колкото повече звънях и никой не вдигеше толкова паниката ставаше по-силна. Представях си какво ли не, че е получила инфаркт и е паднала, а Тони неисках да си представям какво е станало. Обадих се на мъжа ми и той тръгна да види, но нали разстоянията са големи докато стигне аз вече умирах от ужас. След 1час агония мъжъ ми ми звънна, че била на прозореца. сега докато пиша тя ми звънна ами били спали досега....

# 8
  • Варна
skarlet, то си е за страх. И аз съм бих се побъркала Shocked. Добре, че е било фалшива тревога.

# 9
Скарлет, нормално е да се изплашиш в такава ситуация, но все пак нали всичко е нормално, а това, че сме си параноички  ooooh!

# 10
Леле, Роска при теб положението лошо. Дано се оправиш скоро!

Изтървала съм рожденници и именници, да им е честито със закъснение  bouquet

Някой беше питал за снимки, ще кача. Аз този път като никога бях готова с тях само дни след като се роди малкия ама нали се оказаха големи и не ми ги прие, та така си и остана.

# 11
  • София
СкарлетHug Hug Hug Не мога да си представя какво ти е било, че съм на 3 чашки винце Embarassed , ама се надявам такова нещо да не ми се случва! Praynig

Днес малчо ми сасипа нервичките. Аз уж съм сравнително спокоен човек, ама като се прибирахме от разходка сигурно съм изглеждала много трагично, чак една баба от 1-я етаж излезна да помогне на пишлемето да се качи, че го бях оставила да циври и да лази по стълбите към асансьора, и му обясни жената, че " мама е много добричка, ама той явно много ме е ядосал". Днес хита беше, като види някоя локва, да се засили, да скочи с плонж в нея и да се разкрещи "Дедооооооо". Как да не го спукаш от бой! днес за пръв път съм си била детето  #Cussing out

Хайде, наздраве! Имам за още една чашка и съм решила да се понафиркам и да пооталожа страстите. Абе, по принцип много обичам зимата, ама точно тая искам вече да свършва!!! Нещо това стоене с бандитков в нас не ми се отразява добре.

Да ви се похваля, имаме си вече миялна машина!  Flutter Уикенда ще ходим да си купуваме чинии, че Вальока се погрижи и са ни останали само 3 (от 2 комплекта)!

Абе, хора, как си опазвате домовете, чинийте и т.н.? Аз колкото и да му обяснявам, да наказвам и да се карам, пак всичко ни е счупено - вече и вратички на шкафчетата нямаме; мин. седмица ни изкърти единя радиатор на парното, а днес и циментовия праг пред вратата. Как се справяте с разрушителите?!?
Днес четох за възпитанието и авторитета, ама имам чувството, че хората, които са ги писали тея неща, деца не се гледали. После реших, че явно не го занимавам с достатъчно развиващи интелекта неща, и за това избиват при него регресивни страсти. Ама после прочетох една тема, кой какво обучавал мушмороците и духа ми се повдигна след ей тоя постинг  Mr. Green
И аз я уча само на дивотии, за да се смея..., а баща й казва, че само й се подигравам Hug. Научих я като й кажа: "Я покажи Гери, как лежат германките на плажа" и тя се хвърля по гръб на леглото, вдига ръцете нагоре и опъва краката и вика - Уаааа...  hahaha
Гордея се с нея, защото никое друго дете, не знае този номер Joy.
Айде, стига съм ви занимавала с пияндурските си въжделения.
Лека нощ!  smile3524

# 12
  • София
Привет, дружина  Laughing!
Със голямо закъснение, но с много искрени пожелания за повече сбъднати мечти на всички малки и големи именници през изминалите дни, както и на рожденичката Юлчето. Да сте живи и здрави!!!
Ха виждам, че и днес имаме рожденичка - ЧРД на Десито   bouquet. Твоите мечти са мои пожелания, бъди щастлива и се почуствай специална на този ден, пък и не само.
Сминсчо, Бабълче, MissZ-че много не ме блазни идеята за тандемско кърмене, защото и само с едно доста се бях изтощила. Но, малката голяма девойка не иска и не иска да се отучи да суче, ей на има няма 2-3 месеца вече суче на празни ясли, но си търси и се тръшка, ако не й дам. Не знам какви ще ги вършиме, но не мисля, че сама ще се откаже, още повече виждайки бебето, живот и здраве, как суче...ще го мисля на момента.
Ох, много страшно с тоя грип, само заради гадните болести и аз искам зимата бързо да си отива. Дано всички болнички мъничета и мами бързо и леко да се оправят  Praynig.
Renkata, като гледах снимките мама с Вальо по пижама, тати с Вальо по пижама, очаквах, че и дядо Коледа ще е с пижама, ама ей на уви  Joy. Относно синдрома "little destroyer", както му казваме с мъжа ми, мога да дам съвет само за шкафчетата - заключили сме чупливите неща със специалните ключета и има ефект, до толкова, че не може да ги отваря сама и да прави поразии, иначе за другите неща май няма спасение, освен ако не го дебнеш нон стоп  Crazy.
Наде, май всички обичат да спят при мама и тати - Никол, като се събуди през нощта плаче докато не я взема при нас, преди да забременея я кърмех и я връщах обратно, но сега с корема ми е много трудно и я оставам при нас. Най-често ние спим в двата края на спалнята, а тя се шири напряко  между нас Crossing Arms.
От една седмица точно всяка нощ между 4 и 6 Никол се събужда и не може да заспи, подозирам, че е детския или психологическия пубертет, щото друга причина не намирам. Но аз съм на предела на силите и вече едвам издържам. И преди се е будила, но заспиваше бързо, а сега нъцки. Има ли и други "пубертетчета" с подобни прояви?
Чаено момиче, светът е малък - с теб сме се виждали преди, добре че разгледах снимките ти от НГ, та да видя и Елена - пада ми се леля, нищо, че съм по-дърта от нея  Simple Smile.С теб сме се засичали преди години на купоните в тях.
Май спирам до тук и отивам да спинкам, че не се знае до кога.

# 13
ДЕСИ, МИЛА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
С НАЙ-СЪРДЕЧНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ, МНОГО ЛЮБОВ И ДОСТАТЪЧНО ЕНЕРГИЯ ЗА ПОСТИГАНЕ С ЛЕКОТА НА ВСИЧКО НАЙ-МЕЧТАНО!
МНОГО ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ДНЕС!

Hug Heart Eyes Hug

# 14
Благодаря ви за пожеланията Hug
Нека почерпя като начало с кафенце и нещо сладичко, а довечера и с нещо по-силно Wink

Общи условия

Активация на акаунт