"АПРИЛските деца обичат щурата игра със снежни топки и шейна"

• 11 363
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Честит Рожден Ден, Деси! 

# 61
  • София

Деси, пожелавам ти всички желания да ти се сбъднат и Бог да те дари със здраве, мъдрост и търпение да им се радваш!

# 62
  • София
ФЪСТЪЦИ Не се дават защото са единствената храна към която ако се развие алергия се умира до 3 минути! Наскоро гледах филм в който се коментираше, че 30% от децата в Америка имат тази алергия и в училищата е  АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО да се внася нещо което има фъстъци или фъстъчено масло! Едно детенце донесло вафла с фъстъци и друго му я изяло, а възпитателката не могла да реагира навреме с антишок инжекцията ( обучени са ) и детето умряло.

Затова ако сте забелязали на опаковките вече пише, може да има следи от фъстъчено....

Хиперактивност : не се лекува, но може да се овладее до известна степен, за съжаление познавам възрастен такъв и наистина е неприятно. Основният белег е че не могат да задържат внимание за дълго върху нищо!

Не мисля, че е генетично, появява се в повечето случай в семейства  (майки ) пушачи. Обяснява се с въздейството на никотина и другите вещества върху изграждането на нервната система на ембриона. пушачките да не ме линчуват, моля, макар,че със сигурсност ще ми теглят по една тънка и дълга Mr. Green

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 23:31 от х_diabet_mama

# 63
Момичета, много ви благодаря за всички пожелания, трогнахте ме много Simple Smile
Ето и обещаното по-силно (макар и малко късничко, но чак сега се добирам до компа)
Нека всеки да си избере Wink

# 64
Деси,честит рожден ден и от мен,да си жива и здрава и за обградена с много любов и уважение!

Съжалявам че толкова късно се присъединявам към вълната от пожелания и честитки,но по-добре късно от колкото никога. Peace Blush
Почерпката е на ниво.  bouquet

# 65
Добро утро.
Деси, макар и със закъснение, честит рожден ден. Пожелавам ти много здраве, щастие, любов, късмет и усмивки.
Вчера така и не ми остана време да вляза в темата, че само с болести се занимавам. От 3-4 дни ме е хванал гадния вирус и не ще да ме оставя. Децата и те взеха да накашлят, но още не съм ги водила на доктор. Мъжо и него вчера му извадиха сливиците. И изобщо от началото на годината само болести покрай мене  Sad ДАно да свършват скоро, че ми писна.
Хайде отивам да будя бандитите да стават. На вас пожелавам лек и усмихнат ден  Hug

# 66
ПЕТЪК Е!!!!! newsm44

Жестоко бавно ми върви тази седмица и ако целият натоварен месец е така... Tired

Деска, отварям си витруално нещо любимо от снощната почерпка, но на шефа ми - не казвайте! Wink

Казвате, че обичате и се радвате на по-буйни и палави деца - значи един вид поощрявате немирниците, дори и индиректно. Thinking
Аз пък наобратно - толерирам дисциплината, не ми допадат буйни деца. Thinking
Разсъждавам си, да не помисли някой, че се заяждам - нека сме различни - това е хубавото!
Peace

През май нали пленум ще има  Wink - обявиха за почивни 01.-06.05.!? Но пък тогава може да си имате лични планове!?

# 67
Добро утро, мили мами  Hug

Казвате, че обичате и се радвате на по-буйни и палави деца - значи един вид поощрявате немирниците, дори и индиректно. Thinking
Аз пък наобратно - толерирам дисциплината, не ми допадат буйни деца. Thinking
Разсъждавам си, да не помисли някой, че се заяждам - нека сме различни - това е хубавото![/color] Peace[/color]
Hug  Hug  Hug

Кате, айде да ви зарежат тия болести вече  ooooh!

Ексче, по повод написаното от теб, искам да питам дали с проба за алергия може да се установи наличието й, тя вродена ли е или и след години може да се получи  newsm78
А за майките пушачки, подкрепям с две ръце това, което си написала  Peace имам предвид докато са били бременни.

