Коледни подаръци купуваме и за среща с ЯНУАРСКИТЕ мъничета жадуваме!

• 13 004
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте и от мен в новата коледна темичка.Аз два дена нямах интернет  #Cussing out и побеснях.Сега отивам да чета назад,че изтървах много #2gunfire
Грудка Калудкова нормално е при бременноте да са покачени,не е повод за притеснене,освен това нормата е до 10.4

# 46
  • София
И аз това се чудя, какво да я правиме тази ваксина, ако не се наложи използването и!

Казват, че в аптеката на Майчин Дом можело да я има или по складове.....Къде са тия складове и как ще ни ги намират близките не ми е понятно!
Мислих си за вариант да си я капарираш в някоя аптека , но не знам дали е практика,,,,,

# 47
Здравейте и от мен. Аз също мисля да дойда във вторник на Плиска.
Да ви се оплача - залях се днес със вряля вода.  Embarassed Готвих боб и го изсипах в/у мен. Сбърках се от рефлекси да си съблека бързо попарените дрехи,обаче ми станаха мехури на единия крак и то на глезена.  Дано да мога да си обувам ботушите.
А темата беше къпане и обличане на кърмачето, нали? newsm78
Мари трябва да си без лак, за да гледат дали ти посиняват ноктите/ ако има проблем със сърдечно-съдовата система от упойката/

# 48
  • София
АКО Я КАПАРИРАШ И НЕ ТИ ПОТРЯБВА, ПАК ГУБИШ ПАРИТЕ. НАЙ- ДОБРЕ Е ДА СЕ ПИТА В БЛИЗКИТЕ ДО БОЛНИЦАТА АПТЕКИ ДАЛИ РАЗПОЛАГАТ С ТАЗИ ВАКСИНА

# 49
За тоновете на бебето той и ехографа ги отчита, но тук докторите имат  и едни електронни апарати със слушалка и така ги хващат, аз си бях наумила да си купувам такъв и да си слушам тоновете  Simple Smileама още малко остана и няма смисъл, пък и незнам къде се продават, не ми се вярва да са много скъпи.
Анистизологът ми каза да отида до една седмица да ми поставят някаква инжекция нещо свързано с епидуралната упойка ама не разбрах точно за какво става въпрос.

# 50
irina_a, лъжат за ваксината явно, със сигурност е безплатна  #2gunfire .

Ако искаш, пиши на сайта на НЗОК и после го разпечатай отговора, или се обади на телефона им. В темите на декемврийките се водеше същия спор, но не мога да го намеря, за да пусна линк  Cry

# 51
ЧЕСТИТО НА ПИТИЯ, ДА СА И ЖИВИ И ЗДРАВИ МОМЧЕНЦАТА И БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА!!!

# 52
Честито на Питиа. Да са и живи и здрави момченцата newsm51

# 53
  • София
чудесна новина!Честито и от мен на Питиа,да са живи и здрави малките момченца

# 54
  • София
lady_ivy , знам за тази дискусия и за отговаора на здравната каса! Simple Smile И попитах лекаря от Тина Киркова и той знае и каза, че са получавали вече принтирани този отговор на Здравна каса и пак не приемали друго - 150лв от пациентката! Те самите я нямат в болницата!
Направо...нямам думи!

ЧЕСТИТИ КУБРАТ И ТЕРВЕЛ! Simple Smile  ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МН КЪСМЕТ ОТТУК НАСЕТНЕ! Simple Smile

# 55
  • София
Честито на Пития  bouquet  bouquet

Папилотка  и на мен нещо не искат да мерят тоновете. Докторът само ми слуша всеки път пулса на бебка с видеозона и нищо не сазва за тонове. Не знам - на всичко отгоре се ядосва като го питам нещо за други изследвания и все ми казва да не чета толкова много по форумите. Иначе за последно съм на 20 на консултация и край - направо в болницата. Ако стане междувременно нещо не знам какво ще правя newsm78

# 56
Към момичетата които ще са секцио, вие срещахте ли се вече с анестизолог?Колко време ще стоите в болницата?ЕЛИ, ти с пълна упойка ли щеше да си?Прочетох някъде че в Майчин дом във Варна правят и епидурални.Ако имах и други линкчета със секцио ми прати, че се подготвям психически Simple Smile
Честито на майчето с близнаците!

# 57
ЧЕСТИТО на мама Пития, да са й живи и здрави близнаците, прекрасни имена е избрала!

irina_a, в тая държава все някой те изнудва, това е ужасно.  Cry Защо не им пуснете една проверка, да им се не види?!
Ако имате проблеми с намирането и сте от София, ще попитам една моя близка, която има аптека, дали може при нужда да поръча ваксината и да й я докарат за няколко часа.

# 58
  • София
lady_ivy , мн ще съм ти благодарна! Simple Smile От София и в София съм, така че инфото ще ти е мн полезно! Simple Smile Поне да знаеме къде може да я поръчаме, ако се наложи!
Иначе си мисля да попитам в ЗК наистина към кого може да се оплачеме, ако правят своеволия1
Но си мн права, в толкова скапана държава живееме, че нямам думи!

# 59
  • София
Мари аз ще раждам също със секцио и не съм решила с каква упойка. Един приятел анестизиолог ме съветва да е епидурална била по- щадяща за бебчето  и съм щяла да присъствам на раждането. Аз обаче не мога да си представя ,че половин час ще усещам чи бъркат в корема и ще слушам какво си говорят. Сигурно това ще ми побърка и май съм по склонна за пълна. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт