"АПРИЛските деца обичат щурата игра със снежни топки и шейна"

• 11 351
  • 286
  •   1
Отговори
# 285
  • 2 етажа над тавана
Айде да разпиша преди да затворят темата, а и докато Маги спи, че ей сега ще врекне!

Смин, направо ти завидях(благорадно, естествено) за добрия сън - на Али и на теб!

Пералня пускам различно, обикновено 2 пъти в седмицата или когато се е събрало пране. Мъжа нали цяла седмица си ходи с работните дрехи - тях пера в събота, другите през седмицата - веднъж, два пъти, абе различно.

Във форума и аз доста преди да почна да пиша четях, предимно от работата, понеже в нас нямахме комп, но после с комп вкъщи и тумбак почнах и да пиша - някъде от януари 2006 и аз. Иначе четенето почна някъде около третия-четвъртия месец от бремеността ми - даже не помня кой ми каза за форума, но който и да е бил определено съм му много благодарна!

За интригите - гледам да стоя много настрана и да не ме занимават с такива, абсолютно противни(в смисъл на отвратителни) са ми всякакъв вид сплетни и говорене зад гърба на хората Crossing Arms

Иленка, "пуйчето" може да го харижеш на Маги - тя много си пада по батковци Mr. Green

# 286
Момичета, пускам новата темичка, после ще я дооправя   Peace

Общи условия

Активация на акаунт