Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви дрехи и предмети са необходими за болницата при раждане?
Как се прави запис на сърдечната честота на бебето и колко често трябва да се прави?
Какво е необходимо за ваксината при отрицателен резус фактор на майката и положителен на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви дрехи и предмети са необходими за болницата при раждане?
При раждане в болница е необходимо да се носят лични принадлежности като бельо, хавлиени кърпи, тоалетни принадлежности, нощница, пижама, чехли и джапанки. Въпреки че някои болници предоставят нощници, много майки предпочитат да носят свои собствени. Освен това е важно да носите собствена нощница или пижама за изследвания преди секцио.
-
Как се прави запис на сърдечната честота на бебето и колко често трябва да се прави?
-
Какво е необходимо за ваксината при отрицателен резус фактор на майката и положителен на бебето?
-
Как мога да разбера дали има налична ваксина в близките до болницата аптеки?
-
Как мога да си купя бебешки монитор?
. А то наистина се намести в понеделник в тази поза. Така сега пак се настроивам за секцио. Освен това ме наплашиха, че трябва да го усещам щото иначе лошо и малко си поревах
.

В понеделник преди обяд отивам да ме прегледат и вероятно свалят конците. От там насетне каквото стане. Иначе днес пак бях на преглед, нямам разкритие и казаха, че не е спукан мехура, но явно от някъде пропуска все пак

) и матрака. Доволна съм. Отидохме, точно когато затваряха и специално се върнаха за нас. Но така или иначе ние бяхме подготвени какво искаме и стана бързо. Купихме един куп дрешки, ужасно сладурско чувалче за спане. Направо ако имаше по-големи и за мен бих си взела. Сдобихме се и с кошче за кола, шезлонгче, кенгуру и една страхотна "чанта", в която се пъха бебето и се носи през рамо. Особено за първите разходки зимата, когато ще са съвсем кратки, се спестява бутането и занимаването с количките. 
Малеее казах си на ум ей ся ще я нокаутирам
И я успокоявам, да диша по- спокойничко и да си спи спокойно, че ние сме си го направили така както ни е най-удобно да не се притеснява..милата..