НОЕМВРИЙЧЕТАТА вече са факт,първа Коледа ще празнуваме с тях

• 8 243
  • 302
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Джуто[/b], аз оставям баткото и таткото по някое време през ноща и се премествам с бебока. Но пак го чувам когато плаче или бълнува Confused
Ама ти с кошарата ли се местиш  newsm78 На мен всъщност каката не ми пречи - тя заспива веднага, ама снощи като дойде се беше напишкала, та докато я преобуя и тя се размрънка и събуди бебето и то като ревна...да го нахраня...иначе каката заспа веднага след като сложихме сухите гащи и я тъпосах между нас.

А за коричките по главата - няма Стефан такива работи, но знам, че е нормално - падат после.
Обаче Стефан има доста червени пъпчици по лицето, уж било и това нормално, ама ми е притеснено малко - дали да не го намажа с нещо  newsm78

# 256
ДОБРО УТРО мили мои мами,
sladur4e - за "шоуто......" не съм казала 4е ми харесва, ами просто му хвърлям по един о4ок:), просто има някои неща,които са ми смешни в този Азис и го зяпам от любопитство и още пове4е наблюдавам как гостите му се държат, това е:)
Оффффф ние нещо неспокойни бяхме тази нощ,продължаваме с пърдежите те ни преследват навсякъде, явно силно го боли нещо,защото и ми отказва да яде,направо 4удо,тази ламя не яде както преди #Crazy newsm78 Присвие се и става мн 4ервен и после отпусне малко и пръцне......СНощи до 00 часа сме се приспивали 3-4 пъти,тъкмо заспи на мен сладко и го оставя в кошарката,дремнал е 10 мин и аз то4но съм се унесла на 5 мин и се нададе вой,ама вой:( и айде пак....../ако не беше късно и не спяха други хора щях да го оставя малко да се поизмори и да попла4ка 5 мин,ама няма как по нощите да го тормозя,4е и другите....Сега то4но яде и не му се спинка,а може и да му се ,ама д ми виси на вата, Да ама НЕ!!!На мама казармения режим е в действие и си седи в леглото и от там надава  глас сега,ама само мрънне малко и спре......
  ДНЕС съм на фризьор,еххаааа, много оби4м да знам, 4е ще имам подобни занимания.после мисля да си купя някакъв лак,да се намажа:)Айде стига съм ви занимавала със себе си.

Juttoo - благодарим ти за закуска и кафенце, на мен май ще са ми само от теб, нещо нямам апетит и желание да се храня сама,а  и ме мързи:( Ина4е Ники няма по глави4ката нито кори4ки,нито други работи,на врътлето има ситни 4ервеникави петна,те не са и пъп4ици, педи каза, 4е ще из4езнат,но с времето и за пъп4иците на бебетата по лицето и т.н.каза 4е е нормално до 6г да има такива неща,мн 4увствителен е организма и кожата им и се 4истят милите.Само с води4ка по-на4есто и това е, даже с някои неща като мажа имам 4увството 4е се появяват пове4е,крем ЗДраве ползвам понякога при много пъпки и за4ервени зони.

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 09:23 от Galaxy_25

# 257
Здравейте момичета, само да пожелая приятен ден на всички и да кажа на Дес че и аз качих снимка на Жорко за страничката, Благодаря предварително Heart Eyes

# 258
Добро утро и от мен!

Ние вчера бяхме на консултация. За две седмици от изписването е качил 520 грама, на мен ми се виждат малко, но според докторката е ОК. И е пораснал с цели 4,5 см от раждането - това за 20 дни. Ваксината се пада да ни я слагат точно между празниците, та решихме с докторката да изчакаме до след Нова година, и без това тогава ми изтича болничния и трябва пак да ходя, а е далече и трябва таткото да ни вози и така наведнъж да се оправим.

Имаме си количка вече - Венеция на Peg Perego, много съм щастлива  Laughing Остава и времето да е хубаво и хукваме по разходки.

Jutoo, за съжаление може да се зарази. Доколкото си спомням на Vache (мод-ката на "Майки бъдещи и настоящи") дъщерята  се беше разболяла на по-малко от месец. Още бяхме в клуба на дир-а тогава. За сметка на това я карат доста по-леко. Виж за теб е по-притеснително, казват, че на по-големи години по-тежко се кара. Не свърши ли тази варицела, аз си мислех че лятото е отминала вълната. нали и Ники тогава я изкара Cry

Diana_T - за коричките - на Ники му бяха като жълто-оранжеви петна по главата и се белеха на парченца. Даже имаше и на веждичките. Не съм ги третирала с нищо, след 2-3 месеца си минаха. не ми изглеждаше подходящо да му мацотя главата със зехтин. Сега има някаква козметика по темата, но не съм се разтърсила, защото не ми е потрябвала.

На Тошко 40-дена се падат на 30-31 декември (зависи дали броя деня на раждането или не). Та питката мисля да я правя първата събота след Новата година, май се пада на 5-ти.

Някой може ли да ми каже, при положение, че са ми превели първата част от 45-дневния болничен (частта за октомври) миналата седмица и фирмата вчера е внесла осигуровките за ноември и болничния от НОИ вече са го проверили, кога мога да си очаквам парите и за ноември от този болничен? Има ли шанс да е преди Нова година или след това?

# 259
  • София
Джуто, не..отивам в спалнята, а в детската спим на едно диванче...до кога така не знам Tired
Малката е започнала да се напишква ли? Чувала съм за подобни проблеми, когато се появи бебе в къщата...дано отмине бързо при вас Simple Smile

И Павел има пъпчици, които ту се скриват, ту се появяват. Аз ги мажа с Клоран..добре му действа. Поне не се зачервяват, както от зехтина.

Приказливка, супер си е наддало детенце Simple Smile И честита количка! Grinning

А тези корички ме хвърлят в паника..изобщо не знам какво да ги правя, а са много грозни. На погачата шапка ли да слагам...не знам newsm78 Ще купя пяната на Мустела и щ го къпя вече с нея. Дано до неделя понамалеят. И без това му е време да започне ползването на шампоан и сапун Simple Smile

Вие украсихте ли вече ккъщите за Коледа? Simple Smile Мисля днес да слезна до мазето и да започвам да украсявам. Обхващ аме коледното настроение Simple Smile

# 260
  • София
Дианче, Таня се напикава от доста време, водих я по изследвания уж нищо и няма, обаче ако продължи трябвало да и правя рентгенова снимка да не би да имала спина бифида  Sad не е заради бебчето.
Иначе сме украсили вече - имаме една голяма и една малка елха  Simple Smile

# 261
 Оффффф изкъпах се на воля,мал4о спинка и аз БУМ в банята,4е там откарах сигурно 10 мин(за мен това е много) newsm44
То друго казва сега....ммммрррррррр:)Откраднах време дори да си намажа тялото с какви ли не мазила,стягащи и разтягащи:)крем4ета и глезотийки,сега съм се паркирала на леглото и 4укам по клавиатурата,4акам онуй келеш4е да става:) newsm48
Коледната украса сме я спретнали още преди седмица,с красива елха и много нежни лампи4ки,които мн влизат в полезрението на Ники и стои и ги гледа с 4асове:),на вратата стои огромен венец с камбанки и по масите има кошни4ки с някакви коледни мотиви,ами това е май.... и плодове.
4естита коли4ка на Приказливка и да ви се оправят дечицата ей, стискам палци.

# 262
  • София
Я да ви питам - ще вадите ли задграничен паспорт на бебето? Някой проверявал ли е каква е точно процедурата и дали е задължително с бебо да се ходи в паспортното или може само двамата родители?

# 263
Здравейте мами и бебчовци! Да ви почепим скромно,че днеска ставаме на месец!

Много бързо минава това време бе...мойта мишка също непрекъснато се напъва,пръцка и е неспокойна,заспива за по 1ч максимум вечер и пак рев Outta Joint,мама вече е ходеща сянка Tired,Галакси все се каня да пробвам твоя режим,ама сърце не ми дава..като ревне детенце и търча веднага,ама тя направо се задавя от рев Confused
Приказливка-супер си растете вие Peace,и ние тея дни трябва да ходим на консултация.
А Jutoo и Дианче,направо не ви мисля с тея две деца как се оправяте не знам,пък аз съм взела да се оплаквам Rolling Eyes
Току-що направих две малки болярски питки,едната ще я занеса днеска при АГ-то ми да почерпя(така си бях решила),макар,че то на тях им е писнало от почерпки и искат парички,ако имах някой лев излишен в мометна щях да дам,защото разбрах,че свекитата са направили голяма почерпка,ама пари не са дали-мислели,че от колега нямало да вземе...да бе,има си начини Crossing Arms

# 264
  • Варна
Здравейте и от мен- тъкмо се върнах от козметик та и аз да се почувствам жена  Flutter

Дита изглеждаш страхотно. А температура ей така не меря- чак днес за пръв път, но защото беше спал при мене и ми се стори топличък, но си отчете 36,2.

