Коледата наближава, ФЕВРУАРЧЕТО ще украсява

• 10 617
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
паркинг с гаражи и коли,всеки гараж си има ключ за отключване
Боци, Руми се сдоби с такъв гараж преди около 2 месеца, много му се радваше, голяма игра падна с него. Сега го е позабравила и си седи в шкафа. А на нова година учудващо заспа след баща си, някъде към 2:30, а аз раздигах масата до 3 часа  Tired
Всичко беше в шампанско и конфети, страх ме беше да не се надуе масата, та побързах да я дигна и да я забърша.

... по новата система не мога да го запиша Дани на градина и днес отидох да подам молба в ясла. От там в прав текст ми казаха, че въобще няма смисъл да подавам молба, защото е голям и няма да го вземат.  Shocked, да  съм го запишела направо на градина. Обеснявам аз, че това е невъзможно, че системата няма да ни приеме и т.н., глас в пустиня. #Cussing out Остава единственото ОДЗ в квартала с една група от 20 места, за което напливът е огромен от няколко квартала. В крайна сметка се оказва, че най-вероятно ще трябва да си седя вкъщи до септември 2009, за да може да тръгне на градина. ooooh!
Магика, аз също съм в чуденка. В Пловдив нещата не са по-различни...горките Февруарчета, според директорките на ОДЗ-та, трябва да чакат до септември 2009, когато ще са почти на 4 год. за да тръгнат на градина. Не можело тази есен, понеже нямат навършени 3 години. А в ясла могат да ходят само до навършване на 3 год. В крайна сметка ми подшушнаха решението - записваш го на ясла сега и като стане на 3 го местиш в детската квартална градина. Нямат право да ти откажат (ако ти е в квартала) и ако все пак го направят се оплакваш на Районния кмет. Точно днес, едно дете родено януари беше преместено от яслата направо в градината по тази схема. Явно няма друг начин...  33uu Аз съм решила сега най-нагло да си подам молба за детска градина...ако не я вземат септември, ще настоявам февруари да я вземат. А на ясла още не знам дали ще ходи, по принцип мислех на пролет да я пускам, ама мъжо е против, та незнам още... newsm78

# 256
Как е времето при вас, тук сигурно бедствено положение ще обявят  newsm09 #Shocked smile3506,такова чудо - буря,сняг и всичко в лед Shocked?

# 257
  • София
За много години, момичета! Да има здраве и благополучие за всички! Heart Eyes

Честити подаръци и късметчета, дано да се сбъднат!

Ние си бяхме вкъщи на НГ , Кали си я посрещна без никакъв проблем отностно заспиване. Малко преди 12ч. дойде дядо Мраз и тя като ревна....малиии  Crazy Въпреки хубавите подаръци, горкичкият дядо/чичо й/ си тръгна скорострелно  Confused Laughing

Магика, голяма обърквация е с тези нововъведения.Аз още не съм запозната с подробности.Как така Дани бил голям за приемане  newsm78

Боци,  снега при вас идва в огромни количества. Тук продължава да си вали вече денонощие, но не духа...тихо се сипе   Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 яну 2008, 17:17 от elix

# 258
Ха-ха, Ели, май масово децата ги е страх от Дядо Коледа Mr. Green

За нововъденията с две думи това, което ни касае - на 4 февруари по интернет се подават молби за детски градини и ОДЗ-та. Тъй като нашите дечица няма да имат навършени 3 години през 2008, имат право да кандидатстват само за ОДЗ, където ще бъдат съответно в яслена група. За обикновени ясли се кандидатства по стария начин с висене на опашки и често децата влизат по усмотрение на директорката, както в случая днес -  понеже Дани ако влезе септември ще бъде изписан през юни, директорката ми казва, че няма да го вземат, защото ще седи само няколко месеца. Confused

# 259
Добро утро в това бяло,снежно утро  bouquet  bouquet  bouquet,
да се стоплите ви черпя по едно кафенце:
ние чакаме нашия тати да донесе шейната и се впускваме в игри Joy hahaha Joy,докато не се е разтопил снега, това си е голяма чудо за Варна:mrgreen:
приятен и вълнуващ ден  Hug

# 260
Добро и от мен! Ние сме затрупани-такъв сняг от години не съм виждала. Над 60 см е снежната покривка и не става за шейна, Можем само снежни човеци да правим. Ама аз съм болна и май заразих и Бужи, та ще си висим на топло  Rolling Eyes

# 261
Атракция  бързо оздравяване Hug и скоро да се порадвате подобаващо на снега  Heart Eyes,

# 262
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! Всички да сме живи, здрави, много щастливи и да сбъднем мечтите си!

