"АПРИЛските деца обичат щурата игра със снежни топки и шейна"

• 11 353
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
  • 2 етажа над тавана
За обеците и аз не съм привърженик на това да й слагам в близко време, ако иска като порасне да си слага. Peace

И аз не мажа Маги с козметика след банята, но дупето редовно бива мазано - нали все ака в памперса и я гоня по половин-1 час за да я преобуя, та последиците са червено дупе и понякога пъпчици, то затова бива редовно мазана.

Дани ще стане някой страхотен ухажор и ще парви серенади на дамите, усещам аз  Mr. Green

# 241
От лятото насам не го мажа, но ще трябва, гледам че на краката му е изпръхнала кожата.
Казва, че го е страх от "макачи"( това е прахосмукачката) и от сешоара.

# 242
Дани е страхотен сладурко Heart Eyes
Аз мажа редовно след баня, но на Кало кожата му е доста суха и ако не го мажа стават лишеи Sad

Сега гледах едно клипче на децата в яслата. Толкова са сладки Wink Едно момиченце имаше РД и бащата и майката са снимали, та ги видях сладурите в действие Wink

Енви, защо да си назадничава? Аз ако имах момиченце също не бих му продупчила ушите. Според мен това е нещо, което самото дете (или вече пораснало момиче) трябва да поиска, иначе се губи тръпката Wink

# 243
  • София
Zdraveite ot nas, imame problem s pc-tata vky6ti i nqmam kirilica. Molq da me izvinite!

Veni, za tozi klub govorih i az! Jestok e nali! V pyrvata prqka sled kluba ima mesta za spirane.

Dani e mnogo sladyk!  Heart Eyes

Gybi ne haresa, no pyrjeni kartofki hapva s udolovstvie. Nokti ne grize, no sapunena voda obojava!
Strah kym ne6to konkretno ne sym zabelqzala. Izpadna v ujas vednyj kato vidq 4ovek oble4en kato zaek, edvam q uspokoih.
Rea tolkova silno mi tegli obecite, 4e ne bih posmqla da i sloja sega, 6te si otkysne u6ite!
Kozmetika haresva mnogo, vse iska da q maja s krem i tn.

6okirana sym ot rabotata, takiva intrigi ne sym o4akvala! Vse edno sym v kombinat ne v universitet!

Leka ve4er na vsi4ki!  Hug

# 244
Ау Рали ужас, аz zаради интриги напуснах едно работно място, дано не е толкова лоШо при теб  Praynig

За обеците zа мен ли4но по важния аргумент е, 4е оЩе са малки и диви и много лесно могат да се късат  Sad  За това Ще иz4акаме.

Ина4е не съм по 4акането. Току Що купих подарък zа РДто на Милена  Crazy

# 245
ДОБРО УТРО! Grinning

Днес аз слагам кафето и изчезвам на тръстиката:

Рали, че как без интригантство, то е част от всеки колектив.  Tired Отвращава ме #2gunfire, още повече като сме били в "стерилна" обстановка у дома с децата. Но т.к. осъзнах, че не мога, да го преборя, си следвам мои си правила, които ме удовлетворяват.
Татянка, изненадана съм, че и по вашия край ги има тези работи!? ooooh!

Благодаря на всички за отговорите! Hug
Спорен ден!
Hug

# 246
Хайде, добро утро и от мен:)
Почерпих се:)

Енви и Симона е без обеци. Късно е вече ние да ги решаваме тези неща. Според мен или като бебе да не му увира, или вече при собствено желание.
След баня не мажа.
Ох, Рали лоша работа. Съвет нямам, защото не ми се е случвало, или пък не съм разбирала Wink
Чакам колежката за да гледам Дани, че нямам саунд карта.

Хайде и аз да питам - как тичат априлчетата? като големи хора ли? Симона още не тича нормално, нещо май не си свива краката в коляното и повече прилича на разкрачено спортно ходене. Странно как успява да запази развновесие. Дали е притеснително?

# 247
Добро утро  Hug
За обиците четох някъде, че се слагат след 2 г. Но сте прави, че сега ще ги дърпат и е опасно. Аз лично имам спомен от пробиването на ушите ми и не ми беше особено приятно  Rolling Eyes
Дани е много сладък  Heart Eyes
Рали, това наистина е отвратително  Close Особено, когато работата ти харесва.
Енви, мерси за вкусното начало на деня  Mr. Green
Стенли, си тича нормално, е не съвсем като голям човек де  Rolling Eyes
Аз съвсем скоро спрях да мажа след всяко къпане, просто не се бях замислила и карах по навик. Но поне веднъж в седмицата го мажа, защото му се изсушава кожата.

# 248
  • Русе
Привет,
И аз все забравям да похваля Тина за взетия изпит и за разкошния чин!  bouquet
Много ми харесва (че е и за 2 деца), ама се притеснявам, че е от пластмаса, а вече имаме счупени 2 такива столчета. Tired

енви, аз една палачинка не мога да обърна, пък това - съвсем... hahaha Може да навия мъжО, нали ми е "теле"-кулинар.  Mr. Green

Дилянката я мажа цялата с бебешко мляко веднъж седмично, Преслав го мазах до 2г. - сигурно и нея до тогава ще мажа, ама пък нали ми е момиче, може и да продължа  Thinking (все пак и аз се мажа), но само ако спре да си облизва лосиона от ръцете и краката  Crossing Arms.

Обеци не съм слагала. Ще ми се, ама нещо не ми стиска.

