"АПРИЛските деца обичат щурата игра със снежни топки и шейна"

• 11 357
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Вени -а къде ходихте при хомеопат, че и Тони май има нужда?

# 31
Аз пък смятам, че това детето ти да е по-жизнено и да е по-активно не е лошо, че да се налага да се намесва хомеопат или друг доктор. Нищо лично, просто мнение  Peace Аз лично предпочетам да е така, отколкото да е мудно и заспало дете. Аз съм по-активна и баща му е такъв, няма начин да очаквам Стенли да не е.

# 32
  • 2 етажа над тавана
Деска, честит рожден ден!
Да бъдеш здрава , за да осъществяваш мечтите си, за да се радваш на детенце и всички да преливат от любов към теб!

# 33
  • Варна
Вени, четох какво е хиперактивно дете. То си е болест, а Ники е палав. Когато мъчат зъбите става зъл Twisted Evil, много го сърби и затова хапе. Е., съм била природно бедствие, то няма да  е нещо по-различно Mr. Green

# 34
Леле, колко си приличат децата. Росен също се буди сутрини и иска при мен, аз спя сама на спалнята, че спя много леко, а тати много хърка и той спи в хола. Отваря всичко, постоянно включва и изключва телевизора и компа. Разчистила съм максимално двете стаи, в кухнята не го пускам.
Наде, и аз така му обяснявах че в килера има буби, че там ми е пералнята, да нея пипа. И след като му обяснявах 1 час за тях, той отиде, отвари вратата страшно усмихнат и маха и вика-Здрасти булю- булю!
На снаха ми майка й е педиатър и така ме е наплашила с тези ядки, че още не съм му давала.
Една позната постоянно си води детето на хомеопат и му изписват разни неща за канализиране на характера и овладяване на енергията, но аз нещо не си падам по такова програмиране. Брат ми е бил страшно буен като малък, мама твърди, че Росен прилича на него,а сега е супер човек, един от най- добрите програмисти в България.
Мен ме притеснява, че Росен пие страшно много течности, по цял ден се налива.

# 35
Мила Деси,

4естит рожден ден   bouquet  Жела ти много zдраве, само Щастливи дни, усмивки на твоето лице и на лицата на любимите ти хора, и много успех във вси4ко
  Hug

Рени, много се смях на цитат. Зна4и тъй правят германките, а?  Joy
Ина4е по въпроса, Милена не с4упи, досега е 4упила само един пепелник в баЩа ми, у нас вси4ко си е окей, хем не сме zаклю4или Шкафовете. Според мен това се дължи на пола  Wink  но и на това, 4е й раzреШавам да отваря определени Шкафове, а други са zабранени и тя си го zнае. Т.е. не й zабранявам вси4ко, може да ми вади пластмасови купи4ки, не ми пре4е, прибирам ги после и готово. Ина4е се прили4ат с Ема, Милена много оби4а дрехи  Crazy

Вени, моето уважение, но не ми се струва уда4но да поставиШ диагноzа беz да поzаваШ детето и беz да си медицинско лице  Crossing Arms Съгласна съм с Надето, нормално е децата да правят бели, нали са деца   Peace

Милена си спи в нейното легло, в нейната стая и то непробудно  Grinning  Heart Eyes  Сега като беШе болна я вzех при мен и се притесних 4е после няма да си спи пак в нейното легло, но ето 4е сноЩи си спа там и не се буди  Grinning  Детето е добре, пу пу, в4ера нямаШе Т, днес няма, а като се събуди само ми повтаряШе "ядене, яденеееее"  Laughing  Сложих й един колектор, да видим урината zа всеки слу4ай.

Ядки не давам. Педито ми каzа 4е след година мога да й давам вси4ко, беz мед и беz ядки, най ве4е беz фъстъци. Освен, 4е са силен алерген, са много опасни ако се zадави детето  Naughty  За това не й давам, но то и ние не ядем.  Wink

Тук е направо пролетно  Crazy  с температури около 10°  Shocked

# 36
  • София
Наде, и аз доскоро споделях твоето мнение, но вчера в подфорум Нашите деца ми заявиха, че не трябва да си вода детето и да не го пускам никъде където има други деца.