Дани, айде пиши как сте, какво правят двамата палавници  Wink

# 68
  • София
Добро утро!  Hug

Ех, как завиждам на всички оценяващи деня петък, на мен ми е все тая  Sad

За ядките - Струва ми се, че паниката около фъстъците е преувеличена. По празниците Стаско хапна, но не е прекалявал, хареса му, но у нас не ядеме ядки.  Веселото в случая е, че яде черупките на фъстъците, е, не го стимулираме към тази му склонност, вадихме каквото беше хапнал, но и беше невъзможно да му обясниме разликата между черупките и вафлите  Mr. Green Икономично дете се оказа, че имам все пак!  Mr. Green

За хиперактивността - мисля, че е широко понятие и в проявите си е широко наблюдавано явление, къде при деца, къде при възрастни. И аз не съм почитател на неовладяната активност.

Мисля като подновиме опитите с яслата да ходиме на хомеопат до тогава ще чета, нещо много ме заинтригува тази област на медицината. Даже възлагам надежди чрез нея да подтисна хипохондризма си.

Пленум! - ще се направя на говорител на част от мъжката част на Априлки - на Коледното парти си говорихме с част от мъжете, единодушни са, че на Усоето е било много хубаво, но и мнооооого далече. Ст споделя това мнение, за другите няма да казвам кои бяха.
Мое мнение - Не е честно да правиме пленум по близо до София, но и незнам дали ще можеме да ги навиеме.

# 69
Как са новите ни ученици Реа, Ники и другите?

# 70
О, значи има организация, за която не знаем! Или това ще е софийска семейна среща!? Wink
Но като се има предвид, колко малко бяхме от провинцията предния път, може би имате право.
Но наистина няма, да е честно, напр. по отношение на Смини, която ще остане най-далеч, а съм убедена, че ще дойде.
Ние лично сме общо взето по средата, освен ако не се реши, да се виждаме във Видин напр.

newsm78

# 71
През май нали пленум ще има  Wink - обявиха за почивни 01.-06.05.!? Но пък тогава може да си имате лични планове!?
Аз съм много за пленум тогава, но трябва да резервираме доста по-рано, ако ще ходим някъде тогава, че ако се забавим надали ще има места ...
Иначе Усоето е далеч наистина, но на мен много ми хареса, пък и все пак нали търсим нещо да е горе-долу по средата на България, за да няма ощетени ....
Аз лично бих пътувала пак до там, според мен си струва, а ако сме и за повече дни ще е идеално

# 72
  • София
А, Енви, организация няма, но мъжете са много навити на нова среща! Трябва нещо да измислиме или друго място на среща или как да ги прилъжеме  Thinking

На мен ми се губи Рачето! Някой - новини от нея?

# 73
  • Варна
Моят ученик си е добре. Днес доведоха една много красива дама и той се въодушеви много. Стоя навън при шкафчетата да й прави компания Simple Smile . Ходи подскача, прави се на интересен. Здрав (пу-пу), харесва му явно, не ще да си тръгва. Яслата е супер, даже лукс ! Аз се мотам по цял ден у форума и така. Лелките казват, че много слуша, храни се много, искал и още. Почва да спи без много мрънкане. Сигурно ще увеличи времето, в което спи. Ползват само по 1 памперс, т.е. редовно ги слагат на гърне. Аз го слагам сутрин като стане и той си пиша. Така...много съм доволна. Само си мисля, какво ще правя догодина с ДГ?
За среща и аз съм навита. Но ако е много далече, не знам. То засега не сме пътували на дълъг път. Лятото до Каварна и обратно ни се взе здравето, голям рев беше, а са само 60 км.

# 74
Данче, точно се бях замислила колко хора липсват от редиците, от редовно пишещите имам предвид  Thinking
Краси, като чета постове като твоя и съм готова още утре да го пусна на ясла  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт