НОЕМВРИЙЧЕТАТА вече са факт,първа Коледа ще празнуваме с тях

• 8 243
  • 302
  •   1
Отговори
# 45
  • Плевен
Ох момичета ще лудна вече,нестига че оченцето ни не минава,ами се обринахме и по двете бузки и сега трябва да се мажем с Гентамицин имаме и сополки,абе лудница,горката тя..Докторката ни е извън града и трябва да чакаме до понеделник да дойде да я види,яденето незнам дали и стига,дохранвам я само вечер с по 25мл. и си спи по 6 часа,но искам най накрая да я види лекар.А и ние повръшаме леко пресечено,но мисля че е нормално.

# 46
  • някъде там
живея до стадиона, но мината седмица бяхме в наште до училище Славейков, та тогава се разходихме из квартала и стигнахме до ЦБА на Картала, а за днес мисля от стадиона да мина по Габровски до пазара и обратно по България, плановете ми са до МОЛ утре пеша, само да е хубаво времето. Педито ни ми каза, ако са "+" температурите, няма мъгла, дъжд и вятър няма причина да не излезете, така че  според мен е време да се възползваш и ти. Обличайте се и хайде на разходка. Много добре им се отразява, беба спа през цялата разходка и след това като се прибрахме също, единствено леко я притесни един идиот с мотор, който форсира точно до количката. Идваше ми да го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 47
рени, последен въпорс Wink как я обличаш?Аз мисля с боди, отгоре с блузка, ританки (ама не плюшени, а нормални, памучни) и най-отгоре с едно дебело, плющено като космонватче.... newsm78

# 48
  • някъде там
облякох я с комплекта от изписването, /можеш да го видиш в албумчето/, а той е от боди с дълго ръкваче, ританки памучни, чорапки, пухен-плюшен гащеризон, който си има качулка, но не е задължително /с него е като играчка/ и увита в пелена на Bebetto дето им викат порт-бебе и тя пухкава като тази http://www.bebetto.com/urunler.asp?code=B005, нещо като полар, но не точно и шапка. Най-отгоре и чувалчето от количката. Като я разхождах и проверявах нослето и си беше все топло, а ръчичките се скрити, нямаме ръкавици. Имам и космонафт, но не ми се струва толкова студено за него.
Така ще я облека пак, повтаряме се, но така съм сигурна че ще и е добре, после ще му мисля над друг вариант.

# 49
 santa2 ДОБРО УТРО! ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ!
 Днес май няма да се разхождаме в тази мъгла, освен ако се покаже   Nature Sunny по-късно.
Чета - говорите си за храненето - ами аз кърмя на поискане. Бебе не злоупотребява, за да се притесня, че преяжда. Понякога преяждане се получава ако е по нервна и повече време стои на гърдите, като поетото мляко й идва в повече - но не е практика при нас.
Убедена съм, че щом бебо пълни пампито, според мен няма проблеми с храненето.
По принцип лекарите нямат такова пълно наблюдение върху детето, както майката и като им кажете нещо, (което не може да бъде толкова изчерпателна информация), те се презастраховат като поставят най-тежката диагноза.
Ами какъв ти стеснен пилор, при положение, че ако имаше такъв, бебо щеше да прави проблеми още от първия ден. А и нямаше да може да поема голямо количество кърма. Винаги млякото, което връщат бебетата е пресечено, с изключение на веднага повърнатото след хранене мляко. Вие мами не сте ли повръщали мляко? Млякото се пресича от топлината.
Така, че Сладурка от това, което чета не мисля, че твоята беба има проблем.
И моето мнение е, че не бива  да се дават веднага лекарства  Stop, а да се изчака и  проследи първо -дали всички симтоми продължават. Аз така бих направила. Като знам, че изписват за кихане антибиотици, за друго какво остава. Crossing Arms
Лили спи от 12.00 до 5.00 часа, после става към 8.30. и за мен е удобен нощен режим на хранене и ставане въобще. Grinning Засега, да чукна на дърво  Praynig с коликите нямаме проблем в истинския смисъл на думата.
За хепатитната ваксина - изрично попитах лекаря дали мога да я къпя и той каза - ДА!
ДО СКОРО!
ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА СТУДЕНТСКИЯ ПРАЗНИК! Tada