На срещата с Пилето и Elix (с които почти не можах да си кажа 2 думи защото трябваше да се изстрелям в 11:10 ч. и оставих Емо и Тея на свеки и сестрата на мъжа ми) не си бях взела фотоапарата и нямам снимки. Мерси на Elix   bouquet , че е направила макар и 3 снимки - по-добре е от нищо.
На Нова Година бяхме у дома с приятели, а Емо и Тея с баба си и дядо си у тях. Решихме така защото откакто се е родил Емо не сме празнували с приятели (това са си 6 години).
На мен ми се падна късметче от новогодишната баница "бебе" (като гледам и на доста от вас - също Wink )
На Деян - любов и пътуване в чужбина
Паричката от Коледната питка се падна на Емо Simple Smile

Подаръците на децата от нас са: за Тея кукла - бебе, която плаче, смее се, приказва и пие мляко от шише, а на Емо - хеликоптер с дистанционно. На двамат допълнително по 1 чаша (с Туити за Тея, с Том и Джери за Емо), по 1 книжка с приказки, Коледен диск с анимация на Дисни.

Bilqna, а защо подозираш, че някой от персонала на яслата поступва дечицата?

Относно записването за градина, изобщо не съм наясно...моля да разкаже някой, който знае как стоят нещта...

Последна редакция: сб, 05 яну 2008, 14:03 от Игси

# 263
пускам ви няколко снимки:
урааааааааа многоооооо сняг http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4852789
семейнно на Нова Година http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4852794
еха,каква звездичка http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4852786

# 264
Добютро банда,
къде сте забегнали всички  smile3506 smile3516 ,да не вие затрупал снега  Mr. Green newsm09 или още си smile3507

# 265
макар ,че никой не влиза в темичката аз да се оплача Боби е болен с температура ,кашлица и реки от сополи Twisted Evil Close, отиваме на доктор следобяд!
всичко най  Ви пожелавам  bouquet

# 266
botzi, гадно с тия болести  Sick И аз съм болна, дребен само киха и търк анос, очаквам го всеки момент да се разкисне. И уж не излизаме много, а ей ни на,болни   Rolling Eyes

# 267
Ей, голям студ-направо къса  Twisted Evil Чух, че тази нощ щяла да е най-студената за годината-до - 20 градуса  Shocked

И ние с мъжа ми подсмърчаме, но на малката й няма нищо-надявам се да не я хване  Praynig

# 268
Здравейте!

Ужасен студ е и при нас. Ах тези коварни болести, пак ни почнаха.
Ботци, какво каза докторката? Как е Боби?
Атракция, Слънчо и вие бързо да се оправяте и дано не заразите малчуганите.

Да ви кажа и нашата година завърши и тръгна с болести, ама дано бързо да премине. Нашия татко  по спешност отиде на 31 във Военна болница, казаха след прегледа че е възпален и раздразнен стомах, но ако получи след лекарствата пак криза вече ще полижи там за по-обстоен преглед. А пък аз от вчера съм със силни болки в яйчниците и бъбреците. Чак ме е страх като ми се препиша, страшни болки и парене. След малко и аз тръгвам по лекари, но тъй като е петък съм сигурно че ще ме проточат с изследвания чак в понеделник. Слава богу Вили е добре, чак ме е страх да го кажа. На нея също й предстои консултация с уши, нос и гърло. Чакам да ни запишат час в София и ще дойдем да я видят. Защото имам чувството че колкото и да са големи сливиците, не може вечно да са червени, подути и като на вълни, голямо обяснение. Явно нещо бъркаме с лечението.
Дотук с оплакването.

Урааааааааа Изби ни първото кучешко зъбче. Дано и другите скоро се покажат.

Ето  малко снимки
Вече съм готова с тоалетаhttp://images22.snimka.bg/004842162.jpg
Във вихъра на танцаhttp://images22.snimka.bg/004842164.jpg
С мамаhttp://images22.snimka.bg/004842168.jpg
Сурвакарчеhttp://images22.snimka.bg/004854806.jpg
На снегаhttp://images22.snimka.bg/004854809.jpg

# 269
Тинка, да не си направила цистит? Купи си чай от мечо грозде, действа пикочогонно. Има и едни билкови таблетки, на д-р Тошков, пак за уро-инфекции. Наливай се с повече минерална вода, пий но-шпа,бусколизин...Пиши какво кават лекарите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт