НОЕМВРИЙЧЕТАТА вече са факт,първа Коледа ще празнуваме с тях

• 8 243
  • 302
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,мами и бебчовци  Hug
Аз бях един час градско,обиколих дружбенския пазар на един дъх,похарчих една стотарка на половин дъх  Laughing и в същото време почти нищо съществено не съм купила  Thinking  Не успях да купя елхичка на беб, бях като магарето Марко  Grinning  невиждала магазини,като тайфун бях.
Моята мишка нещо от снощи е неспокойна,спи на пресекулки,аз също и  Shocked
И аз имам дискомфорт около раната,ако мога така да се изразя,твърдо ми е,изтръпнало ми е и още немога да легна по корем(страх ме е).Не съм започнала да се мажа с контрактубекс,макар че ми казаха да започвам още като ми махаха възелите.
За помощта-на мен татито ми помага много,но от събота и той е на работа и оставаме сами.

Ооо,щях да забравя-Честита месечинка на Ивчето,да слуша много мама Сладурка и по-малко да плаче,иначе мама няма да я научи да прави хубави баници,като нея  Laughing

И моето педи препоръчва крема на Мустела,но ние за сега нямаме нужда.
Ами това за сега,ние пак спим с цица в уста  ooooh!

# 286
Катеринке то хубаво са те поканили,мен от службата не се сещат да ме канят Crossing Arms
Аз сега се връщам от "градска",ма то беше по-скоро ходене по задачки,занесох топлата питка на АГ-то ми,днеска беше в настроение-захилен до уши Mr. Green,направи ми комплимент колко добре изглеждам-като нераждала съм била Embarassed...образ...опасен старец Joy,каза ми на преглед 45 дни след раждането да съм идела да ме види-шев,ала-бала.
И моята операция седи като "ощипана",ама сега какви са тия работи за секрети дето ми вкарахте в главата ooooh! наистина седи наоколо като задебелено newsm78,в сердата е рава линия,а в краищата виси оторе малко Rolling Eyes
Jutoo и аз си мислех,че това на аватара ти е картичка Shocked Mr. Green,малката е абсолютна фея Flutter
Абе мами с по две деца...аз един мноого тъп въпрс ще ви питам-като пораснат децата,пак ли са ви толкова милички,и не обичате ли повече бебчетата пред тях Embarassed

# 287
  • София
m_face , на тоя Блевит Л са му спрели вноса, няма смисъл да се търси....И аз поръчах от Германия и чакам да ми донесат тия дни. Чакам и едни други капки за колики - Дентинокс, че Инфакола го ометохме вече. Мойто момиче си е с колики отвсякъде - и тая нощ не спа. Като се събуди в 2, та е заспала чак в 9 сутринта. #Crazy #Crazy #Crazy После сме спали непробудно и двете до 14 ч. , обърнахме си денонощието направо. И пак не е акала вчера, не знам какво става с туй дете....

Сладурче, честита месечинка на Ивчето! Да ти е жива и здрава!

Нямам вече мисъл в главата да пиша каквото и да е....Чакам мъненкото да се събуди за цица и да отнасяме пак.

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 17:06 от tsetseto

# 288
Я да попитам има ли някой получил еднократната помощ? Аз имам печат, че уж изплатена на 28.11 амаааа ни вест ни кост...колко ги бавят?

# 289
Ами това за сега,ние пак спим с цица в уста  ooooh!
hahaha ама ми е смешно това като си представя гледката hahaha,аз да с епохва;я,че пак имам кърма,макар и не много,ама все пак Wink
ооо..забравих да кажа,че по случай месечинката днеска взех на Ивче сладурски дневник с котенце и мама ще пише вече там-усмивки кога има,кога не слуша,кога ми гука Heart Eyes

# 290
Цеце-къде се загуби ти?? Да ти кажа аз смених Инфакола със Саб Симплекс-изчезнаха му коликите-поне засега де-очаквам пак включване нали било на етапи.

И аз съм на фирмено парти в новия клуб в операта. По този повод потроших левчета днес в Бианка за тоалет-нали съм директор требе на ниво да съм Simple Smile) макар нивото да е мнооооого голямо.

# 291
Ох,Цеци това все едно аз съм го писала ooooh!,нощта ни е обърната в ден и обратно Tired,макар и денем да не спи много,ето и сега дремучи,ама пак се пропищява и май ще се носим пак на рамо.
Блевит Л май наистина няма вече,я кажи сега пък какви са тия нови капки? Thinking То не,че и Инфакола ни помогна много,ама да пробвам и друго Tired

# 292
  • София
Мими, нали ме виждаш де съм....ходя като сомнамбул. И аз имам печат, че ми е изплатена еднократната помощ на 29.11, ама нема никой още по сметката.
На фирменото парти няма да ходя, защото нищо не ми става и нямам самочувствие, честно си го казвам.

# 293
Катеринке то хубаво са те поканили,мен от службата не се сещат да ме канят Crossing Arms
Божеее,ти пък,сетили са се.Просто знам,че едва ли ще мине без коледно парти,та имам една колежка,която ми е и близка приятелка.И като се чухме преди време и се присетих,просто и заявих,че ще дойда и да ми се обади някой да ми каже кога ще бъде партито.

# 294
  • някъде там
вие за банкети и партита говорите, а на мен пък никак не ми е празнично нещо някак си мисля че за Коледа е рано още Simple Smile не съм и украсила даже ни подаръци ни нищо Simple Smile незнам защо, а и идеи нямам. Вариант ми е да направя календари от онези веселите, ако не измисля друго Simple Smile
Единствената ми мисъл е ВРЕМЕТО да е хубаво и да сме навън, а не да е , другото на заден план. Simple Smile
отивам да си спретна маникюра и педикюра /заради татито, той много държи на него/
после пак съм на линия

# 295
  • София
Хе хе - фирменото парти, викате... аз пък мислех да се занеса на това на мойто мъж, 2 дена на банско, ама ако имаше кой да ме покани... Ама шефа му не малко манияк, като се напиели служителите можело да издадат някоя фирмена тайна, та на никви партита съпружеските тела не са добре дошли Crossing Arms

Мадхен, и мен ме притесняват срещите с много хора, щото кой киха, кой кашля...Ама по коледа няма да има начин - ще има meet the family...

# 296
sladurka , честита месечинка на Ивайла! Да расте здраво и красиво дете!  bouquet
madchen колко време трае тази молитва?
Ох, mergi и ние сме така със заспиването с цица в уста. #Crazy  Не знам какво ще правя, направо се тормозя така. Thinking

m_face и аз съм на фирмено парти и ще отида за два часа.  А, това за фирмената тайна май е измишльотина на мъжът ти, та да си починете един от друг. Не може все заедно, така де? Laughing
Уф, Лильока се размърда..... ама въобще не ми остава време да си пиша на спокойствие.

# 297
  • София
Леле, не мога да ви изчета - легнах да поспя с бебо следобяд и вие сте изписали темичката. Дес вече нова трябва да отваря  Simple Smile
Аз в петък съм на банкет, свеки пристига на обяд, аз си запазих час за фризьор в 14ч, купила съм си рокля  Mr. Green - черна, чее по-слабичка да изглеждам. Издоих вече 1 пюрени буркенчета с кърма да има и така.
Благодаря за хубавите думи за Таня   bouquet, а за въпроса на Сладурка и двамата си ги обичам много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes не ги деля - днес сутринта бяхме голяма картинка - каката между нас на спалнята и мъжо взе и бебо и тя вика: Ей, цялото семейство сме се нагушили  Heart Eyes и пя песничката за "...човекът без семейство не може да живее..."  Heart Eyes
За срещите на бебето с много хора някой беше питал - ми ние почти всяка вечер имаме гости  Simple Smile Той си е в спалнята де, но все пак от време на време го взимам и при нас да го видят.
Аз още не съм подала за еднократна помощ - все се каня, ама...и утре съм на зъболекар пак  #Cussing out - писна ми от този зъб и дано вече го завършат, че направих пътека до кабинета - и бебо много уютно се чуства там, даже и го кърмих единия път, че беше прегладнял  Mr. Green
Хайде изчезвам сега, че мойте хора ще се приберат всеки момент и да не кажат пак, че цял ден на компа вися  Embarassed

# 298
  • София
m_face и аз съм на фирмено парти и ще отида за два часа.  А, това за фирмената тайна май е измишльотина на мъжът ти, та да си починете един от друг. Не може все заедно, така де? Laughing

Тотонто, ще взема да му кажа аз на него, че не мога два дена сама и той да не види парти Wink

# 299
  • някъде там
готова съм спретнах си красотите Simple Smile първа кипра
като се замисля как преди си излизахме всяка божа вечер на кафенце за 1-2 часа и ми се ще пак, ама мойта стихия ще са дните май

мами как мислите бебата сънуват ли, а от кога почват да виждат ?

Общи условия

Активация на акаунт