# 50
Честита втора месечинка на Боян на Мими! Да е много здравичък и да слушка мама и бавачката!
Честита месечинка на всички останали бебочета! smile3504
абе нормално си е разбира се да е леко пресечено повърнатото(то даже не е повърнато,а върнато само)аз се допитах и до други лекари,ама защо всички л Twisted Evilекари вместо да те успокоят ти изкарват акъла
Ивче снощи будува до 2ч.,но за сметка на това се събуди чак в 6.30 за следваща манджа и откара до 11ч Crazy с доста примрънквания де,като се разреве и аз търча да приготвям шишета-връщам се,нашата откъртила Laughing и така ме разиграва няколко пъти и си викам-я да ида да си се изкъпя и да си измия косата Mr. Greenи даже и прахосмукачка си пуснах Peace Щеше ми се днеска да я изведа,че е супер временцето,ама свеки ей са ще цъфне и ще се развика(преди 40 дни не можело) Crossing Arms

# 51
Ами какъв ти стеснен пилор, при положение, че ако имаше такъв, бебо щеше да прави проблеми още от първия ден. А и нямаше да може да поема голямо количество кърма. Винаги млякото, което връщат бебетата е пресечено, с изключение на веднага повърнатото след хранене мляко. Вие мами не сте ли повръщали мляко? Млякото се пресича от топлината.
Така, че Сладурка от това, което чета не мисля, че твоята беба има проблем.
И моето мнение е, че не бива  да се дават веднага лекарства  Stop, а да се изчака и  проследи първо -дали всички симтоми продължават. Аз така бих направила. Като знам, че изписват за кихане антибиотици, за друго какво остава. Crossing Arms
абе знам си,че е така затова се и допитах до други лекари,ама аман вече Crossing Arms

# 52
Здравейте мами!!! 4естит 8 декември на вси4ки настоящи и бивши студенти!!!
Sladurka,млякото се преси4а веднага в стомах4ето на бебето от стомашните сокове ,защото са с голяма киселиност,така 4е като варне по4ти винаги ще е пресе4ено.
Митко,когато не се е оригнал ми враша по малко като на малки пар4енца/то4но пресе4ено/
Мими,4естита ви 2 месе4инка!ръстат като гъбки и ние други ден ще станем на 2 месеца. Wink

# 53
  • София
Здравейте и от нас Simple Smile

Честита месечинка на Боян Simple Smile Много да сеслушат с мама Мими Simple Smile

Момичета, помогнете ми, защото от сутринта супер съм се притеснила. Руси няма колики - и лекарката го потвърди в четвъртък, обаче постоянно ми се напъва, а не се изаква. И така не е акал вече 38 часа и супер се притеснявам. А иначе яде детето,апетит има, но не ака. Аз пия сок от круша и това помагаше, ама днес мнгого ми е намаляла кърмата и колкото и сок да пия,  не помага... Купих дуфалак и сега се чуда какво да правя - дали да му дам или да чакам утре сутринта да му мушна една лъжичка на гладно. А и се чуда дали не е малък за дуфалак...

# 54
Здравейте:)
Абе я да ви питам за бибероните на малчовците. Нашия иска да си цока и да си заспива с нея, обаче на втората минута я изтърва и пищи. Вашите дечица изтърват ли си ги и каква марка бибки ползвате?
m_face, изчакай още малко с Дуфалака. 

# 55
Мфейс- пробва ли с термометър? изчакай още малко с дуфалака. Моя приятелка дава някакъв чай-Плеви като че ли беше.

Гъбка- и при нас е така, затова се старая да не заспива с нея, че е мног онеприятно...или поне ще сложа един ластик  хехехе Mr. Green

# 56
m_face,аз давах дуфалак 10 дена без ефект.ходим на три дена с помоща на термометър омазнен с зехтин.на 10 ден спрях дуфалака и пак си е същото. а да ти кажа с цел да се повторя.аз също като теб пиех сок от круша и педито от родилния дом ми се скара ,4е той дразнел стомах4ето на бебето.така 4е препора4вам ти с термометър

# 57
  • София
А колко да му вкарам термометъра в дупето?

# 58
Мими чая се казва Блевит и е много хубав аз също давам на моята и може би затова още не ни е хванал запек а сме изцяло на изкуствено.Този който давам свеки го донесе от Испания  казали са и че е за проблемен стомах и че много помагал при нас деиства акаме по няколко пъти на ден.Гледах че го има във Щъркела но може и във аптеките да го продават.

# 59
Данче,
тъкмо да питам някоя мама дето са на изкуствено. По колко акате? Боян беше 1-2 пъти на ден. Тази седмица кво му стана-на всяко ядене-тоест минимум по 4-5 пъти ака и е..по скоро разстройство.
Спрях ХИПА, пие си същото мляко, малко чай от копър му давам (но той вече беше почнал така) и водичка... newsm78
мозе ли да има връзка с коликите? тоест те му се засилиха тази седмица...

Общи условия

Активация на акаунт