# 37
  • 2 етажа над тавана
Наде, и аз доскоро споделях твоето мнение, но вчера в подфорум Нашите деца ми заявиха, че не трябва да си вода детето и да не го пускам никъде където има други деца.

Това пък защо, аз ли нещо не разбрах? newsm78 Да не си пускаш детето при други деца newsm78

# 38

Това пък защо, аз ли нещо не разбрах? newsm78 Да не си пускаш детето при други деца newsm78

Точно и аз това щях да питам  #Crazy

# 39
Татянка, искам и аз от туй пролетното време! Писна ми от тая зима!!! Close

И аз знам, че хиперактивността е болестно състояние, което се определя от педиатър и психолог.
Решаващи според мен са наследствеността и темперамента на детето, но също и родителският подход.

Моите деца клонят към "мудно-заспалите", май!
hahaha

# 40
  • София
Темата беше за Патиланци - обслужване, условия и др. Та аз споделих какво ни се е случвало заради нехайството на каките, които гледат децата. То не беше заливане с кафе, то не беше удар под окото и никой не ти казва. Но репликата ми беше отправена затова, че споделих, че при едно от посещенията ни Тони започна да скубе едно момиченце за плитките. Аз бях зад огражденията и виках - замалко да прескоча, а каката, на която работата й е да ги гледа и недопуска подобни неща не реагира, реагира чак след моя вик. А беше на няма и половин метър от тях, но тя гледаше нагоре, а не към децата надолу. Та по повод тази случка, една мама ми каза че такова дете като моето не трябва да се води при деца, да не се извежда от вкъщи, защото е опасно.

# 41
Честит рожден ден, Деси!

Иво досега не е чупил чинии по простата причина, че не може да ги стигне - шкафът е прекалено високо. А и гледам никога да не го оставям сам в кухнята. Засега само ми е прал телефона, препрограмирал е пералнята по време на пране, разливал е олиото и един препарат за пране на пода и от време на време отваря фризера. Шкафовете с дрехи не го интересуват, обича чекмеджета, та съм му определила 1 за негово, да си го ръчка и изпразва колкото иска. Според мен е нормално на тая възраст да беснеят, ако не сега  - кога? Все пак трябва да научат абсолютно всичко.

Иво също си спи в неговото легло, понякога се събужда към 6 и иска да се премести при нас, но това е много рядко.

Те там са ССФ и са перфектно-идеални, за децата им да не говорим. Не им обръщай внимание.

# 42
  • София
Танче, виждала съм Никито и преживях дежавю - все една се върнах назад! Все пак аз не съм лекар и не мога да съм сигурна, че може да се причисли към хиперактивните, просто препоръчвам - все пак ние си седяхме на столовете, а Красето не седна почти!
Наде, и аз препочитам по подвижни и будни деца, защото съм била от заспалите и страхливи и не искам моите да са такива! Но Лора не се спираше за секунда, вниманието и не се задържаша за секунда, неможеше да се вози в кола - искаше да слиза веднага и най-смушаващото - въртеше очи странно като не иоттърва! Пипаше всичко и събаряше нещата...въобще имаше си всички признаци! Разбира се Ники може да е просто много палав, но немога да се оттърва от дежа вюто, което изживях на срещата и затова писах за хомеопата!
Просто, ако може да се помогне и на детето ина майката - защо да не се направи!

Скралет, ходим в Хирон при Колева, а отначало при Стоименова! Тя оправи Мати от половин часовите му спанета!

# 43
  • София
ДЕСИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО! ЦЕЛУВАМЕ ТЕ!

Ядки давам, но рядко, основно орехи.

# 44
  • Варна
Писах, писах и отиде............
Вени, аз четох че дете, което не може да се концентрира се счита за хиперактивно. Ники е много палва, но само когато аз съм до него. Иначе е послушен и се заиграва самичък. В яслата много слуша, при майка ми и свеки също. А сега с кучешките просто е непоносим в къщи. Снощи след като намазах и му мина беса.
Лично аз давам лекарства само предписани и ако е болен. Не бих дала нищо, което облекчи моето пиене на кафе в барче. Сега избягваме да ходим на заведение, е някога слуша...ама рядко. Както казваме ние за него: Има толкова работа за вършене, как да спре?
Нищо лично, за това децата си имат родители и решават за своето си дете.

Общи условия

Активация на акаунт