Бубееееееееееее, край - Диди е влюбена! Heart Eyes Laughing Laughing Миленката да извинява, обаче ние 100 пъти го гледахме Дани снощи и едвам се изнесохме от компютъра. Преслав се обиди ревниво като му казах, че пеещият всъщност не е той (помисли Дани за себе си  Crazy) , защото тази песничка им е любима - бати пее, Диди танцува... Ако татито се смили да смъкне едно филмче от джиесема си, ще кача едно изпълнение, ама като го познавам няма да ме огрее скоро... Sad

# 249
  • София
Добро утро и от мен!
Енви, мерси за кафето!
Бубка, Дани наистина е много сладък като пее!
След къпане задължително мажа с тоалетно мляко, а сутрин го мажа и с хидратиращ крем. Тони е кокона повече от момиче, много обича да се маже с крем, да се парфюмира (има си три парфюма), обича и червило да си слага....... не се притеснявам защото още не са осъзнати полово и едва ли ще му повлияе понякакъв начин.
За интригите в работата - мога да пиша цял роман, това е най-ужасното нещо в работата, след като когато постъпих за първи път на работа ме оплетоха в такива интриги, сега вече съм си взела поука и седя далеч от такива неща.
Приятен ден на всички!

# 250
  • Русе
Черепахче, както го описваш бягането, не ми звучи особено притеснително  Thinking - да не би да й пречи памперса по някакъв начин? Имаме едно познато момченце на 2г., което още бяга така. Аз бих се притеснявала ако си замята/криви краката (аз съм имала такъв проблем, който така и не установиха от какво е бил, защото се оправи от само себе си след като си счупих крака на 4г.) Дилянката бяга нормално сякаш.

# 251
Янче, и Вили тича странно - малко, като пате и то засилено пате.  Laughing Но не ме притеснява, много е чаровно, а знам, че ще се оправи. А и така като я гледам, няма да е спортна натура, като майка си /т.е. и майката не е, да не помислите, че съм първа на пистата! Joy/. Пепи пък тичаше леко приклекнал и то доста време, напр. до след 3 г. Сега е ОК.

Честито първо влюбване на Дилянката!  Heart Eyes Или не е първо!? Mr. Green

# 252
  • Варна
Добро утро!
Ники тича много смешно, сякаш прави чупки в кръста и си мята краката. Не мога да обясня ама супер смешен, все едно всеки момент ще се разглоби hahaha
Днес едно дете ревеше ужасно докато го обличаха и Ники малко се дърпа, но влезе. Щели да пеят и танцуват днес, направо завиждам Heart Eyes
Не го мажа изообщо, но май трябва поне веднъж седмични, че да не се покрие с лишеи!
Снощи разглобих кошарата и махнах решетката. СЕга е залепена за нашето легло. Така се надявам да свикне с неговото легло, че е голям гърч иначе.
При нас на работа е раят на интригите. Чакат ме с нетърпение да се намеся и аз. Сякаш ми се занимава с кокошки Sick В момента стари нови са наравно и няма надмощие, аз съм от старите и току ме прослушват кога се връщам  Joy Joy Joy Май щели да ме карат да взема още отпуска, а аз не искам. Дано не ме принудят, че ми писна у нас.

# 253
Ау Иленке, Шъ съ бием ли zа Дани?  Laughing

Мдааа Енви, има и оЩе как. ЛоШото при мен беШе, 4е интригите бяха среЩу мен  Tired  Секретарката от наШия отдел беШе реШила, 4е не ме харесва, понеже не съм 100% германка  ooooh!  и ми скъси живота. Тя от 20 години беШе във фирмата и поzнаваШе всеки, та всеки zнаеШе и по неЩо zа мен  ooooh!  Тя със седмици дори едно добро утро не ми каzа, баси zлобната жена, пък в хирархията беШе под мен  Shocked  Шефа ми zнаеШе, но вместо да направи неЩо, говори с мен и я zаЩити, трябвало да появя раzбирание, в zаводите масово уволняват хората, а мен ме наzна4иха, дъра дъра  Twisted Evil  При все, 4е в Германия има zакон и можех да ги съдя... Накрая си тръгнах, много лоШо беШе и не остана беz следи при мен, раzбира се.

Такива ми ти работи....

# 254
Привет   bouquet

Хайде първо да се отчета - снощи наложих лягане в 10 ч и успях, много съм доволна, в 9.30 беше готов за сън и в 10 беше заспал. Събуждам се и гледам - навън почва да става светло  Shocked А Али си е в леглото  Shocked  Mr. Green Стана в 8  Crazy Аз съм свежарка направо, такъв сън не съм виждала от 2 години поне  Flutter Заведох го, влезе в сградата със супер желание, подаде ми пантофките, беше друга сестра, мнооооооооого готина, влезе леко мрънкайки, но веднага се успокои  Hug Обадих се към 10.30 - изобщо не е плакал, играел си и ще го взема след като обядва  Hug Ей така вече ми е спокойно, но иначе си поплакох де  Sad Cry
Бубс, много е сладък Дани  Heart Eyes
Козметика- след като е акал дупето го мажа с крем, а след баня - целият с тоалетно мляко  Peace
Тича нормално сякаш  Thinking Но той нещо не умее да върви май, само тича  hahaha
Интригите - освободена съм от тях, впредната фирма ми беше писнало, знам, че сме само жени тук, но интригите са дело ан жените, хич не искам женски колектив (моля не ме нападайте  Mr. Green)
Обеци - аз поисках като станах 2-3 клас, благодаря на майка за това, че ме е оставила да бъде едно интересно изживяване, ако имам някой ден момиченце - ще го оставя, когато то поиска  Peace
Енви, към обяда ми ще има и една пастичка заради теб  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт