Я си взимай бележка и си дръж детето вкъщи да си ви скубе само вас, как така ще го водиш при други деца
Аз ядки не давам, единствено семки, но рядко, понеже не смогвам да й ги беля на Маги и пръстите ми стават на нищо.
Леле, като ви чета какви неща правят децата ви и направо ми е гузно, че се оплаквам от моето. Маги чинии не е чупила досега, само 1 буркан, но то беше без да иска. Тенджерите не ги вади, ако са извадени и са оставени на достъпно място ги взима да си готви, но нищо повече. Вади от шкафа с чиниите нейните си купички и чашки и едни метални канчета и пак ги прибира - въобще преподрежда нещата и затваря шкафа. Не проявява особен интерес към шкафовете до момента в който не ги отворя, но бързо й минава мерака. Играчки обаче чупи - доста често съвсем целенасочено ги хвърля и рита. Най-много от нейните набези страда ТВ-то и уредбата. ТВ-то на моменти почва да пищи, поради което май ще се кара на ремонт в скоро време. Но въветох вето - вкъщи през деня никаква телевизия, чак като се върне татито от работа може да се пуска ТВ. Засега не й пречи, първите дни викаше "Мамо, тък визора", но вече и това не прави. Пускам музика на компа през деня за фон и така се разсейва. Дистанционните все още са й мания, но гледам да стоят на недостъпни места, доколкото е възможно, че едното е с наполовина изядени копчета. Телефоните вече ги пипа само, за да ни ги даде да се обадим - най-често мен юрка през деня да звъня на баща й.
Виж в банята като влезе и очите й грeйват, ако може ще опита всичко от шишенцата и тубичките, но мама дебне
Засега не се е научила сама да си отваря вратите на хладилника и фризера, а на стаите не стига дръжките на вратите.
Абе добро си ми е детето, малко супер търчащо напред-назад, но това да му е кусура. Напоследък даже има напредък - заиграва се за повече от 5 минутки с конструктора, чете си книжки, въобще върви към подобрение, не е като преди само да ми виси на врата.
Само с неспането нощем се борим още, оправия няма. Звънях за час за хомеопат - ама ми казаха чак след средата на февруари, че можем да отидем.
Ще видя сега и на още 1-2 места да питам, ако и там така ми кажат - ще записвам и ще чакаме.Спирам, че стана дъъъъъъъъълго
то затова децата са различни, едни се заиграват сами, други не искат да си играят, а да гледат ТВ, трети скубат /като Стенли от време на време, когато някое момиче се дръпне, ако е решил да я гушне
/. Децата са много индивидуални и ние си ги обичаме такива, каквито са! А и тук сме, за да си ги обсъждаме и да си споделяме глупостите, а и да си ги хвалим също. 

Нормално е малки деца да скубят, нали zа това оба4е има надzор. Продължавай да го водиШ там да се надяваме 4е оная мама Ще е там някой ден zа да й оскуби нейната коса
И напълно й вярвам на Краси, и Милена е много крива когато я мъ4ат zъбите, скубе, бие, а бе друго дете си е. Когато е иzникнал zъбът, пак се кротва.
Абсурд