Сейли първо ползвах тъкмо 2 мострички на този гел на Мустела и съм много доволна - като чувство на кожата, а като ефект - мисля че да, защото ми е малко рано да кажа със сигурност дали има. Колан ползвам, също и лекаря ми препоръча по няколко часа на ден да го нося.

А коледната украса малко по нататък ще редя.

Сладурка честито месечинка  newsm51

# 265
  • София
Сладурка, честита ви месечинка   bouquet
Браво и за питките, аз нещо не се наемам да меся напоследък, но за Коледа ще направя  Simple Smile
Аз като си седя вкъщи та намирам какво да ме човърка - тия червени пъпчици на Стефан сега ме притесняват  newsm78 Дали да не го намажа с нещо човека  newsm78 Тя лекарката уж каза че е нормално ама...човърка си ме и това е Confused

# 266
А тези корички ме хвърлят в паника..изобщо не знам какво да ги правя, а са много грозни. На погачата шапка ли да слагам...не знам newsm78 Ще купя пяната на Мустела и щ го къпя вече с нея. Дано до неделя понамалеят. И без това му е време да започне ползването на шампоан и сапун Simple Smile

Вие украсихте ли вече ккъщите за Коледа? Simple Smile Мисля днес да слезна до мазето и да започвам да украсявам. Обхващ аме коледното настроение Simple Smile

В интерес на истината на Ники му се появиха, след като почнахме да го мием с шампоан, докато му миехме главата със сапун нямаше. И не вярвам да изчезнат толкова бързо - до неделя, но пък знае ли човек. По книгите пише да се намаже главата 2 часа преди къпането със зехтин или бебешко олио и след като го изкъпеш да го срешеш ( Laughing) с мека четка и падали. Ако искаш може да пробваш, може и да паднат.

А коледната украса вкъщи я слагаме на 24-ти. Традиция си ни е и тази година пак така. За сметка на това седи докато си надвия мързела да я махна, т.е. поне да средата на януари.

Божеее, колко бързо минава времето. това дете кога стана на 3 седмици newsm78

# 267
  • Плевен
И ние сме с пъпчици от няколко дни,педито каза че е нормално и да мацвам по малко гентамицин ако се появят такива с бял връх,но на мен ми се вижда ненужно,мацнах я веднъж и никакъв резултат,сега си изчезват от самосебе си,но започнаха от 1-2 пъпки и прогресивно се увеличаваха,та много се бях изплашила,но вече е много по добре,не мисля че трябва да се третират.
Сладурка честита ви месечинка.
Ние до сега не сме имали безсънна нощ да чукна на дърво,само дето не можем да се научим да ядем в 12 та да спим до 6.Хапваме за последно в 10 и се будим в 4-4.30,заспиваме веднага и се будим в 8,после пак спим и се будим в 10.30.Та се наспивам стабилно,дано ми е все така добра мишката.

# 268
  • Пловдив
здравейте. и ние имаме пъпчици. моята педиатърка каза да ги третирам със спирт.а ако имат връхчета-Банеооцин мехлем, но на мен не ми се ще да ползвам антибиотици. от 2 дена спрях да я увивам прекалено и не ям мляко.. не знам кое от двете повлия-или е била претоплена, или заради млякото,което ям..ще я видим тая работа.
иначе минавам да кажа, че качих и аз снимка на патето.
ии Сладурка, честита ви месечинка колко сте големи вечее.. моята Нина май е най-мъничката  по последни данни:)
айде поздрави на всички!

# 269
Ditta, какво стана с твоето ощипано място около секциото, още ли стои? И само ние двете ли имаме? Моето си стои и пак взех да се притеснявам, да не би тещо да се е оплескала работата и така да си остана Cry
Jutoo, ще трябва задграничен паспорт за бебо, щом смятате да пътувате, независимо дали в ЕС или другаде. Бебо не трябва да присъства, само един от родителите с декларация за съгласие от другия родител. Това го четох някъде тук из форума. Бебо ще трябва да го заведете някъде да го снимат. Мъжът ми има такъв паспорт като бебе, много е смешно Laughing

Общи условия

Активация на акаунт