"АПРИЛските деца обичат щурата игра със снежни топки и шейна"

• 11 356
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
Деска, ЧРД!  bouquet
Нека всички твои желания са мои пожелания.Много здраве, късмет и парички да си купиш всичко останало Hug.

# 16

Честит рожден ден на Десито  Hug Бъди винаги усмихната от безгрижния живот, който ти желая. Здрава, за да му се радваш и детски смях да звучи около теб, за да те направи най-щастливата жена.

# 17
МИЛА ДЕСКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
НЕКА ОГНИЩЕ ДА ТОПЛИ РЪЦЕТЕ ТИ,
ВИНО ДА ТОПЛИ СЪРЦЕТО ТИ,
ОБИЧ ДА ТОПЛИ ДУШАТА ТИ
И БОГ ДА ЗАКРИЛЯ ДЕЛАТА ТИ!

# 18
  • София
Деси, честит рожден ден! Много здраве и щастие ти желая и през новата година!

Аз вчера ставам и така ме преряза главата, че легнах обратно и так цял ден - само при лежане не ме болеше, стана ли страхотна болка! Свеки отведе Мати у тях, че освен всичко и ми си гадеше и се изплашихме да не евирус! Повърнах веднъж и ми мина и до обяд нямах вече проблем със стомаха, но главата си остана! Днес мога да се изправя безболезнено, само при определени движения ме прерязва! какво беше това чудо - кръвното ми беше нормално, не страдам от глава по принцип?

Рали, не сме я изследвали Лора още, но може и да го направя!

Скарлет, много неприятно преживяване - и аз все най-лошото си мисля в такива моменти![/color]

# 19
  • Варна
Честит Рожден Ден, Деси! Жива, здрава  и обичана да бъдеш!

# 20
Ренка, страшно се смях с теб  Joy Стенли също е голям разрушител, всички первази на вратите са откачени и много се радва като ми ги носи  Crazy Не знам защо мисли, че трябва да свали пердето от корниза, вратите на гардероба са плъзгащи и като ги засили от едната страна имам чувството, че ще минат и през стената. Като си играе с ключовете на колата я блокира и това ми струваше предколедно 190 лв за ново дистанционно, от включване и изключване на компютъра по безброй пъти на ден се изръсих пак предколедно 80 лв за ново дъно, по същата причина пак предколедно ни изгоря единия телевизор и там пак на сервиз  Close Колоните на уредбата са пълни с всевъзможни дребни неща, а те не се отварят, за да ги извадим. Опитах се да го изплаша, че там има буба и да не пипа и той като ядеше солетки, почна да пуска пак в колоните и като го питах какво прави и той каза "буба ам-ам"  #Crazy Е, иска й дистанционното на климатиците, но вЕрвайте ми, тях няма да получи  Naughty

Чери, Стенли също се буди през нощта с рев и докато не го сложа между нас не заспива, а ние по същия начин при наличието на голяма спалня спим на ръба, а той се шири на пряко по средата. Лошото е, че през нощта се буди понякога и без да мъцне си прескача кошарата и ме е страх да не падне и да се удари. Затова сега искам да го сложа на голямото му легло.

# 21
  • София
Деска, Честит празник!!! Всичко най-хубаво ти желая  Heart Eyes

Ние пък имаме проблем със заспиването вечер - снощи заспа чак в 11 ч. като я мъча от 10 ч. Следобяд спи по 3 часа при свекитата и явно после не се изморява достатъчно.

И да питам-давате ли на децата ядки. Соня много обича орехи и при свекитата нагъва по цял ден. То хубаво да яде, но нещо ми се струва че прекалява с количествата, защото са си тежка храна за коремчето. А и бадеми като види, няма спасение newsm78

