Нека всички твои желания са мои пожелания.Много здраве, късмет и парички да си купиш всичко останало
. 
Стенли също е голям разрушител, всички первази на вратите са откачени и много се радва като ми ги носи
Не знам защо мисли, че трябва да свали пердето от корниза, вратите на гардероба са плъзгащи и като ги засили от едната страна имам чувството, че ще минат и през стената. Като си играе с ключовете на колата я блокира и това ми струваше предколедно 190 лв за ново дистанционно, от включване и изключване на компютъра по безброй пъти на ден се изръсих пак предколедно 80 лв за ново дъно, по същата причина пак предколедно ни изгоря единия телевизор и там пак на сервиз
Колоните на уредбата са пълни с всевъзможни дребни неща, а те не се отварят, за да ги извадим. Опитах се да го изплаша, че там има буба и да не пипа и той като ядеше солетки, почна да пуска пак в колоните и като го питах какво прави и той каза "буба ам-ам"
Е, иска й дистанционното на климатиците, но вЕрвайте ми, тях няма да получи 

.
, не знам нормално ли е, дай и да ми отвори шкафа с летните дрехи , да си мята по главата по няколко потника като рокли , накрая да сложи обувките на баща си и това я прави безкрайно щастлива. В локвите и давам да скача , когато се прибираме, че и да се намокри да я преобуя. Как да я лиша от това удоволствие, точно в една серия на Телетъбис гледа децата как тичат в локвите и много се радва.
. 
Аз лично съм по-спокойна като знам, че няма достъп до чупливи и опасни неща, тъй като не мога да го гледам нон-стоп ...