# 22
Ядки съм давала само орехи в домашно правена баклава по Коледа.

Ммм, Деси, страхотна почерпка - благодаря, както и за отговора ти за ДЯ! Hug

# 23
  • софия
ДЕСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! smile3525

# 24
Деска, честит рожден ден! Бъди много щастлива и обичана   bouquet.

Ема пък не чупи нищо  newsm78, не знам нормално ли е, дай и да ми отвори шкафа с летните дрехи , да си мята по главата по няколко потника като рокли , накрая да сложи обувките на баща си и това я прави безкрайно щастлива. В локвите и давам да скача , когато се прибираме, че и да се намокри да я преобуя. Как да я лиша от това удоволствие, точно в една серия на Телетъбис гледа децата как тичат в локвите и много се радва.
А за спането , още е при нас, но ние свикнахме , добре че леглото ни е огромно. Допряла съм нейния креват до спалнята , но само толкоз. Като ви чета някои как вече са в отделна стая  Mr. Green

Рени, Ема много иска фъстъци да яде , ама ме е страх да не се задави, нали всъщност за това не се препоръчват  newsm78.

Ох, и аз съм с Хашимото , но нищо не пия, казаха че засега всичко било ОК и само да се следя. Случайно ми го откриха след като родих.

Вени, дано си се оправила , и мен цяла седмица ми е нещо странно на главата и вчера ходих да ми измерат кръвното - 80/100 , много били близки границите.

# 25
  • Варна
О, Ренка, при нас е също разруха! Снощи след-като порядъчно ни изпохапа, бие, скуба, мята хляб (най-много полудявам като хвърля хляб, хляба се уважава), реших да го накажа. Нямахме ток и го пратих в ъгъла до хладилника, беше малко тъмно там. Рева като магаре и стоя известно време. Което пък супер ме изненада. Така на няколко пъти, после намазахме зъбите и се успокои. Явно е било комбинация от зъби и яд относно ДЯ.
Той сега ми е сърдит, заради яслата. Даже не се гушка вече вечер. Много е гадно Cry
Иначе е откъртил первази на ламината, стените са мръсни. Шкафовете нямат дръжки от много време. Свалихме ги отдавна. Той  най-много троши играчките, направо целенасочено ги млати по пода. Съответно ламината е надран зверски.
Не мога да го сложа вече в леглото му, пищи. Пак следствие от ДЯ.
Обича орехи, давам само когато мога да го наблюдавам.

# 26
ДЕСИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН    bouquet
Ядки-обича фъстъци и семки, отвреме на време му давам

# 27
  • София
Гледайте тези с Хашимото при втора бременност да се изследвате непременно и то и антителата, защото те обръщат колата - т.е. атакуват щитовидната на бебето и го убиват.

Мати
рови по чекмеджетата, вади от там неща, разнася чиние от един шкаф и ги реди по мсата, онз ден беше извадил купички и ги слагаше една в друга - явно игра ми е! Отваря гардероби, шкафчета, но нищо още не счупил - само дистанционното на телевизора, но то и Лора му беше взела душата от изпускане.

Ядки не е ял, само семки! Много обича - тиквени!

Красе, Ники е според мен хиперактивно дете - защо не го заведеш на хомеопат да го оправят - Лора беше такова дете и се оправи!

# 28
Ядки съм давала само в един домашен кекс дето правих със смлени орехи.

Шкафовете са ни обезопасени, оставила съм само шкафа дето са памперсите му отворен и той си вади от там кремчета, мокри кърпи и си ги реди Wink Аз лично съм по-спокойна като знам, че няма достъп до чупливи и опасни неща, тъй като не мога да го гледам нон-стоп ...

# 29
  • София
Деска, честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов!
Черито - и при нас положението е същото, вече въобще не иска да спи в неговото си легло, а към 5 се буди и иска да си играе и така докъм 6 и нещо. Какъв е този пуберитет? Какво да очакваме?
Проблема с разрушенията съм свела до минимум - всички шкафове и чекмеджета са закопчани, всичко ценно е вдигнато нависоко - трудно си намирам много неща, но спокойствието е по-важно. Парфюми, гримове, пасти за зъби всичко е прибрано.
Единствено ме тормози с влизането в банята и тоалетната, които не се заключват. Като влезе там и почват белите, то не е пускане на вода, катерене по тоалетната, опит да стигне до чешмата и да я пусне, отваряне на капака на тоалетната - бъркане вътре с четката, а понякога и с ръка - ужас. Но скоро ще реша и този проблем - ще викна майстор, който да ми направи вратите да се заключват.

Общи условия

Активация на акаунт